سنگین شدن پروژه

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان
من یه پروزه دارم که حدود 100 مگ شده و توی مکس بهش تسلط ندارم چون سنگینه و به زور میتونم تو محیطش بچرخم و انگار دستو پامو بسته
آیا راهی هست که بتونم تو محیط راحت تر بچرخم؟ و سبکتر بشه؟
اینم اطلاعات لپ تاپم
ram=6 GB
cpu=i7
:rose:

3dmad

Well-Known Member
صد مگ که خوبه الان صحنه ای که من روش کار میکنم 600 مگ شده!

صحنت اکستریوره؟ نمیتونی بعضی آبجکتاتو باکس کنی؟ یعنی از پراپرتیزشون تنظیم کنی که بصورت جعبه تو ویوپورت دیده بشن.

حتما حتما کلید o رو بزن تا اون progressive display که به شکل یه مکعب پاینن صفحت هست روشن بشه.

بعضیا رو هاید کنید ولی تو رندرتون رندر بشن.

از rialistick تو ویوپورتهاتون استفاده نکنید.

اگه میشه برای بعضی آبجکتاتون که خیلی های پلی ان از مدیفایر optimize استفاده کنید.

مطمئن بشید آبجکت هاید بدردنخور نداشته باشید این کار رو با کلیک راست و unhide by name میتونید متوجه بشید.

زمان بک آپ گیری مکس رو افزایش بدید یا اصلا غیر فعال کنید. (ولی خودتون حواستون به سیو کردنش باشه)

view cube تون رو هم خاموش کنید!

اگه از meshsmooth یا turbo smoth استفاده کردید اگه امکانش هست تیک when rendering رو از تنظیماتشون بزنید

اگه کارت گرافیکتون nvidia ست تو قسمت تنظیمات adjust image settings with preview پایین اون قسمت که آرم nvidia در حال چرخیدنه اون رو روی performance قرار بدید.

و تو قسمت manage 3d settings اگه تری دی مکس نیست اضافش کنید و تنظیماتی که مربوط به ویوپورت میشن رو روی حداقل قرار بدید. (البته من تاحالا به این تنظیمات دست نزدم) احتمالا دایرکت ایکس شما جوری باید تنظیم بشه که کیفیت حرکت تو ویوپورتتون رو به حداق برسونه.

madmaster_3d

Well-Known Member
3dmad این قضیه 3دی که گفتی رو می دونم کجاست ولی جریانش چیه؟ جایی دیدی که باید این حرکت رو کرد؟ بعد مسیر اون معمولا تو ویندوز سیستم هستش نه پروگرام فایل . حالا ما باید تو همون سیستم بهش مسیر مکس رو بدیم یا نه تو پروگرام فایل. ؟

elya3

Well-Known Member

اگه از meshsmooth یا turbo smoth استفاده کردید اگه امکانش هست تیک when rendering رو از تنظیماتشون بزنید

اگه کارت گرافیکتون nvidia ست تو قسمت تنظیمات adjust image settings with preview پایین اون قسمت که آرم nvidia در حال چرخیدنه اون رو روی performance قرار بدید.

و تو قسمت manage 3d settings اگه تری دی مکس نیست اضافش کنید و تنظیماتی که مربوط به ویوپورت میشن رو روی حداقل قرار بدید. (البته من تاحالا به این تنظیمات دست نزدم) احتمالا دایرکت ایکس شما جوری باید تنظیم بشه که کیفیت حرکت تو ویوپورتتون رو به حداق برسونه.

سلام ممنون از جواب کاملتون مسکلم تغریبا حل شد گرافیک منnvidia هست و اونو روی
performanceگذاشتم و بعد هم توی مکس تو تنظیمات ویوپورت تو گزینه choose driverکارت گرافیکمو انتخاب کردم کیفیت ویوپورت پایین اومد و پروژه هم سبک شد:rose:
[/QUOTE]

*farshid*

کاربر VIP
بهترین راه استفاده از layer manager هستش...
و یا راست کلیک کن روی آبجکتهایی که محلشون فیکس شده ... تو قسمت object pr تیک display as box رو بزن... و یا میتونی hide کنی و تو قسمت commen render تیک render hidden objects رو بزنی ...
تا جایی که امکان داره آبجکت ها رو پروکسی کن پروکسی کردن حجم رم خالی رو افزایش میده ... رم باقی مونده صرف افزایش ظرفیت و سرعت رندرینگ و حتی کار با ویوپورت میشه.
آبجکتهای تکراری رو هیچ وقت copy-copy تکثیر نکن ... بهتره از رفرنس و اینستنس استفاده کنی.
جاهایی که نمیخوای ویو نزدیک ازش بگیری بهتره لوپلی باشه
و ...

در کل استفاده از proxy & layer manager همیشه جواب میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا