سوالاتي در مورد وي بولتن

emad.h

Member
با سلام :

سوال اول : من وی بولتین نسخه 3.0.7 رو دارم و مي خواستم بدونم آيا نسخه هاي جديدتر مثل وی بولتین نسخه 3.6.7 به صورت رايگان هست ؟ و اگر هست لطف كنيد لينك بدبد !

سوال دوم : من وی بولتین نسخه 3.0.7 كار كردم و ميخواستم بدونم آيا با اين نسخه هم ميشه انجمنها رو از هم جدا كردومنظورم اينه كه مثلا تو مجيد آنلاين برنامه فتوشاپ تو يه جايي و برنامه فلش هم توي يه كادر ديگه . من توي وی بولتین نسخه 3.0.7 همه انجمنها زير هم ميرن ! راهش چيه؟

سوال سوم : در مورد فارسي سازي وی بولتین يا فارسي سازي قالب هاش اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم.

با تشكر از همه:)

sunrise

Member
1- بله نسخه 3.6.7 هم متأسفانه هنوز هيچي نشده NULL شدش هم پخش شده! اما بخاطر قوانين من نمي تونم لينک دانلش رو بذارم + اينکه خودمم با اين کار اصلاً موافق نيستم.

2- البته من خودم با نسخه 3.0.7 کار نکردم اما اگه گزينه اي به نام Depth of Forums در بخش تنظيمات برنامه وجود داره مطمئناً ميشه اين کار رو انجام داد.

3- فقط کافيه فايل XML رو با يه برنامه اديتور استاندارد فايل هاي XML باز کنيد و متن ها رو ترجمه کنيد. مثلاً مي تونيد از برنامه FrontPage 2003 استفاده کنيد. در مورد قالب هم همينطور البته در اکثر موارد قالب نياز زيادي به فارسي ساز نداره (حداقل براي قالب پيش فرض) - همچنين مي تونيد از بخش مديريت vBulletin استفاده کنيد اما اين کار کمي دشوارتر و زمان بر هست.

آخرین ویرایش:
دوست گرامی
اگر به به امضای بنده مراجعه کنی کیتونی نسخه رو بگیری
در مورد فارسی ساز چون اون نسخه به قول معروف از رده خارجه و تغییرات زیادی در نسخه 3.6.7 انجام شده است بهترین راه از همان عبارت ها میباشد که به سادگی تمام میتونی ترجمه کنی اموزشش هم داخل امضا موجود میباشد

جدیدترین ارسال ها

بالا