سلام به همه دوستان
اقا من یه سوال داشتم به این سورس نیگاه کنید :
<table border="1">
<tr>
<th>First Name:</th>
<td>Bill Gates</td>
</tr>
<tr>
<th rowspan="2">Telephone:</th> <-- * --!>
<td>555 77 854</td>
</tr>
<tr>
<td>555 77 855</td>
</tr>
</table>
در این کد ما اومدیم یه جدول 2*2 تعریف کردیم که خونه چهارم این جدول یا همون خونه دوم ردیف دوم از 2 قسمت افقی تشکیل شده حالا سوال من در مورد این خونه هستش :
1) ما می خواییم که خونه چهارم جدول رو دو قسمتی کنیم پس چرا کد دوقسمت شدن رو (rowspan="2") رو توی خونه ی سوم جدول نوشتیم ؟؟ ( خط یک ستاره ای * )
2)اصولا برای اینکه خونه ای از جدول رو چند تایی کنیم باید دستوره rowspan یا colspan رو کجا دقیقا بنویسیم ؟؟
3)اونوقت چرا ما تو این دستور از 3 جفت تگ <tr> استفاده کردیم ما که فقط 2 تا ردیف بیشتر نمی خواییم ؟؟
همینا ممنون از همکاریتون
فعلا (در ضمن در درست بودن کد بالا تردید نکنید اگرم شک دارید ازمایشش کنید )
اقا من یه سوال داشتم به این سورس نیگاه کنید :
<table border="1">
<tr>
<th>First Name:</th>
<td>Bill Gates</td>
</tr>
<tr>
<th rowspan="2">Telephone:</th> <-- * --!>
<td>555 77 854</td>
</tr>
<tr>
<td>555 77 855</td>
</tr>
</table>
در این کد ما اومدیم یه جدول 2*2 تعریف کردیم که خونه چهارم این جدول یا همون خونه دوم ردیف دوم از 2 قسمت افقی تشکیل شده حالا سوال من در مورد این خونه هستش :
1) ما می خواییم که خونه چهارم جدول رو دو قسمتی کنیم پس چرا کد دوقسمت شدن رو (rowspan="2") رو توی خونه ی سوم جدول نوشتیم ؟؟ ( خط یک ستاره ای * )
2)اصولا برای اینکه خونه ای از جدول رو چند تایی کنیم باید دستوره rowspan یا colspan رو کجا دقیقا بنویسیم ؟؟
3)اونوقت چرا ما تو این دستور از 3 جفت تگ <tr> استفاده کردیم ما که فقط 2 تا ردیف بیشتر نمی خواییم ؟؟
همینا ممنون از همکاریتون
فعلا (در ضمن در درست بودن کد بالا تردید نکنید اگرم شک دارید ازمایشش کنید )