سوالاتی در رابطه با راه اندازی رادیو و تلویزیون اینترنتی

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام
از کسانی که درباره مسائل مربوط به رادیو و تلویزیون اینترنتی اطلاعات کاملی دارند درخواست میکنم تا به سوالم در این تاپیک پاسخ بدن.
سوال اولم اینه که آیا برای راه اندازی رادیو و یا تلویزیون اینترنتی باید از جایی مجوز گرفت؟ مثلا اداره فرهنگ ارشاد؟
سوال دومم هم اینه که برای راه اندازی رادیو یا تلویزیون اینترنتی از چه برنامه هایی استفاده میشه و کدوم یکیش بهتره؟ (توضیح کلی و مفصل میخوام!)
با تشکر از همگی دوستان
محمد جعفر :cool:

alireza-metal

Active Member
عزیزم فقط همینو بهت میتونم بگم که به هیچ عنوان کار ساده ای نیست و خرج قابل توجه ای داره --- مجوز هم نمیخواد -- شما باید حداقل یک سرور اختصاصی داشته باشید که همیشه active باشه با پهنای باند مناسب تا شما بتوانید تصاویر خود را در قالب هر چیزی بر روی نت به صورت real time . و نکته دونم اینکه باید هاستی با band بالا داشته باشید --- قرار بدید و نرم افزارهایی هستند برای اینکار که البته من برای فرستادن عکسشو دیدم ولی برای فیلم هم باید باشه --- ولی اینو بهت بگم که اصلا ارزش نداره -- مثلا تصاویری که شما مستقیم میتونید حرم ها و یا خیابان های تهران و یا هرجای دیگه رو ببینید از این نرم افزارها استفاده میکنند ولی بسیار پیشرفته تر و حساب شده تر ----

موفق باشی

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با تشکر،
میشه درباره انواع رادیو های اینترنتی توضیح بدین؟
حتی راه اندازی رادیوی اینترنتی که هفته ای دوبار برنامه هاش آپدیت بشن و به مدت 4 یا 5 ساعت هم برنامه داشته باشه رو پیشنهاد نمیکنین؟

alireza-metal

Active Member
برنامه رادیو های اینترنتی هم به همین صورته ولی با این تفاوت که حجم کمتری داره بازم بسته به کیفیتش داره ولی در کل از لحاظ حجمی بسیار پائین هستند ولی در هر دو صورت شما به سرور احتاج دارید -- بازم رادیو های اینترنتی خیلی راحت تر از تلویزیون هستش ---

MJ Rayaneh

Well-Known Member
ممنون.
کسی درباره انواع برنامه های (نرم افزار) راه اندازی تلویزیون یا رادیوی اینترنتی چیزی نمیدونه؟

alireza-metal

Active Member
این سایت برای یکی از کاربران خوب اینجا هست به نام سالار که مدتی هم هست ندیدمش --- http://www.shafighi.com/

همچین کاری رو تو سایتش انجام داده بود -- میتونی باهاش تماس بگیری و ازش کمک بگیری --موفق باشی

tandisdesign

Well-Known Member
همونطور که دوستان گفتن این کار هزینه های زیادی رو در بر داره و البته کار پیچیده ای هست
و تنها سرورهای خاصی میتونن این امکان رو ارائه بدن ( سرورهای با پهنای باند اینترنت وحشتناک )
آستان قدس رضوی با هزینه های سرسام آور خواسته این کار رو روی سرورهای داخلی انجام بده که متاسفانه به دلیل محدودیتهای ایران در بعضی مسایل تعداد محدودی میتوانند هم زمان از آن سیستم استفاده کنند

البته منو دوستانم در تندیس با ارائه الگوریتم هایی این مشکلات رو تا حد زیادی برطرف کردیم و با کاهش هزینه ها و بالا بردن کیفیت این خدمت رو به دوستان ارائه می کنیم
البته با این تفاسیر باز هم هزینه زیادی برای شما در بر داره
حداقل 400000 تومان ماهیانه جهت امور مذهبی
و حداقل 600000 تومان ماهیانه جهت سایر امور

آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
پس بایدبه طور کلی بیخیال تلویزیون شد!
هزینه های تقریبی راه اندازی رادیو رو نمیدونین چقدره؟

tandisdesign

Well-Known Member
احتمالا !!

پست قبلی که دادم مشترکا مربوط به هر دو ( هم رادیو و هم تلویزیون ) بود
صدا و تصویر در انتقال داده تفاوت زیادی ندارند

nevisande

Active Member
MJ Rayaneh عزیز:
من اینطور فکر نمیکنم.
البته فقط در مورد رادیو.
خودم چندین مورد رادیو اینترنتی دیدم که با یه هاستینگ هم داشت کار میکرد. پهنای باند بالایی هم میخواست، اما نه به این وحشتناکی که این دوستمون گفت.
در کل تو ایران بازار گرمی رواج داره. شما به دل نگیر.
کارتون با یه کم صبر و حوصله و یه خورده بیشتر جستجو حل میشه.
البته اینایی که گفتم برا رادیوئه.
اگه خواستی پی ام بده تا بیشتر بحرفیم.

hamhami

New Member
روشهای دیگر

با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
روش دیگری هم هست که بصورت رایگان بتوان این کار را انجام داد و آن استفاده از سایت ustream.tv هست هر کی لازم داشت بفرماید بیشتر توضیح دهیم

hamhami

New Member
شما می تونید در سایت www.ustream.tv ثبت نام کنید و با استفاده از یک وب کم یک کانال تازه برای خدوتون ایجاد کنید

تو قسمت See what's on Ustream now! می تونید کانالهای دیگری که با این سیستم ایجاد شده اند رو ببینید

جدیدترین ارسال ها

بالا