سلام

به نظرتون لپ تاپ Dell 1557 خوبه؟؟

سلام
به نظرتون لپ تاپ Dell 1557 با CPU Core i7 720QM با 4گیگ رم DDR III 1333Mhz ,و گرافیک ATI Radeon 4570 512MB Upto 2300mb خوبه واسه کارهای گرافیکی از جمله 3ds max ??
lthanks

آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

اتفاقا من خودم دنبال همین مدل بودم ولی وقتی رفتم بازار رضا ، پشیمون شدم ! چون الان مدل 1558 اومده که از کارگرافیک سری 5000 استفاده میکنه با 6 گیگ رم !!!! قیمتش هم 1.250.000 هست !
ولی اگر می خوای برای کارهای 3D ازش استفاده کنی توصیه میکنم HP EliteBook 8740W استفاده کنید که از گرافیک Quadro 5000M به همراه Core I7 920QM و مونیتور 17 اینچ و قابلیت ساپرت 16 گیگ رم DDR3 رو داره و قیمتش هم 2.000.000 هست .
البته اون مدلی که معرفی کردم بهتر هست یعنی اگر می خوای همین حدود 1300 خرج کنی بهتر هست که 1558 ور داری که در کارهای گرافیکی بسیار خوبه ولی مطمئنا HP 8740W فوق الاده هست .

موفق باشید :rose:

من این مدل رو دارم ! 3 ماه پیش خریدم !
رم هم میخریم مشکلی نداره
میمونه کارت گرافیک !
آیا مناسبه ! بده و خوبه ! کار راه اندازه ! بد نیست ! ؟
گرافیک DDR III هست با فرکانس 800Mhz با 512mb Ram !
فکر کنم رم کارت گرافیک در گرافیک کمترین اهعمیت رو داشته باشه ! بیشتر فرکانس GPU هست !
منتظر نظرتون هستم در کل خوبه این مدل یا نه !!!...

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
این مدل یکی از بهترین مدلهای بازار هست . کارت گرافیکش داخل Viewport خوب جواب میده و میتونی باهاش بطور Realtime تاثیر نور و سایهاتو ببینی . فرکانسشم خیلی خوب هست .

این دستگاه در موقع رندر واقعا خوب عمل میکنه . در کل جزء بالاترین دستگاهای غیر Workstation حال حاضر هست و خیالت راحت که می تونی باهاش حسابی کار کنی و از قدرتش لذت ببری :cool:

مبارکت باشه و موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا