سوالی بود در خدمتم ( ادیوس )

mzba909

Member
سلام دوستان
من سه سالی هست که تدوین رو با ایدیوس انجام می دم
اگه سوالی بود خبر بدین
چون ادیوس رو مثل کف دستم بلدم
البته شاید

mnh40

Well-Known Member
سلام من میخوام فیلمم 16:9 باشه یا 288 * 352 چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو تنظیمات اولیه اونارو باید درست کنی رو گزینه castomiz تیک میزاری بعد ok میکنی تو اونجا تنظیماتت رو رو هرچی خواستی بزار بعد خروجیت رو هم با همون اندازه بگیر .:paint:

lasar

New Member
سلام،ببخشید یه سوال
تو ادیوس بعد از اینکه یه نوشته ای رو تایپ کردم می خوام با افکتهای جالب اونو زیبا کنم ولی افکت های ادیوس زیاد جالب نیست چیکار کنم؟ با ورژن 5.5 کار می کنم. دمتون گرم. تشکر

mnh40

Well-Known Member
سلام،ببخشید یه سوال
تو ادیوس بعد از اینکه یه نوشته ای رو تایپ کردم می خوام با افکتهای جالب اونو زیبا کنم ولی افکت های ادیوس زیاد جالب نیست چیکار کنم؟ با ورژن 5.5 کار می کنم. دمتون گرم. تشکر

دو حالت داره :

اول اینکه نوشتت رو بزار بالای کلیپت و تو قسمت تایتل قرار نده بعد میتونی از یک سری از افکتهای خود ادیوس که برای کلیپهات هم استفاده میکنی ازش استفاده کنی.
دومین حالت اینکه میری پلاگین heroglyph رو دانلود میکنی یا اینکه میخری و روی ادیوست نصب میکنی البته این پلاگین بصورت مجزا هم کار میکنه و خودش دارای بسیار زیادی افکت برای نوشته و متن هست و میتونی اونجا نوشتت رو هر بلایی خواستی سرش بیاری بعد بیاریش تو ادیوس و ازش استفاده کنی.:paint:

ناگفته نماند که vitasen هم یک سری پلاگین برای نوشته داره که میتونی اونرو هم دانلود کنی و بر روی ادیوست نصب کنی
البته اگه ورژن ادیوست 5.5 هست باید ورژن زیر 2 رو روش نصب کنی .:wink:

موفق باشی

lasar

New Member
دو حالت داره :

اول اینکه نوشتت رو بزار بالای کلیپت و تو قسمت تایتل قرار نده بعد میتونی از یک سری از افکتهای خود ادیوس که برای کلیپهات هم استفاده میکنی ازش استفاده کنی.
دومین حالت اینکه میری پلاگین heroglyph رو دانلود میکنی یا اینکه میخری و روی ادیوست نصب میکنی البته این پلاگین بصورت مجزا هم کار میکنه و خودش دارای بسیار زیادی افکت برای نوشته و متن هست و میتونی اونجا نوشتت رو هر بلایی خواستی سرش بیاری بعد بیاریش تو ادیوس و ازش استفاده کنی.:paint:

ناگفته نماند که vitasen هم یک سری پلاگین برای نوشته داره که میتونی اونرو هم دانلود کنی و بر روی ادیوست نصب کنی
البته اگه ورژن ادیوست 5.5 هست باید ورژن زیر 2 رو روش نصب کنی .:wink:

موفق باشی

دمت گرم عالی بود
فقط پلاگین Heroglyph 2.5 رو تو مسیر C:\Program Files\proDAD\Heroglyph-2.5 نصب میکنم تو ادیوس ورژن 5.5 نماد! بعدش نمیشه فارسی هم نوشت! ممنون

mnh40

Well-Known Member
ببین دوست عزیز این برنامه heroglyph رو بصورت جدا باهاش کار کنی بهتره

بعد اینکه فارسی پشتیبانی نمیکنه برای این کار میتونی از نرم افزار های فارسی ساز مثل مریم , پروین , عماد و..... استفاده کنی
البته ناگفته نماند که من خودم برای نوشتن فارسی از فتوشاپ نسخه me استفاده میکنم هم راحت تر هست هم اینکه دارای امکانات خیلی زیادی هم هست و بعد اونرو بصورت psd ذخیره میکنم و میارمش داخل ادیوس یا همین برنامه heroglyph .....

البته یه فارسی ساز تو سایت کامپیوتر نسل جوان هست که حجمشم کمه و بصورت رایگان هم میتونی اونو دانلود کنی ... برو اونو دانلود کن بعد نصب کن رو سیستمت .

طریقه کارشم خیلی راحت هست تو اون برنامه فارسی تایپ میکنی بعد اونو کپی میکنی میاریش تو برنامه Heroglyph بعد تو اونجا فونش رو میزاره روی اونایی که اول حرفشون با f هست اونجا یکی از این فونتها رو انتخاب میکنی بعد ازش استفاده میکنی

lasar

New Member

بعد اینکه فارسی پشتیبانی نمیکنه برای این کار میتونی از نرم افزار های فارسی ساز مثل مریم , پروین , عماد و..... استفاده کنی
البته ناگفته نماند که من خودم برای نوشتن فارسی از فتوشاپ نسخه me استفاده میکنم هم راحت تر هست هم اینکه دارای امکانات خیلی زیادی هم هست و بعد اونرو بصورت psd ذخیره میکنم و میارمش داخل ادیوس یا همین برنامه heroglyph .....

البته یه فارسی ساز تو سایت کامپیوتر نسل جوان هست که حجمشم کمه و بصورت رایگان هم میتونی اونو دانلود کنی ... برو اونو دانلود کن بعد نصب کن رو سیستمت .

طریقه کارشم خیلی راحت هست تو اون برنامه فارسی تایپ میکنی بعد اونو کپی میکنی میاریش تو برنامه heroglyph بعد تو اونجا فونش رو میزاره روی اونایی که اول حرفشون با f هست اونجا یکی از این فونتها رو انتخاب میکنی بعد ازش استفاده میکنی

سلام
تشکر از لطف شما
خیلی عالی بود
یه پیشنهاد دارم
بچه هایی که با ادیوس کار میکنن یه گروه تشکیل بدیم
هرکس هرچی داره بذاره
کلیپ،سینک،تیزر،وله و .......
فک کنم مفید باشه و همه استفاده کنن.
یا حق

lasar

New Member
سلام
چطور تو ادیوس, دو تا سکانسو باهم مچ میکنن یعنی تو یه سکانس فیلم خامو میذارن و تو سکانس بعدی فیلم بطور خودکار میکس میشه؟
اگه آموزششو بذارین ممنون میشم

star 74

New Member
سوال در مورد print to DVD

salam dustan, ye soal daram, man vaghti mikham film ro export knam, unja ke neveshte print to DVD khamushe, yani nemitunam rush click konam,
vali dafeye pish ke edius ro nasb kardam in mosheklo nadasht,bayad chekar konam ???

ye soale dige ham ineke man vaghti barname edius ro ruye laptopam nasb mikonam ba'd az 30 ruz pak mishe va man majboram laptopam ro format konam ta betunam dobare nasb konam
baraye inam age kasi rahe halli dare kheili mamnun misham komakam kone( albate vaghti cd edius ro kharidam foroshande goft ke trial nist, nemidunam bayad chekar konam)​

آقا من یک دستگاه dvd recorder sony دارم،که اول روی هارد خودش رکورد میکنه و بعد اونو روی dvd رایت میکنه
وقتی من اونو روی dvd رایت میکنم،حالت رایت اونو روی original یا HQ قرار میدم و بعد اونو میخام بیارم توی ادیوس،فیلم درگ میشه ولی پخش نمیشه و منم نمیتونم کاری کنم
در صورتی که وقتی حالت اونو روی fast قرار میدم به راحتی میشه توی ادیوس ویرایشش کرد
کمک کنید

batlagh

Member

طریقه کارشم خیلی راحت هست تو اون برنامه فارسی تایپ میکنی بعد اونو کپی میکنی میاریش تو برنامه Heroglyph بعد تو اونجا فونش رو میزاره روی اونایی که اول حرفشون با f هست اونجا یکی از این فونتها رو انتخاب میکنی بعد ازش استفاده میکنی

بهترین برنامه فارسی نویس که بنده کار کردم و مشکلی نداشتم باهاش برنامه LeoMoon بوده
که احتمال 99 درصد منظور شما هم همون بوده است.
مثلا مریم توی ادویس جواب نمی دهد.

سلام
چطور تو ادیوس, دو تا سکانسو باهم مچ میکنن یعنی تو یه سکانس فیلم خامو میذارن و تو سکانس بعدی فیلم بطور خودکار میکس میشه؟
سلام
من که متوجه نشدم!
مگه می شه فیلم خود به خود مونتاژ بشه!؟! ! ! اون وقت روی چه حسابی! (حتما آپشن داره مستند تدوین بکنه و یا فیلم کوتاه یا سریال! :) )
بیشتر توضیح بفرمایید بهتر می شود راهنمایی کرد (البته شاید از سواد بنده خارج باشه این موضوعی رو که می فرمایید!)

salam dustan, ye soal daram, man vaghti mikham film ro export knam, unja ke neveshte print to DVD khamushe, yani nemitunam rush click konam,
vali dafeye pish ke edius ro nasb kardam in mosheklo nadasht,bayad chekar konam ???

ye soale dige ham ineke man vaghti barname edius ro ruye laptopam nasb mikonam ba'd az 30 ruz pak mishe va man majboram laptopam ro format konam ta betunam dobare nasb konam
baraye inam age kasi rahe halli dare kheili mamnun misham komakam kone( albate vaghti cd edius ro kharidam foroshande goft ke trial nist, nemidunam bayad chekar konam)​

سلام
فارسی بنویسید پلیز!

آقا من یک دستگاه dvd recorder sony دارم،که اول روی هارد خودش رکورد میکنه و بعد اونو روی dvd رایت میکنه
وقتی من اونو روی dvd رایت میکنم،حالت رایت اونو روی original یا HQ قرار میدم و بعد اونو میخام بیارم توی ادیوس،فیلم درگ میشه ولی پخش نمیشه و منم نمیتونم کاری کنم
در صورتی که وقتی حالت اونو روی fast قرار میدم به راحتی میشه توی ادیوس ویرایشش کرد
کمک کنید

پخش نمیشه شاید به خاطر این هست که کامپیوترتون نمی کشه با بهترین کیفیت پلی بکند
اگر این چنین باشد باید یا کامپیوترتون رو ارتقا بدهید
یا اینکه از شیوه تدوین آفلاین استفاده بکنید
بدین صورت که تمامی فایل هاتون رو کانورت می کنید به یه فایل های کم حجم و ساده
همه تدوینتون رو روی اون انجام می دهید
حالا این فایل های ثانیویه رو توی یه فلدر دیگه کات می کنید و این طوری کل تایم لاینتون موقتا غیر فعال میشه روی هر فایل توی bin کلیک بکنید بهش آدرس فایل اصلی با کیفیت اصلی رو بدهید و در نتیجه با این شرایط با بهترین کیفیت بهتون خروجی می دهد و تدوین رو به راحتی با یه سیستم پایین هم انجام می دهید.

es3890

Member
کمک کنید

شما باید دی وی دی خود را داخل دی وی دی رم گذاشته و با ابزار کپچر دیسک که داخل ادیوس میباشد اون را کپچر کنید روی هارد دیسک تا مشکل شما حل شود در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

es3890

Member
سلام
فیلم اصلی خود را داخل یک سکانس بگذارید و این سکانس را داخل سکانس دیگه ای ببرید و ان را ویرایش کنید و...... بعد هر فیلمی که داخل سکانس اول قرار میگیرد تمامی کارهایی که روی سکانس دوم انجام شده روی ان اعمال میشود

star 74

New Member
سلام دوستان، یه سوال دارم، من وقتی‌ می‌خوام فیلم رو اکسپورت کنم، اونجا که نوشته پرینت تو دیویدی خاموشه، یعنی‌ نمی‌تونم روش کلیک کنم،
ولی‌ دفعه پیش که ادیوس رو نصب کردم این مشکلو نداشت،باید چکار کنم ؟؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه من وقتی‌ برنامه ادیوس رو روی لپتاپم نصب می‌کنم بعد از ۳۰ روز پاک می‌شه و من مجبورم لپتاپم رو فرمت کنم تا بتونم دوباره نصب کنم
برای اینم اگه کسی‌ راه حلی داره خیلی‌ ممنون میشم کمکم کنه( البته وقتی‌ سی‌دی ادیوس رو خریدم فروشنده گفت که ترایال نیست، نمیدونم باید چکار کنم)

es3890

Member
سلام دوستان، یه سوال دارم، من وقتی‌ می‌خوام فیلم رو اکسپورت کنم، اونجا که نوشته پرینت تو دیویدی خاموشه، یعنی‌ نمی‌تونم روش کلیک کنم،
ولی‌ دفعه پیش که ادیوس رو نصب کردم این مشکلو نداشت،باید چکار کنم ؟؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه من وقتی‌ برنامه ادیوس رو روی لپتاپم نصب می‌کنم بعد از ۳۰ روز پاک می‌شه و من مجبورم لپتاپم رو فرمت کنم تا بتونم دوباره نصب کنم
برای اینم اگه کسی‌ راه حلی داره خیلی‌ ممنون میشم کمکم کنه( البته وقتی‌ سی‌دی ادیوس رو خریدم فروشنده گفت که ترایال نیست، نمیدونم باید چکار کنم)
معمولا زمانی گزینه دی وی دی غیر فعال میشه که شما ابتدا و انتهای فیلم خود را مشخص نکنید و دوم این که فیلم وارد شده در محیط ادیوس فول اچ دی باشه
و سوال دوم این که اگر شما پس از نصب ادیوس را کرک نکنید این مشکل پیش می اید

star 74

New Member
معمولا زمانی گزینه دی وی دی غیر فعال میشه که شما ابتدا و انتهای فیلم خود را مشخص نکنید و دوم این که فیلم وارد شده در محیط ادیوس فول اچ دی باشه
و سوال دوم این که اگر شما پس از نصب ادیوس را کرک نکنید این مشکل پیش می اید

سلام، ممنونم از جوابتون
ولی‌ من ابتدا و انتها رو مشخص می‌کنم ولی‌ باز هم پرینت تو دیویدی فعال نمی‌شه، ولی‌ منظورتون از اینکه فول اچ‌ دی باشه نفهمیدم
و در مورد سوال دوم اینکه من کرک رو هم اینستال می‌کنم، چون خودش توی قسمتی‌ که طریقه نصب رو توضیح میده نوشته بعد از نصب خود برنامه، بعد برم کرک رو نصب کنم، ولی‌ انگار بعدش آزمایشی‌ می‌شه، و هروقت استفاده می‌کنم مثلا میگه ۲۰ روز دیگه مونده، یا ۷ روز دیگه مونده و دیگه سر ۳۰ روز میگه حالا بخر !!!

کسی‌ سریال نامبر دائمی رو نداره ؟!! :-?

es3890

Member
سلام، ممنونم از جوابتون
ولی‌ من ابتدا و انتها رو مشخص می‌کنم ولی‌ باز هم پرینت تو دیویدی فعال نمی‌شه، ولی‌ منظورتون از اینکه فول اچ‌ دی باشه نفهمیدم
و در مورد سوال دوم اینکه من کرک رو هم اینستال می‌کنم، چون خودش توی قسمتی‌ که طریقه نصب رو توضیح میده نوشته بعد از نصب خود برنامه، بعد برم کرک رو نصب کنم، ولی‌ انگار بعدش آزمایشی‌ می‌شه، و هروقت استفاده می‌کنم مثلا میگه ۲۰ روز دیگه مونده، یا ۷ روز دیگه مونده و دیگه سر ۳۰ روز میگه حالا بخر !!!

کسی‌ سریال نامبر دائمی رو نداره ؟!! :-?

ادیوس 5 نصب میکنید یا 6
ورژن ادیوس را دقیقا بنویسید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا