سه اوپراتور، سياست‌های جديد رومينگ خود را معرفی می‌كنند

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
دوبلين- سه گروه اوپراتور كه تحت مالكيت شركت Hutchison Whampoa می‌باشند، اميدوارند تا خروج از رومينگ بين‌المللي را با سياست جديد خود تحقق بخشند و به مشتريان خود در زمانيكه در مسافرت هستند، اجازه ارائه و دريافت تماس‌هايی را بدهند كه هزينه پرداخت آن همانند شبكه خانگی آنان باشد. اين سياست تنها در كشورهايی كه اين سه اپراتور قرار دارند (كه عبارتند از، استراليا، اتريش، دانمارك، هنگ‌كنگ، ايتاليا، ايرلند، سوئد و انگلستان)، قابل اجرا است. اين سياست در ساير بازارها در آينده اجرا خواهد شد.

مشتريان قراردادی انگلستان می‌توانند در هنگاميكه در مسافرت هستند به شماره‌های انگلستان تماس بگيرند و از اعتبار داخل انگلستان خود استفاده كنند. برای تلفن‌های داخلی هزينه‌ای پرداخت نمی‌شود.

مشتريانی كه هزينه را قبلاً پرداخت كرده‌اند و يا مشتريان قراردادی كه از سرويس پيشرفته دريافت كرده‌اند، برای تماس‌های صوتی در هر دقيقه 0.20 يورو ( 0.39 دلار آمريكا) و برای پيغام متنی 0.10 يورو پرداخت می‌نمايند.

چون سياست بدين معنی است كه مشتريان ضرورتا طرح‌های تلفنی خود را با آنان دريافت كنند، هزينه تماس‌های محلی همانند تماس‌های بين‌المللی می‌باشد. برای مثال، اگر مشتری انگلستان در اتريش است، هزينه تماس به شماره اتريش مانند تماس راه دور از انگلستان به اتريش می‌باشد.

اين سياست قدری شبيه به راهكار پاسپورت Vodafone Group PLC است. مشتريان پاسپورت در هنگاميكه در بعضی بازارها رومينگ دارند، بر طبق طرح قيمت خانگی خويش هزينه پرداخت می كنند. اما آنان بايد هزينه اتصال اضافی را برای تمام مكالمات نيز پرداخت نمايند. برای مثال، مشتريان انگلستان بعلاوه نرخ كشوری در زمان رومينگ، در هر مكالمه 0.75 پوند می‌پردازند. همچنين Vodafone به منظور دريافت تماس در زمان رومينگ از مشتريان پولی دريافت می‌كند كه غالبا هزينه ثابتی در حدود 0.75 يورو می‌باشد، در حاليكه 3 اپراتور اين كار را انجام نمی‌دهند.

اوپراتورها از زمانيكه European Commission شروع به آزمايش روش‌ها به منظور اينكه اوپراتورها را مجبور به كاهش نرخ‌های رومينگ‌ بين‌المللی نمايد، راهكار اين سرويس‌ها را آغاز كرده است. اين نرخ‌ها اغلب بيش از 1.50 يورو ( 1.94 دلار آمريكا) در هر دقيقه می‌باشند. سال پيش، كميسيون آيين‌نامه جديدی را تنظيم نمود كه از اوپراتورها می‌خواست كه هزينه‌های خود را كاهش دهند.

بعضی از اوپراتورها به منظور قطع هزينه‌های رومينگ در جهت تشويق كميسيون تا پيشنهاد را مورد رسيدگی قرار ندهد، چند راه حل ديگر را ارائه داده‌اند. برای نمونه، اكثر اوپراتورها، در سرتاسر مرز ايرلند و ايرلند شمالی، رومينگ را حذف كرده‌اند و بعضی از آنان نيز هزينه‌های رومينگ را در بين ايرلند و تمام انگلستان حذف نمودند.



منبع:http://pcworldiran.com/news/fn_850730.htm
 

جدیدترین ارسال ها

بالا