سوالی درباره سیستم خبری winbeta.net

mpourebadi

Member

با سلام به تمامی استادان و کاربران عزیز انجمن.
یه سوال داشتم که خیلی برام مهم هستش.
می خواستم بدونم که سیستم خبری سایت winbeta.net فقط مخصوص همین سایت طراحی شده یا چنین سیستم خبری برای عموم وجود دارد و اگر برای عموم وجود دارد پولی هستش یا نه.
ببخشید یه مطلب دیگه : اگه سایتی یا مرکزی چنین سیستم خبری رو به صورت رایگان یا پولی ارائه میده معرفی کنید.
با تشکر

Parham

Well-Known Member
داخل همون سایت میگشتی‌ توضیح داده شده ! سیستم Virtua News هستش که پولی‌ هستش ... ولی‌ کار فارسی‌ سازی تماما توسط خود علی‌ پارسا صورت گرفته

majid2x

Active Member
گمونم با ام تي و وردپرس هم بشه سايتي نظير اين سايت ساخت ولي با كمي تفاوت !

mpourebadi

Member
Parham گفت:
داخل همون سایت میگشتی‌ توضیح داده شده ! سیستم Virtua News هستش که پولی‌ هستش ... ولی‌ کار فارسی‌ سازی تماما توسط خود علی‌ پارسا صورت گرفته

پرهام جان سیستم خبری دیگه شبیه همین winbeta.net سراغ داری .چون دارم یه سایت طراحی میکنم که فقط با همین سیستم خبری کارم درست میشه. البته بعد بیشتر در جریانت قرار میدم.شاید هم توی انجمن عمومیش کردم.
ولی قربون دستت اگه بتونی دستمو بگیری و بهم کمک کنی واقعا دل یه جوون رو شاد کردی ولی اگر بیخیال شوید من هم باید بیخیال سایتم بشم.
درضمن سیستم خبری Virtua News قیمتش، محدود 60 دلار و نامحدود هم 100 دلار هستش، که فکر کنم خیلی قیمتش بالا هستش.

mpourebadi

Member
majid2x گفت:
گمونم با ام تي و وردپرس هم بشه سايتي نظير اين سايت ساخت ولي با كمي تفاوت !

مجید جان درسته میتونی با ام تي میتونی سیستم خبری درست کرد. وردپرس هم که خودش سیستم خبری هستش.
حتی FarsiNews یکی از بهترین سیستم های خبری موجود در ایران میباشد ولی همون طور که به آقا پرهام گفتم مشکل من فقط با سیستمی شبیه سیستم خبری winbeta.net حل میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا