سلیقه خودمو در نظر بگیرم یا مشتری ؟؟؟؟؟!!!!

moejeze2007

Member
یه سوالی داشتم می خواستم بدونم برای طراحی حالا فرقی نمی کنه چی باشه سلیقه مشتری مهمه یا طراح که بالاخره با رنگ و ترکیب رنگ و کلا اصول طراحی آشناتره حتما برای شما هم پیش اومده که یه سفلرش گرفتین کلی روش کار کردین اما وقتی مشتری می بینه در کمال بی ذوقی میگه این دیگه چیه آقا جیغش کن >>>>>>:razz:

در یک کلام پول مهمه یا اصول؟؟

salmanclever

Well-Known Member
شما باید سعی کنید بیشتر سلیقه مشتری رو در نظر داشته باشید ولی سلیقه مشتری رو به بهترین شکل و با سبک کاری خودتون پیاده کنید
یعنی ساده تر بگم باید همون سلیقه خودتون رو پیاده سازی کنید ولی طوری اون رو اجرا کنید که مشتری گول بخوره و فکر کنه که سلیقه خودش بوده
در ضمن اگه بخای کاملا به سلیقه مشتری توجه کنی که وضعیت کارها افتضاه میشه چون مشتری که ذوغ هنری نداره
و اگرم بخای کاملا فقط سلیقه خودت رو پیاده سازی کنید کارهات روتین و تکراری می شوند
پس بهتره با هنری که دارید طبق گفته بالا این دو را باهم ترکیب کنید تا هم شما از کار خود راضی باشید و هم مشتری

موفق باشید
سلمان...

NAKOOT

Well-Known Member
پیشنهاد می کنم مطلب 60نکته برای گرافیست شدن که چند هفته پیش توی فروم فتوشاپ گذاشتم رو بخونی ...
می تونه کمکت کنه ...

mostafa_az

Well-Known Member
طرحت رو با سلیقه مشتری بهش تحویل بده و طرح خودت رو هم به عنوان نمونه کار برای ارائه به دیگر مشتری ها نگه دار. ( البته به نظر من )

مخلصیم
مصطفی

memol_515

Active Member
منم خوب فكر ميكنم بد نباشه همون اول كار ، سبك طراحيه خودت رو به مشتري نشون بدي تا دستش بياد كلا چي كاره اي شما !
بعد اينكه، به نظر من شما وقتي ميخواي از طراحي پول در بياري، مهمترين نكته رضايت مشتريه ! اينجا بيشترين هنر اينه كه بتوني رضايت مشتري رو با هنر خودت جلب كني! كار شخصي نيست كه صرفآ سليقه و كار خودت مهم باشه!

فكر ميكنم همه اين موارد در كنار هم بهترين راه حل باشه

موفق باشي...

moejeze2007

Member
ممنون فکر کنم می کنم راهنماییها خوب بود هرچند که من همه این کارها رو تقریبا کردم ولی بازم بعضی جاها همون قضیه جیغش کن میشه بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا