..::سوالي در مورد ويرايش منوي راست كليك::.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

يادش رفته بنده خدا سوالشو بپورسه !!!!

شما براي اينكار از mdm استفاده كنيد.

موفق باشيد

FSystem

New Member
سلام دوست من

يادش رفته بنده خدا سوالشو بپورسه !!!!

شما براي اينكار از mdm استفاده كنيد.

موفق باشيد
نه يادم نرفته همونجا كه اومدم بفرستم ديسكانكت شد و مثل اينكه فقط عنوانش فرستاده شده به هر حال سوالم اين بود كه چطور ميشه به منوي راست كليك گزينه ي گروهي اضافه كرد يعني وقتي روي اون ماوس رو ميگيريم چند گزينه ي ديگه باز بشه به عبارت بهتر درست مثل دكمه ي پيش فرض كيفيت يا همون Quality خود فلش كه وقتي ميريم روي اون دكمه هاي High,Medium,Low باز ميشه اگه كسي ميدونه با يه مثال كدش بنويسه.مرسي:)

mshgames

Well-Known Member
سلام
همونطور گفت محمد جان با MDM هم میشه ولی با فلش
که کاری نداره

PHP:
var web:ContextMenu = new ContextMenu();
web.hideBuiltInItems();  // حذف منو
var web2:ContextMenuItem = new ContextMenuItem("WWW.MAJIDONLINE.COM"); // نوشتن در منو
web2.onSelect = function() {
   getURL("http://www.majidonline.com","_self"); // رفتن به سایته مورد نظر
};
web.customItems.push(web2);
this.menu = web; // نسبت دادن فعالیتها بالا به منو اصلی فلاش پلایر یه نوع لیستنر

کدش همراه با توضیح برات نوشتم تو فریم اول کپی میکنی و نتیجه رو میبینی

موفق باشی

محمد

FSystem

New Member
از همه ممنون ولي با اون كدي كه اينجا نوشته شده فقط يك دكمه اضافه ميشه ولي همون طور كه گفتم من يك دكمه ي گروهي ميخوام مثل Quality كه در حالت پيش فرض در منوي راست كليك وجود داره... البته من خودم تا حالا جايي اين طوري نديدم شايدم اصلا نميشه چنين كاري كرد!!!

mshgames

Well-Known Member
سلام

دوسته من Fsystem اول یه تحقیقی بکن یا یه نمونه کاری ببین همچین کاری امکان داره بعد...
به نظر من همچین کاری امکان نداره چون ساخته یه منویه زیر شاخه دار ... اصلا من تاحالا همچین چیزی ندیدم
ولی با قاطعیت نمیگه امکان نداره چون هر بار این حرفو زدم بعدش دیدم که یکی این کارو ممکن ساخته

در هر صورت اگه هعمچین روشی پیدا کردی به ما هم خبری برسون

جدیدترین ارسال ها

بالا