سه سوال کوچولو در مورد Div ، Hover و Disable کردن

abbasjoon

Member
سلام بچه های خوب
سه تا سوال دارم.
1 - چه خاصیتی از Div رو در Css تنظیم کنیم که وقتی متنی در داخل یک div از پهناش بیشتر شد خودش بیاد سطر بعد نه اینکه پهنای div دو افزایش بده.
2- آیا فقط لینک ها خاصیت hover دارند. یعنی اگه بخوام برای یک div خاصیت hover داشته باشم تا وقتی ماوس رفت روش مثلا رنگ زمینش عوض بشه نمیشه؟
3- چه جوری یک المانت مثل یک دکمه submit رو با استفاده از css میشه disable کرد تا رنگش به صورت خاکستری در بیاد و دیگه عمل نکنه؟

با تشکر

tabib_m

Member
0- بهتر بود سوالاتت رو توی تاپیک های جداگانه بپرسی :)
1- width
2- اینکه دارن یا ندارن رو نمیدونم (به احتمال قوی ندارن) ولی خوب در هر صورت میتونی از javascript کمک بگیری.
3- از طریق css من که راهی براش پیدا نکردم (برای چی میخوای یه همچین کاری بکنی؟ چرا از خود خصوصیات html استفاده نمیکنی؟)

abbasjoon

Member
1- اقا محسن در رابطه با width میدونم. ولی اگه متن داخلش بزرگ باشه به طور پیشفرض پهنای div هم بزرگ می شه. من نمی خوام اینتور باشه.
2- میشه بگی دستور جاوا اسکریپتش چی میشه؟
3- من می خوام بعضی از کاربر ها بتونن از فرم استفاده کنن. خوب توی html تا اونجا که من یادم میاد نیست. اگه شما بلدی بگو من هم استفاده کنم

ممنون

tabib_m

Member
1- نه, به صورت پیشفرض, کش نمیات. فقط در صورتی کش میات که بین متنی که توش هست هیچ فاصله ای (space) نباشه! که این مسئله در مورد هر شیئی توی html صادقه (مگر این که بخوات scroll بخوره!)
مثلا طول div برابر با صد پیکسل باشه, ولی متن داخلش این باشه:
کد:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
خوب در این صورت کش میات.
ولی اگر متن داخلش این باشه:
کد:
aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaa
در این صورت کش نمیات و متن میشکنه.

2-
HTML:
<div style="width: 100px; height: 100px; border: 1px solid black;" onmouseover="this.style.font='bolder 20px Tahoma'; this.style.border='1px solid red';">
     this is a test.
</div>
دستوراتی که توی onmouseover نوشته شدن, جاواسکریپت هستن.
میتونی از onmouseout هم استفاده کنی (برای زمانی که موس از روی div خارج میشه)

3-
HTML:
<input type="button" disabled="disabled" value="Click here if you can! :)">

موفق باشید

armin72

New Member
من هم سوال این آقا رو داشتم
شما سایت رادکام رو ملاحظه بفرمایید قسمت خرید دامین و هاست چه طوری هست که یه div یا table غیر فعال هست و باز زدن چک باکس اون المنت فعال میشه . من که کاری نتونستم بکنم که یه div رو disable کنم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
دوست عزیز armin72
سوال خود را در تایپیک جداگانه مطرح فرمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا