سه بعدی کردن فایهای psd

massomeh1

Member
majidonline_ghelgheli.gif
سلام من می خواستم در افترافکت سی اس 6 یک فایل psd رو که نوشته فارسی به خط شکسه نستعلیق هست رو بصورت تری دی درآورم نشد ظاهرا فقط تکست را میتوان بعد داد و سه بعدی کرد یا من راهش رو نمی دونم اگر میشه راهنمایی کنید ؟

در صورتیکه این امکان در افتر سی اس 6 وجود ندارد خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید که چطوری می تونم چنین موردی را (یعنی یک فایل psd را که یک نوشته شکسته نستعلیق هست مثلا یک لوگو را که بکگراند ندارد و ترنسپرنسی هست وارد سینمافوردی کنم و اونو بصورت سه بعدی در آورده و متریال براق رفلکت (لعابی و آیینه ایی)بدم بعد چطوری اونو با چه فرمتی وارد افتر کنم با همون شکل سه بعدی واقعی و ادامه کار یعنی گذاشتن دوربین حرکت دوربین در فضا و ... را در افترافکت سی اس 6 انجام دهم ؟
شبیه کار نیمه شعبان جناب سبلان گرافیک که در بخش تماشاخانه با عنوان
00152-Eyde Nime Shabanقرار داده.
majidonline_rose.gif
یا شبیه لوگو زیرکه سه بعدی هست :

57a02533-6c79-4a63-94b9-3c003ff6bc81.jpg

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
چون گفتید توضیحش رو اینجا بدم،چشم
هر فایلی که داشته باشید مهم نیست چی باشه،مهم اینه که از اون خروجی path بگیرید
حالا خروجی path گرفتن به چه صورت هستش
اگر لایتون که توی فتوشاپ هستش به صورت shape باشه احتیاجی به کارای دیگه نیست
و شما می بایست لایتون را انتخاب کنید طبق تصویری که پیوست کردم پیش برید

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    248.1 کیلوبایت · بازدیدها: 44

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
حالا واسه جاهایی که لایتون به صورت shape نیستش را باید یه مقدار کوچولو وقت آزاد باشه که الان واقعا نمیرسم
البته چیز خاصی نیست،فقط یه مقدار دقت میخواد موقع تنظیم دستگیره های pathی که میسازید
ان شاالله باشه واسه فردا

massomeh1

Member
من نوشته رو در ورد با فونت شکسته نستعلیق نرم افزار میرعماد تایپ می کنم بعد با alt+c بصورت EPS کپی کرده و در فتوشاپ بصورت smart object پیست می کنم و فایل رو با بکگراند ترنسپرنسی بصورت پی اس دی ذخیره می کنم .البته اگر بخوام می تونم بصورت shape یا path پیست کنم . می خوام با فتوشاپ خروجی بگیرم بصورت psd و بعد وارد سینمافوردی یا افترافکت سی اس 6 کنم و سه بعدی کنم. خب اگر بصورت ai همانطور که در بالا توضیح دادید خروجی بگیرم بعد چطوری باید سه بعدی کنم ؟ البته فردا یکم دیره و من عجله دارم اگر واقعا امشب نمی تونی خب باشه فردا صبح بقیه اش رو برام توضیح بده بازهم متشکرم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا