سوالهای یک مبتدی در مورد max

HOMAYOON.F

Member
همایون جون فایل رو اجرا کردم اما اتفاقی نمی افته؟؟
ورژن مکس شما چنده؟
ورژنهای 6 و 7 و 2010 و احتمالاً 2011 خودشون این امکان رو دارن اما ورژنهای دیگه با این فایل کارشون راه افتاده!
ویندوزت که مشکلی نداره؟ xp رو سیستم داری؟؟؟؟
با ویندوزهای دیگه تست نکردم!

• Like
Reactions: .ir

HOMAYOON.F

Member
ویندوز 7 ورژن 64 بیتی و با مکس 2010 کار میکنم
راستشو بخوای یکی از دوستام با 2010 که کار میکرد رو XP میگفت که خودش این امکان رو داره!
حالا ویندوز شما 7 هستش، احتمال بالای 99% واسه همینه! :green:
باید ببینیم واسه 7 هم همچین فایل یا برنامه ای هست یا نه! یا شایدم ورژن های جدید مکس تو تنظیماتشون همچین چیزی داشته باشن که من اطلاعی ندارم! مال من 2009 هستش! :paint:

• Like

.ir

Member
دنبال آموزش مدلینگ از سطح ابتدایی هستم که به صورت پروژه ای باشه اگر کسی لینکی سراغ داره بزاره :rose:

.ir

Member
سلام
ما یه کمی با تنظیمات 3D ور رفتیم حالا نمیدونم چکار کنم فضولیه دیگه :lol:
وقتی یه آبجکتی داریم فیسها هم قابل دید هستن نمیدونم کجای تنظیمات رو دستکاری کردم عکسو ببینید فقط میخوام خطهای افقی و عمودی قابل مشاهده باشه نه اینطوری تنظیماتش کجاست ؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید:rose: این مبتدی رو:-?
i12362_Clip3.jpg

Ultra3D

Well-Known Member
این خط های اضافی هستن و وجود دارن
شما احتمالا ً به Mesh تبدیل کردین که پلیگین هاش این طوری سه ضلعی هست
بهتره مدلت رو پاک کنی و از اول بسازیش( سریع ترین راه رو گفتم چون این بحث ها تو فروم خیلی اتفاق افتاده و سوال کننده آخرش خودش خسته شده و رفته دوباره مدل کرده)

• Like

.ir

Member
این خط های اضافی هستن و وجود دارن
شما احتمالا ً به Mesh تبدیل کردین که پلیگین هاش این طوری سه ضلعی هست
بهتره مدلت رو پاک کنی و از اول بسازیش( سریع ترین راه رو گفتم چون این بحث ها تو فروم خیلی اتفاق افتاده و سوال کننده آخرش خودش خسته شده و رفته دوباره مدل کرده)
نه مسئله اینجاست هر چی ابکجت میزارم اینطوری نه همین باکسه !!!:shock::-?
مثلا این مهره شطرنج رو درست کردم با لاین ولی ببین چطوری شده باز!!!:sad:
Clip_3.jpg

.ir

Member
سلام
جواب سوالمو نگرفتم!!! مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم با پاک کردن نرم افزار 3dsmax مشکل هنوز باقی بود!!مجبور شدم :cry:

.ir

Member
روی سقف میخوام حالت طرحداربسازم مثال سقفي كه گچبري خورده كه بعد بشه توش نور مخفي كار كرد باید چکار کنم باید با لاین بسازم بعد اکسترودش کنم یا راهای دیگه ای هم هست؟؟؟:-?

Ultra3D

Well-Known Member
به خلاقیت خودتون بستگی داره و همچنین به نوع گچ بری که می خوایید درست کنید ... به نظر خودم با Line راحت میشه
ولی آبجکت های آماده هم داره و با Ploy هم می تونی بسازی ... هر جور راحتی!

.ir

Member
به خلاقیت خودتون بستگی داره و همچنین به نوع گچ بری که می خوایید درست کنید ... به نظر خودم با Line راحت میشه
ولی آبجکت های آماده هم داره و با Ploy هم می تونی بسازی ... هر جور راحتی!
تشکر میشه یه چند تا آماده معرفی کنید لینکشو :rose:

HOMAYOON.F

Member
سلام
ما یه کمی با تنظیمات 3D ور رفتیم حالا نمیدونم چکار کنم فضولیه دیگه :lol:
وقتی یه آبجکتی داریم فیسها هم قابل دید هستن نمیدونم کجای تنظیمات رو دستکاری کردم عکسو ببینید فقط میخوام خطهای افقی و عمودی قابل مشاهده باشه نه اینطوری تنظیماتش کجاست ؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید:rose: این مبتدی رو:-?
i12362_Clip3.jpg

اینجا یه سر بزن!

• Like

.ir

Member
همایون جان آمدی ولی حالا چرا؟!!!:)
100%مشکل همین بود که با ادرسی که دادی اگه میدونستم و تیک مورد نظر رو غیر فعال میکردم درست میشد ولی نوشدارو بعد از مرگ سهراب!!!:green:

.ir

Member
باز اومدم با یه سوال ابتدائی دیگر
چطوری میتونم رنگ ایکونها رو عوض کنم اینطوری خیلی اذیت میشم!:cry:

Clip_5.jpg

میخوام صحفه مکس همین dark UI بمونه فقط رنگ ایکونها رو میخوام تغییر دهم :-?
customize User InterFace در قسمت Color برفتم اما آیکونها رنگشون عوض نمیشه کمک کنید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا