سه سوال در مورد مادربورد

esfehanei

Member
با سلام خدمت دوستان
لطفا اگه براتون ممکنه به این سوالای من پاسخ بدید ممنون میشم
1-لطفا بفرمایید مادربورد هایی که دارای گرافیک آنبرد هستند (یعنی مادربورد خودش پورت اتصال به مانیتور داشته باشد) میشه یه کارت گرافیک جدا روش نصب کرد تا هر دو گرافیک با هم کار کنن؟
به طور مثال مادربورد مدل gigabyte - h61m-usb3-b3 دارای پورت اتصال به مانیتور هست امکانش هست من کارت گرافیکمو رو این مادربورد نصب کنم؟چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟

2-کارت گرافیک اگه gddr2باشد به چنین مادربوردی میخوره یا نه؟

3- این مادربورد و مادربورد های ایسوز دفترچه راهنمای فارسی دارن یا نه؟
امکان نصب اون توسط افراد مبتدی هست یا نه؟یعنی با خوندن دفترچه راهنما

دوستان اگه ممکنه جواب هاتون رو شماره گذاری کنید تا بدونم مربوط به کدوم سواله
خیلی خیلی ممنون از همه

mohsen_online_007

Active Member
سلام ..
1 : مادربردهایی با گرافیک آنبرد توانایی چندانی در کارهای گرافیکی ندارند، بیشتر برای ادارجات مورد استفاده قرار میگیرند و کارهای روزمره
بلی، میتوانید روش گرافیک نصب کنید ولی این کارت گرافیکی که روش نصب میکنید با قدرا اون گرافیک روی مادربرد با هم جمع نمیشوند
فقط در یک صورت می توانید از قدرت دو گرافیک استفاده کنید که مادربردتون جای دو تا حداکثر 4 اسلات گرافیک داشته باشه که به این تکنولوژی کراس فایر (مخصوص گرافیک های شرکت ATI یا AMD کنونی ) و یا اس ای آی ( مخصوص گرافیک های شرکت انویدیا) گفته میشه که هم خود کارت و هم مادربرد باید این قابلیت رو ساپورت کنه ..

2 : آره میخوره و هیچ ربطی نداره که DDr چند باشه فقط شاید به خاطر ضعیف بودن قطعات دیگه نتوانید از تمام تواناییش بهره مند شوید

3 : معمولاً ندارند، من که ندیدم ...
نه اصلاً این کار و نکنید چون از سوالاتتون مشخص هست خیلی از سخت افزار سر در نمیآورید
یک اشتباه جزئی باعث میشه یک قطعه یا چندین قطعه از کامپیوترتون بسوزه یا برای خودتون دچار حادثه بشه
مثلاً پاورمناسب نداشته باشید، به راحتی گرافیکتون می سوزه !!!
یا حداقل تاپیک های بیشتری مطالعه کنید و اطلاعاتتون رو بالا ببرید بعد دست به چنین اقدامی بزنید :)

esfehanei

Member
چه طور ایسوز دفترچه راهنما فارسی نداره؟درصورتیکه گیگا و انویدیا داره؟

لطفا اگه ممکنه نحوه نصب سی پی یو بخصوص فن سی پی یو رو بفرمایید
باتشکر

nimatasty

New Member
حالا گرافیک رو خواستید خودتون جا بزنید بزنید ولی با cpu دیگه کاری نداشته باشید حساسه بابا
از روی همون دفترچه خارجیش هم میشه جا زدن گرافیک رو یاد گرفت ، صد در صد عکس داره

esfehanei

Member
خیلی ممنون از کمک همه
سی پی یو رو دادم فروشنده وصل کرد بقیشو هودم نصب کردم
مادربوردهم گیگاست و خیلی خوبه سی پی یو هم core i3
اسمبلش هم کار سختی نبود
باتشکر از همه

جدیدترین ارسال ها

بالا