سوالات شما از هنر سه بعدی !!!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سوالات خود را از برنامه های ذکر شده , مطرح کنید !!!
برنامه ها :
3ds max , maya , softimage , zbrush , aftereffect , fusion , mental ray , vray , final render , fry render , arion , photoshop , post production , fx man , afterburn , after effect , render man , vue , general 3d , mudbox , fumefx , dream scape , body paint , autograss , Brazil renderer , newage blur , facegen , poser , anima pro , flash , talkint, phoenix fd , iray , animatorXl and ...
برای تماس با گوشی حتما پیامک ارسال کنید.
ایمیل : [email protected]
جهت همکاری در این مبحث بیغام خصوصی بزنید .
بیایید باهم هنر ایران را بسازیم ...

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

در حال حاضر سوالات مربوط به تری دی مکس , ویری
منتال ری , فونیکس , فوتوشاپ و فرای رندر پاسخ داده میشود ...
لطفا تا اطلاع ثانوی سوالات خارج از محدوده را مطرح نکنید .

mehdi3dshoja

New Member
با عرض سلام و احترام
با کارت گرافیک ati firepro توسط نرم افزارهای Arion و Vray RT میشه رندر گرفت یا نه ؟

madmaster_3d

Well-Known Member
لینک جون. کارت رو ادامه بده. ولی یک پیشنهادی هم دارم. لطف کن و چندتا آموزش از تکنیک های مکس مدلینگ . یعنی بیشتر کله کاراکتر و از این قبیل و مخصوصا بحث تکسچرینگ و فتوشاپش و اینها آموزش بساز. صواب داره :)

LinkinForEver

لینک جون. کارت رو ادامه بده. ولی یک پیشنهادی هم دارم. لطف کن و چندتا آموزش از تکنیک های مکس مدلینگ . یعنی بیشتر کله کاراکتر و از این قبیل و مخصوصا بحث تکسچرینگ و فتوشاپش و اینها آموزش بساز. صواب داره :)

چه مدلی ؟؟؟
انیمیشنی خوبه ؟

emadrad

Member
واسه يه بافت كاموايي خوب و نرم در مکس یه آموزش میخواستم. و یا اینکه یکی از دوستان تکسچرینگ کار راهنمایی کنه.ممنون:)

LinkinForEver

واسه يه بافت كاموايي خوب و نرم در مکس یه آموزش میخواستم. و یا اینکه یکی از دوستان تکسچرینگ کار راهنمایی کنه.ممنون:)

با displacement میشه ! حالا یه راه دیگشم مدلینگه کدوم روش ؟

emadrad

Member
مرسي لينكين جان
اين روشارو امتحان كردم اما پارچه ي نرم و خوبي بدست نمياد با ديسپليس روي مدل هم حجمش خيلي بالا ميره.دنبال يه روشي هستم كه فقط داخل متريال بشه اين بافت رو درآورد:green:

LinkinForEver

مرسي لينكين جان
اين روشارو امتحان كردم اما پارچه ي نرم و خوبي بدست نمياد با ديسپليس روي مدل هم حجمش خيلي بالا ميره.دنبال يه روشي هستم كه فقط داخل متريال بشه اين بافت رو درآورد:green:

باشه حتما آموزشش میذارم !

سلام
من یه پیشنهاد دارم واست به جای اینکه تماس بگیرند یا تاپیک بزنند میتونید در مکانهایی که برای چت صوتی هست برید و با هم ارتباط برقرار کنید

تاپیکی رو چند وقت پیش قرار دادم که با هماهنگی مدیران محترم بود به نام محلی برای ...

میتونید تو قسمت تاپیکهای مایا دنبالش باشید . پیشنهاد من اونجاست
نرم افزار Raidcall یا Team speak
اگه به ردکال اومدید با این آیدی وارد بشید 3535647

این ایده بیشتر به درد کسانی میخوره که اینترنت پر سرعت دارن .

emadrad

Member
آقا من يه آموزش خوب از تمام جزئيات متريال در منتال ري هم ميخوام كه اگه بزاري واقعا ممنونت ميشم.:rose:

LinkinForEver

آقا من يه آموزش خوب از تمام جزئيات متريال در منتال ري هم ميخوام كه اگه بزاري واقعا ممنونت ميشم.:rose:

از چه متریال !!!
خودش خیلی آماده داره که واسه چی میخوای ؟؟

emadrad

Member
منظورم كارايي يه هر قسمت و خصوصياتشه كه رو متريال چه تاثيرايي داره؟؟ بيشترم واسه متريال دهيه كارتوني به كاكتر ميخوام:)

LinkinForEver

منظورم كارايي يه هر قسمت و خصوصياتشه كه رو متريال چه تاثيرايي داره؟؟ بيشترم واسه متريال دهيه كارتوني به كاكتر ميخوام:)

باشه درست میکنم
ولی باید یکم صبر کنی
شرمنده !!!!:sad:

برای پوست همشه از Fast SSS Skin استفاده کن ... تصویری که میخوای روی پوست باشه توی Overall بذاری .
دو گزینه آخرش هست دوتاش رو تیک بزن .

برای هر متریال عادی از Mr Arch & Design استفاده کن .
برای آب و...

جدیدترین ارسال ها

بالا