PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
در هنگام رايگيري اعتماد به بنده يكي از مجلسيان به من گفت در مجلس جاي خدا و پيغمبر نيست. كه منظور ايشان اين بود كه در مجلس جاي لابي كردن و تعامل است كه من بعد از حرف ايشان فهميدم كه چه بايد بكنم.
به گزارش ايلنا، محمد سليماني وزير سابق ارتباطات و فناوري اطلاعات در مراسم توديع خود و معارفه رضا تقيپور ضمن تعريف خاطرههايي از دوران وزارت خود به تحولات اين حوزه در دوران وزارت چهار ساله خود اشاره كرد و گفت: در اين چهار سال در حوزه تلفن ثابت و همراه انقلاب عظيمي رخ داد. همچنين در حوزه اينترنت هم حركتهاي بسيار عالي انجام شد به طوري كه به تعداد stm اضافه شده و پهناي باند اينترنت به دو هزار مگابيت رسيد كه اين از تحولات عظيمي بود كه در اين چهار سال انجام شد.
وي ادامه داد: در حوزه بانكداري الكترونيك گرچه بانكها گردن كلفتي ميكردند ولي با امضاي تفاهمنامه سال 85، 21 هزار شعبه بانكي به شبكه اينترنت و شتاب متصل شد.
وي ادامه داد: در انتخابات سال 87 مجلس و خرداد سال 88 رياست جمهوري انتخابات به نحو احسن و آنلاين انجام شد. البته برخي سعي كردند اين زيبايي را خدشهدار كنند ولي انتخابات با شكوه تمام انجام شد و تمام صندوقها به صورت آنلاين به مركز اصلي متصل بود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات دولت نهم با اشاره به محدوديت پهناي باند اينترنت به 128 مگابيت در دوران وزارت خود اظهار داشت: اين محدوديت پهناي باند از طرف وزارت ارتباطات نبود و برخي با يك گزارش ناپخته و ارائه آن به دولت در حالي كه وزير ارتباطات در هيچ كدام از جزئيات آن اطلاعي نداشت باعث محدوديت پهناي باند شدند و همين امر باعث شد كه فحشش را دولت نهم بخورد و دولت دهم هم خواهد خورد.
وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: ما اميدواريم وزارت فناوري اطلاعات به جايي برسد كه باعث دعاي خير مردم شود نه نفرين آنها.
منبع