سه بعدي كردن يك عكس!!poser , maya , 3d max

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salam2

New Member
سلام سلام :lol:
آقا اگه عكس از زواياي مختلف گرفتيم چه برنامه اي مي تونه براي ما اونو به سه بعدي تبديل كنه؟!

منظروم هر عكسي هسته چون poser اين كارو مي كنه ولي فقط صورت!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
بازم مرسي
باي
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

آقا سلام
شما در تمام نرم افزار هاي سه بعدي به وسيله شيپ تول ميتونيد اين كارو انجام بدي فقط قربونت نگو چه جوري كه حد اقل 300 صفحه كتابو بايد راجع به شيپ و كرو بخوني تا اين كارو به نحو احسنت انجام بدي اگر نه ميتوني طوطي واري از هلپ خود 3دي مكس اين كارو انجام بدي :)

armanbm

کاربر VIP
چجوريه؟؟؟؟

300 صفحه نه شما 1 صفحه تو ضيح بده ما ميفهميم
حده اقب بگو اينو چجوري مينويسن؟؟؟

armanbm

کاربر VIP
مرسي امكان نداره از 5 كلمه كسي اينجا بيشتر حرف بزنه!!!

armanbm

کاربر VIP
زحمت كشيدين اشكال نداره ما كه هميشه مظلوم واقع شديم ايندفعه هم خودمون ميريم دتبالش :(

killerhacker

New Member
با با جايه چت كردن با هم يه جواب درست حسابي بدين ... armanbm جان شما ميتوني از كتاب خود آموز 3d max 6 نوشته ي : رحيم نصر آزاداني استفاده كني ... بازم اگه سوالي هست بگو ... مرسي

Saeid Taheri

Active Member
armanbm گفت:
زحمت كشيدين اشكال نداره ما كه هميشه مظلوم واقع شديم ايندفعه هم خودمون ميريم دتبالش :(

مگه من چي گفتم آقا !!!!

من در خدمتم .... هر سوالي دارين پبرسين ياد داشته باشم جواب ميدم ...شما منظورتو برسون من چاكرتم ...

موفق باشي .

سعيد . :wink:

killerhacker گفت:
با با جايه چت كردن با هم يه جواب درست حسابي بدين ... armanbm جان شما ميتوني از كتاب خود آموز 3d max 6 نوشته ي : رحيم نصر آزاداني استفاده كني ... بازم اگه سوالي هست بگو ... مرسي
اي ول :lol: به جاي حرف الكي زدن يه جواب درست بدين به هم

killerhacker گفت:
اي ول :lol: به جاي حرف الكي زدن يه جواب درست به هم بدين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا