سوالات من در زبراش؟؟؟؟

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. من چند تا سوال دارم. البته سوالام در حد مبتدی هستش. چون تازه چند روز شروع کردم زبراش رو

1.چرا مثلا یک جسمی رو از منوی lightbox درست می کنیم بعد یک موقع نمیدونم چه جوری میشه که دکمه های ادیت و اسکیل و روتیت از کار میفتن. باید یکی دیگه درست کنم از اون جسم. بعد قبلی رو پاک کنم مثلا. جریانش چیه؟؟؟

2.چرا برنامه با اینکه صحنه اصلا سنگین نیست الکی گیر میده میپره بیرون هی؟ من عکس هم گرفتم

3. دیدید که گزینه adaptive skin preview داره مثلا وقتی یک جسمی رو با zsphere درست می کنی میبینی چه شکلی شده. گاهی با اینکه متریال ها هم عادی هستش حالت یاه و تخت مانند میشه .

4.مثلا فرض کنید یک جسمی رو از lightbox درست کردیم. حالا می تونی چند بار دیگه درگ کنیم درست کنیم دیگه. حالا چه جوری میشه مثلا یکیش رو انتخاب کرد. چون وقتی edit رو بزنی همون اخری انتخاب میشه نه قبلی ها. چه جوری میشه انتخاب کرد مثلا دومی انتخاب بشه.

از دوستان پیشا پیش تشکر می کنم. واقعا برنامه خفن ولی رو مخی هستن این زبراش :mad:

پیوست ها

• Sag Error.jpg
    Sag Error.jpg
    233.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

Tweaker

Member
تا اونجایی که من می دونم:

ZBrush در ورژن های ابتداییش یه نرم افزار 2.5 بعدی بوده. یعنی یه چیزی بین 2 بعدی (فتوشاپ) و 3 بعدی (Maya). وقتی بلافاصله بعد از باز کردن ZBrush روی Canvas یا Document شروع به طراحی کنید، (بدون این که وارد حالت Edit بشید) در واقع شما در حال کارکردن در حالت 2.5 بعدی هستید. تو ورژن های بعدی قابلیت ویرایش مدل های سه بعدی به ZBrush اضافه شده.

وقتی که شما با استفاده از یکی از ابزارهای منوی Tools.چه ابزار 2.5D یا 3D روی canvas شکلی رو ایجاد کنید، قبل از این که شکل بعدی رو ایجاد کنید، میتونید آخرین شکل رو ویرایش کنید. بعد از ایجاد هر شکل، شکلهای قبلی به صورت جداگانه قابل ویرایش نیستند.

جواب سوال 4: شما می تونید با دکمه Clone تو منوی Tools مدل ها رو کپی کنید و هر کپی رو جدا گانه ویرایش کیند.

در کل: ZBrush با بقیه نرم افزارهای سه بعدی خیلی فرق داره. به نظر من بهتره وقتی با ZBrush کار می کنید، باید و نباید هایی رو که بقیه نرم افزارها براتون تعریف کردند فراموش کنید.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
مستر جان از تو بعدیه دوبار مبحث زدی از زیبراش تو بخش تریدی مکس !
اخه چه ربطی داره !

madmaster_3d

Well-Known Member
تویک جان مرسی. ولی سوال 2 رو خودم فهمیدم که این ورژن کلا مشکل داره
ولی شماره 3 رو اگر بگی عالی میشه.

لینکین جان ملغب به حمید :lol:خوبی؟ اونجا هم سوال کردم ولی متروکس. کسی اونجا اصلا سر میزنه؟
از قصد اینجا زدم که این دوست خوبم تویک جان و شما و .... بیان کمک کنن عزیزم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
تویک جان مرسی. ولی سوال 2 رو خودم فهمیدم که این ورژن کلا مشکل داره
ولی شماره 3 رو اگر بگی عالی میشه.

لینکین جان ملغب به حمید :lol:خوبی؟ اونجا هم سوال کردم ولی متروکس. کسی اونجا اصلا سر میزنه؟
از قصد اینجا زدم که این دوست خوبم تویک جان و شما و .... بیان کمک کنن عزیزم

جـــــــــــــــــــــان ما یعنی اینقدر وضعشون خرابه براش کارها یا بستین رفتن اونور آب ! :lol:

Tweaker

Member
فایل زیر تو فولدر ZBrush کپی کن بعد اجراش کن احتمالا مشکل بسته شدن بی مورد ZBrush حل بشه.

کد:
http://www.filedropper.com/zb4r5fix-mboxteam

مشکل شماره 3 رو هم متوجه نشدم اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید یا یه عکس بذارید.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی این فایل رو دیدم. میگن ارور نمیاد ولی بسته شدن سر جاشه. مهم نیست رفتم رو r4
اونم اگر اینطوری شد عکس میزارم. بازم مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا