سنگین شدن پروژه و هنگ

BEHESHT

Well-Known Member
سلام دوستان

من یه پروژه طراحی کردم که برای پخش فیلم بود پروژه شدیدآ وسیع بود و هنگام اجرا باعث میشد نه سیک بار و نه فلش حرکت کنند.

یکی از دوستان پیشنهاد داد که از فایل هایMBD برای پروژه کمک بگیرم تا سبک شه حد الامکان

می خواستم بدوم آیا این راه مناسبه؟

و گر بخواهیم برای پروژه ها محافظت بذاریم چگونه ممکنه؟:sad:

ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بله، این روش ، یعنی تقسیم کردن کل پروژه به چندین فایل MBD و فراخوانی اونها، روش مناسبی برای جلوگیری از کند شدن سرعت اجرای پروژه هست
برای امنیت فایلهای MBD هم بهتر هست که روی فایلهاتون Secure Layer بزارید (پسورد رو کاملاً فراموش کنید) ضمناً بهتر هست تا پسوند فایلهاتون رو از MBD به یه پسوند دیگه مثل DLL تغییر بدید.
اگر هم امنیت بیشتری نیاز دارید میتونید پس از گزاشتن Secure Layer روی فایلها اونها رو Encrypt کنید و وقتی خواستید اجراشون کنید، Decryptشون کنید.

ali guard

Member
بله، این روش ، یعنی تقسیم کردن کل پروژه به چندین فایل MBD و فراخوانی اونها، روش مناسبی برای جلوگیری از کند شدن سرعت اجرای پروژه هست
برای امنیت فایلهای MBD هم بهتر هست که روی فایلهاتون Secure Layer بزارید (پسورد رو کاملاً فراموش کنید) ضمناً بهتر هست تا پسوند فایلهاتون رو از MBD به یه پسوند دیگه مثل DLL تغییر بدید.
اگر هم امنیت بیشتری نیاز دارید میتونید پس ازگزاشتن Secure Layer روی فایلها اونها رو Encrypt کنید و وقتی خواستید اجراشون کنید، Decryptشون کنید.
nevercom دوست عزيز ج جور بتوانم فايلها كة با dll تغردادم اينكر بت وديكريبت كنم يك رهنماى كنيد ممنونم

BEHESHT

Well-Known Member
سلام ممنون

میشه یه توضیح کامل راجع به Secure Layer بدید دوست عزیز

و اینکه چطور می شه فایل های Mbd رو به ddl تبدیل کرد سادست باید مراحل زیر طی کنید:

اول تو مکان کی موجود هست فایل مولتی مدیا بویلدر وارد شید

2به صورت شکل زیر عمل نمایید:

01.JPG

بروید به فولدر آبشن

3سپس به صورت زیر عمل کنید:

02.JPG

برید قسمت ویو

سپس تیک جای قرمز hide extensions .... رو غیر فعال کنید

4 سپس ok کنید

حالا می توانید تمام فیال ها رو با پس وند ببینید و به راحتی تغییر پشوند دهید

مثال:

behesht

رو شما مشاهد می کردید با Icon mmb

حالا می بیند:

behesht.mbd

به راحتی می توانید تغییر نام به :

behesh.ddl

دهید

و اما ویندوز هنگام تغییر پسوند یه پیام مبنی بر اشتباه بودن عمل شما می دهد و می پرسد آیا مایلید ادامه دهید یا خیر

شما باید yes کنید

رستی میشه صفحهی مولتی مدیا رو از یه سایز مثل 200*500 به 880*600 تبدیل کرد؟

اگه میشه خوشحال می شم از راهنماییتون

naseronline

Well-Known Member
به نظر من كلا با مولتي مديا بيلدر بايد بي خيال امنيت بشيد... اگه كاربر يك كم حرفه اي باشه مي تونه تمام محافظت هايي رو كه ام ام بي بكار مي بره دور بزنه...
1- گذاشتن پسوورد كه به راحتي با يه پسوورد عمومي تمامي فايل هاي mbd پسووردشون باز ميشه ( شاهكار مديا چنس ). البته با hex editor ها هم ميشه حذفشون كرد. از يه الگوريتم ساده تو رمز گزاري فايل هاش استفاده كرده كه به راحتي قابل از بين رفتن هستش.
2- استفاده از secure layer كه به تازگي روشي براي از بين بردن اين ويژگي هم پيدا شده به طوريكه هر فايلي رو كه Secure Layer شده باشه رو ميشه به حالت MBD برگردوند.
3- و شاهكار بعدي هم قابليت تبديل شدن فايل اگزه كمپايل شده به فايل اصلي مولتي مديا بيلدر( mbd ) هستش كه در نود درصد موارد جواب مي ده و فايل قابليت باز گشت به mbd‌ رو داره.
علاوه بر موارد بالا امكان تغيير تو قسمت Comment فايل ها( Version Tab ) هم وجود داره و هر كسي به راحتي مي تونه اون رو حذف كنه. حتي تو نسخه 4.9.8.13 ...
خلاصه فايل هايي كه با MMB ساخته ميشه اصلا امنيت توش معنايي نداره.
موفق باشي ...

آخرین ویرایش:

ali guard

Member
يانى ميشة فايلهاى exe بيلد ر با سورسش بار طردونيد در اين مورد يك رهنماى كنيد ممنون ميشم

BEHESHT

Well-Known Member
جواب نگرفتم

من می خوام بدونم چطور از secure layer استفاده کنم چون امنیت رو کمی بالا می بره درضمن یعنی این فایل های scure layer رو میشه ادیت کرد یا از روش اطلاعات استخراج کرد؟:sad:

این موضوع که فرمودید فایل exe چطور mbd میشه ؟

در ضمن یک کار هم میشه کرد وقتی فایل exe ساخته شد chek به حجم و پارامتر های دیگه بدیم

اما من بلد نیستم چک بدم به پرامتر ها میشه کمک کنید؟

دوستان ممنونم از کمک تون:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب هر برنامه ای که ما بسازیم هم بالاخره کرک میشه
کلاً بحث امنیت فایلهاتون بر میگرده به بازار هدف، یعنی اینکه مصرف کننده ها چه گروهی هستند
همونطور که ناصر اشاره کردن فایلهای MMB امنیت لازم رو ندارن و همونطور که اشاره کردن میشه فایلهای کامپایل شده رو هم به نوعی دیکامپایل کرد
خب، برای اینکه به فایلهای MBD یک لایه ی امنیتی دیگه هم اضافه کنیم میتونیم انکریپتش کنیم، این به این معنا نیست که فایلها کاملاً ایمن میشن، بلکه یک سد دیگه هم به سدهای امنیتی قبلی اضافه میشه
شما با اینکار فقط میتونید کار کسی که قصد داره موارد امنیتی پروژتون رو دور بزنه سخت تر کنید.
برای انکریپت و دیکریپت کردن فایلها هم یه مثال قبلاً ساخته بودم که لینکشو واستون میزارم:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=660551&postcount=7

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
ali guard گفت:
يانى ميشة فايلهاى exe بيلد ر با سورسش بار طردونيد در اين مورد يك رهنماى كنيد ممنون ميشم
behesht2om گفت:
کاربران ali guard و behesht2om این مواردی که شما در موردش سوال کردید قوانین انجمن رو نقض میکنه. لطفا تکرار نشه که شدیدا برخورد میکنم.

در مورد امنیت فایلها ، همونطور که میدونید فایلهای MMB با استفاده از upx پک میشن. شما می تونید فایلهاتون رو با یک پکر دیگه پک کنید.
البته راهی که Nevercom هم گفت راه معقولی هستش.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
ali guard گفت:
behesht2om گفت:
کاربران ali guard و behesht2om این مواردی که شما در موردش سوال کردید قوانین انجمن رو نقض میکنه. لطفا تکرار نشه که شدیدا برخورد میکنم.

در مورد امنیت فایلها ، همونطور که میدونید فایلهای MMB با استفاده از upx پک میشن. شما می تونید فایلهاتون رو با یک پکر دیگه پک کنید.
البته راهی که Nevercom هم گفت راه معقولی هستش.

naseronline

Well-Known Member
سلام. با توجه به قوانين اين تالار از بيان روش هاي گفته شده معذورم. اما تمام مواردي كه گفتم قابل انجام هست.
من می خوام بدونم چطور از secure layer استفاده کنم چون امنیت رو کمی بالا می بره درضمن یعنی این فایل های scure layer رو میشه ادیت کرد یا از روش اطلاعات استخراج کرد؟
از منوي File گزينه Compress And Export تيك گزينه Add Secure Layer رو بزنيد .
موفق باشي...

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام ممنون دوستان

یک دنیا ممنون آقا ناصر

اما این پیشنهاد رو که دادم خیلی پیشنهاد مناسبیه ما پس از اتمام فایل exe که به mbd ارجاع می دیم می تونیم در فایل mbd تابعی تعریف کنیم

برحسب این که اگر فایل exe با سایز و اسم پروزه ما بود فایل mbd براش اجرا شه یعنی check size و check name رو بذاریم که موثر میشه شدیدا

یکی از دوستان من این کار رو کرد اما می خواست به منم یاد به عمرش جواب نداد اما اون اسکیریپت نویسی ها رو تو فلش انجام می داد بعد ارجاع می داد تو mmb حالا یعنی mmb این قابلیت رو نداره این پارامتر ها رو چک کنه

این طور فقط پروژه که ساختیم با exe خودمون باز می شه و دیگه دست رسی بهش تقریبا غیر ممکن میشه

خوب دوستان منتظرم هنر نمایی شما رو ببینم چون من که چیزی بلد نیستم

ممنون دوستان

آخرین ویرایش:

naseronline

Well-Known Member
جالبه...يه موقعي مي اومديم تو اين انجمن پشه پر نمي زد ... هفته به هفته هم يه پست نبود ولي الان مي بينم تمام صفحات انجمن پست هاش واسه ديروز و امروزه...خيلي جالبه.
سلام ممنون دوستان

یک دنیا ممنون آقا ناصر

اما این پیشنهاد رو که دادم خیلی پیشنهاد مناسبیه ما پس از اتمام فایل exe که به mbd ارجاع می دیم می تونیم در فایل mbd تابعی تعریف کنیم

برحسب این که اگر فایل exe با سایز و اسم پروزه ما بود فایل mbd براش اجرا شه یعنی check size و check name رو بذاریم که موثر میشه شدیدا

یکی از دوستان من این کار رو کرد اما می خواست به منم یاد به عمرش جواب نداد اما اون اسکیریپت نویسی ها رو تو فلش انجام می داد بعد ارجاع می داد تو mmb حالا یعنی mmb این قابلیت رو نداره این پارامتر ها رو چک کنه

این طور فقط پروژه که ساختیم با exe خودمون باز می شه و دیگه دست رسی بهش تقریبا غیر ممکن میشه

خوب دوستان منتظرم هنر نمایی شما رو ببینم چون من که چیزی بلد نیستم

ممنون دوستان
اين كارا فايده اي نداره چون وقتي exe به mbd تبديل بشه ميشه همه چي رو تغيير داد. ولي واسه شما مي گم كه واسه اسم مي توني از اين كد استفاده كني. اگه نام فايل exe مخالف run.exe باشه فرمان خروج صادر ميشه.
کد:
name$=CBK_AppFileName 
[color=#0000FF]If[/color] (name$<>[color=#800000]'run.exe'[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
  [color=#000090][b]Exit[/b][/color]() 
[color=#0000FF]End[/color]

آخرین ویرایش:

Ehssan_it

Well-Known Member
شرمنده!
این کد رو کجا باید بنویسم تا چک کنه

name$=CBK_AppFileName
If (name$<>'run.exe') Then
Exit()
End

تو فایل mbd درسته ؟

اصلا run.exe کجا باید باشه در ریشه و در کنار اتوران اصلی؟

من فقط با توجه به پست اخر این سوال رو پرسیدم

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

نه آقا احسان عزیز جای run اسم پروژه خودتو بذار و در قسمت اسکریپت صفحه mbd بذار که هنگام شروع صفحه چک شه.

دوستان خواهشمندم تمنا دارم یکم توضیح دهید به من راجع به تبدیل mbd به exe منظورم این نیست یاد بدید

چون من شدیدآ ترس وجودمو گرفت یعنی این کار اینقدر ساده و پیش پا افتاده است که من تا دیروز حرفی ازش نشنیده بودم

ولی حالا احساس می کنم کاربراها می تونند به راحتی ساخته ی ما رو دستخوش خود محوری و سود جویی قرار بدن

یعنی باید قید امنیت رو پروژه زد؟

وای که چقدر سخته استرس شدیدی وارد شد بهم

لطفا یکی یه توضیح در مورد این بده و من رو از ابهام در بیاره

آخرین ویرایش:

naseronline

Well-Known Member
نه دوست عزيز...فقط همينو مي تونم بگم كه اينقدر ها راحت و پيش پا افتاده نيستش... بهتره بدون دقدقه خاطر به كارتون ادامه بديد. لطفا ديگه در اين مورد درخواست ندين. ممنون.

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
یه نکته جالب کشف کردم که باعش هثگ پروژه میشه عجیب seek bar رو از کار می ندازه + فایل های فلش رو متوقف می کنه

اونم اینه که یه عکس با خصوصیت Alpha Transparency فعال پشت یه فیلم در حال پخش قرار بگیره کلی اسیرم کرد تا گیر کار رو فهمیدم

گفتم مطرح کنم که شما دیگه اذیت نشید

امتحان کنید می بینید چه افتضاحی به بار می یاد

یا حق
با حق
تا حق

silvercover

کاربر متخصص
اشیایی همچون ویدئو، فلش و لیست باکس و HTML در بالاترین سطح ممکن توی بیلدر نمایش داده میشن و اجازه نمایش درست هیچ شی ای بر روی این ها داده نمیشه. به این اشیا اصطلاحا boxed object میگن که همین خصیصه باعث بروز چنین نتایجی میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا