سناریو برای پروژه

itkh

Member
میخوام یک فایل فلش درست کنم که آموزش پاورپویینت باشه توش 100 تا فریم باشه هر تو هر فریم آنیمیشن داشته باشه آموزشه مراحا پاورپوینت لینک داشته باشه ممنون میشم دوستان کمکم کنن که یک سناریو بنویسم و پیاده کنم؟

itkh

Member
نه یک سناریو میخواستم بچها بهم بگن !
بعد بگن چه جور درست کنم!مثلا برای دکمه ها چه دستوری بزارم که به یک صفحه دیگه بره؟
ممنونن میشم کمک کنید!

maxpal97

Active Member
خوب شما با كامتازيا استوديو يا captivate راحت ميتوني آموزشي فلشي درست كني . خيلي ساده تر هم هست .

force

Member
به نظر من هم با captivate راحت تر درست میشه البته با فلش هم سخت نیست ولی چون میگی بلد نیستی captivate برات بهتره,اگر کمکی از ما بر میاد حتما بگو.

itkh

Member
استاده ما گیر داده که باید با فلش کار بشه و فایلش رو میخوام!من بلدم با فلش کار کنم فقط اینکه چطور دکمه ها به قسمت های آموزشی هدایت بشن و نمایش بدن رو میخوام!
اگه tempalate ی باشه هم ممنون میشم!؟

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اینجوری نمیشه شما فلشتو بساز توی هر قسمت که مشکل داشتی چه اکشن چه جای دیگه مطرح کن تا کمکت کنیم وگر نه

اینجوری نه شما به کارت می رسی نه کسی می تونه کمکت کنه

موفق باشید

maxpal97

Active Member
راست ميگه .
خوب يه راه ساده اين هست كه تو هر فريم يا سن ها يه دونه از آموزش هات رو بزاري و بعد با اكشن goto به دكمه ها بگي برو به فريم مورد نظر. بيشتر خواستي توضيح بدم .

force

Member
سلام:
باید به این استاد تبریک گفت,والا تا حالا نشنیده بودم که........:shock:
دوست خوبم شما میتونی هرقسمت آموزشی رو تبدیل به یک movi clip کنی , وهرکدوم از movi clip ها رو تو یک فریم قرار بدی حالا چند تا دکمه لازم داری که به فریم بعد یا قبل یا فریم خاصی که تو میخوای بره والبته همون جا stop بشه در ضمن یادت باشه که دستور stop رو توفریم آخر movi clip ها قرار بدی وهم برای دستور go to که تو دکمه استفاده میکنی البته میتونی تو فریم movi clip هم قرارش بدی,که هروقت بازدن دکمه ای به فریم خاصی رفتی نه movi clip تکرار بشه و نه بدون زدن دکمه دیگر به فریم دیگری بره:

کد go to برای فریمی خاص:

on (release) {
gotoAndStop(شماره فریم);
}

کد go to برای فریم بعد:

on (release) {
nextFrame();
}

کد go to برای فریم قبل:

on (release) {
prevFrame();
}

کد stop برای دکمه:

on (release) {
stop();
}

کد stop برای فریم:

اگر بازم کمک خواستی ,در خدمتیم :wink:

itkh

Member
خیلی خیلی ممنونم از لطف دوستانه خوبم اگه مشکلی داشتم میگم!

حالا دوستان هرچی فکر میکنم نمی دونم چه سناریوی بنویسم بدم استاد!چون این هفته سناریو میخواد و هفته بعد تکمیل شده اش رو میخواد! اگه تونستید کمکم کنید!

آخرین ویرایش:

itkh

Member
سلام:
باید به این استاد تبریک گفت,والا تا حالا نشنیده بودم که........:shock:
دوست خوبم شما میتونی هرقسمت آموزشی رو تبدیل به یک movi clip کنی , وهرکدوم از movi clip ها رو تو یک فریم قرار بدی حالا چند تا دکمه لازم داری که به فریم بعد یا قبل یا فریم خاصی که تو میخوای بره والبته همون جا stop بشه در ضمن یادت باشه که دستور stop رو توفریم آخر movi clip ها قرار بدی وهم برای دستور go to که تو دکمه استفاده میکنی البته میتونی تو فریم movi clip هم قرارش بدی,که هروقت بازدن دکمه ای به فریم خاصی رفتی نه movi clip تکرار بشه و نه بدون زدن دکمه دیگر به فریم دیگری بره:

کد go to برای فریمی خاص:

کد go to برای فریم بعد:

کد go to برای فریم قبل:

کد stop برای دکمه:

کد stop برای فریم:

اگر بازم کمک خواستی ,در خدمتیم :wink:

دوست عزیز من الان 3 تا لایه درست کردم یکی برای دکمه ها یکی برای فریم ها که بخشهای آموزشی رو شامل میشه
و یک لایه هم برای action من دوتا buton رو درست کردم و تو لایه action کد های بالا رو نوشتم ولی عمل نمیکنه اشکاله کار چیه؟
متشکرم

force

Member
سلام:
من فکر میکنم ACTION هارو تو فریم قرار دادی ,به جای BUTTON ,حالا یه کاری کن :فایل FLA که ساختی همین جا قرارش بده ببینم چه کردی و درستش کنم , بعد دیگه میتونی ادامش بدی . :paint:

force

Member
سلام:
ببین این یک نمونه ساده , اگر بازم نشد و نتونستی حتما فایل fla که ساختی همین جا قرارش بده ,درستش کنم تا مشکلت حل بشه و نمرت رو بگیری,میدونم کامل نیست ولی همون رو قرار بده :wink:

پیوست ها

• sample.zip
    13.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

itkh

Member
فکر کنم اشتباهم تو وارد کردن کده کد رو تو لایه ها گذاشتم.چطور کد رو در دکمه ها قرار بدم؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

برای این کار شما رو دکمه ای که کد رو می خوای بدی کلیک کن بعد کلید f9 از روی صفحه کلید رو بزن در صفحه وارد شده اکشن یا

همون کدتو وارد کن

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما مي تونيد آموزش نصب و اجراي برنامه اي رو از مانيتورت فيلم برداري كني و در فلش اجرا كني نرم افزاري مثل

jetAudio كه خيلي كاربرد داره براي پخش

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا