mohsenmoghaddas
Member
با سلام من خیلی سوال برام پیش اومده راجع به دایرکتر راستش می خوام یک آدم با مرام بهم جوا بده خیلی هم حیاتیه
راستش فکر کنین که من یک مالتی کدیا رو با فلش طراحی کردم در این صورت:
1-فلش من داری پری لودینگ هست آیا فلش باعث سنگینی دستگاه و کند شدن اجرا می شه؟
2-چگونه آیکون برای فایل exe خروجی طراحی کنم؟منظورم اینه که آیکون بندازم روش؟
3-آیا swf هایی که وارد دایرکتر کردم باید همراه دایرکتر باشه یا جزوی از exe میشن؟یعنی باید کنار فایل exe باشن؟در ضمن اگه همراهشن چه راه حلی هست تا کاربران عادی نتونن به منابع فایل exe »ن دسترسی پیدا کنن؟
4-فایل فلش من دارای مثلا 5000 فریمه آیا باید در دایرکتر هم 5000 فریم اون فایل فلش رو کش بدم یا اینکه مثل خود فلش را ه حلی داره ؟مثلا فلش می تونه یه موی کلیپ رو stop() بزنه و تا دلت بخواد برات بمونه
5-دایرکتر بهتره برای مالتی مدیا یا اینکگه من خودم فایل swf رو با تبدیل کننده ها به exe تبدیل کنم؟
راستش فکر کنین که من یک مالتی کدیا رو با فلش طراحی کردم در این صورت:
1-فلش من داری پری لودینگ هست آیا فلش باعث سنگینی دستگاه و کند شدن اجرا می شه؟
2-چگونه آیکون برای فایل exe خروجی طراحی کنم؟منظورم اینه که آیکون بندازم روش؟
3-آیا swf هایی که وارد دایرکتر کردم باید همراه دایرکتر باشه یا جزوی از exe میشن؟یعنی باید کنار فایل exe باشن؟در ضمن اگه همراهشن چه راه حلی هست تا کاربران عادی نتونن به منابع فایل exe »ن دسترسی پیدا کنن؟
4-فایل فلش من دارای مثلا 5000 فریمه آیا باید در دایرکتر هم 5000 فریم اون فایل فلش رو کش بدم یا اینکه مثل خود فلش را ه حلی داره ؟مثلا فلش می تونه یه موی کلیپ رو stop() بزنه و تا دلت بخواد برات بمونه
5-دایرکتر بهتره برای مالتی مدیا یا اینکگه من خودم فایل swf رو با تبدیل کننده ها به exe تبدیل کنم؟