سوالات

ALIREZA.H007

New Member
سلام ...............

1.کسی میدونه چه جوری میشه روی object خلل و فرج درست کرد...................
2.چه جوری من یه نور مثه عکس پایین درست کنم

پیوست ها

• Wallpapers-room_com___City_Night_Lights_02_by_Mellou_1280x800 2.jpg
    Wallpapers-room_com___City_Night_Lights_02_by_Mellou_1280x800 2.jpg
    777.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
سلام...منظورتون ار خلل فرج چه نوع خلل فرج هست؟ اگه ممکنه با عکس مطرح کنید....

نور هم همینطور لطفا واضح تر مطرح کنید سوالاتتون رو ک بشه رفت سر اصل موضوع (عکسی ک بشه مفهوم نور پردازی رو توش دید ارائه بدید) اینجوری خوب خیلی گستردس...این عکس چیز معنا داری در رابطه با نور پردازی برای من نداره (میشه با فوتوشاپ همچنین تصویری ساخت اگه مد نظرتونه!)....اما اگر میخواید مثلا یه آبجکت به این شکل نور دهی کنه میتونی متریال Vray light رو به اون جسم بدید و به عنوان تکسچر از عکس فوق استفاده کنید...

موفق باشی

ALIREZA.H007

New Member
1.jpgحامد جان منظورم اینه............... حامد جان فایلی نداری که نورپردازی را کامل توضیح داده باشه.این یه پله که میخحوام اینطوری بش نور بتابه

nassrin24

Active Member
برای خلل و فرج باید از دیسپلیسمنت استفاده کنید که بسته به موتور رندر نحوه ایجاد آن متفاوت هست که در کل ساده هست و راحت به نتیجه می رسی.... برای این نوع نور ها برای تک فریم می خوای یا انیمیشن؟؟ برای تک فریم بخوای که فتو شاپ پلاگین های خیلی خوبی داره ولی اگه با خود مکس بخوای ایجاد کنی video post هست که یخورده سنگین هست رندرش و آموزشش هم سرچ بزنی حتما هست.

h.khafan

Active Member
همونظرو ک دوستمون گفت با دیسپلیس باید کار کنی اگر خلل واقعی میخوای...اما من با همون بامپ موافق ترم واسه یه همیچین کاری توی این سایز با دیسپیلس کار کردن نتیجه ای جز هدر رفتن وقت نداره...

برای نور هم باز درست متوجه نشدم اما همون vray light plan به صورت نوار نوار اگه بتابونی به حجمت فکر میکنم همچنین شکلی بگیره... کلا روش خاصی نیست باید کارو با انواع نورهایت نور پردازی کنی...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا