سلام

sortme

Member
سلام
امیدوارم حال همه ی شما خوب باشه مخصوصا قدیمیای انجمن :cry:
مشالا انجمن چقدر فعال شده و چقدر کاربر گرفته :oops:
مجید جان هم که برای فرومش سنگ تمومو گذاشته فقط نمیدونم چرا کم آن میشه جدیدا که کلا نمیاد
اینجا دیگه برای خودش منبع گرافیک شده مشالا همه گرافیستای حرفه ای و فوتوشاپی های حرفه ای اینجا تو انجمن هستن
:paint:

در مورد گرافیک و ساخت هدر یه چند تا راهنمایی میخوام چون تا الان هر چی ساختیم همش بد کیفیت در اومده و بد شکل شده یه راهنمایی بکنید برای بالا بردن کیفیت ساخت هدر باید پلاگینی رو فوتوشاپ نصب بشه ؟
کلا یه راهنمای کنید

----

من فقط نمیدونم چرا اعضای قدیمی مجید جان نیستن و یا اگرم هستن کجا هستن پس اسماشونو تو بین کاربران فعال ندیدم :cry::cry:

--
جا داره از همین جا هم تبریک بگم به مجید جان به خاطر این تالار بندی فوق العاده ای که انجام دادین به همراه دوستان

فقط ایشاا اگر بشه میام توی تور بوژان ببینیم بچه ها کیا هستن و آشنا بشیم با جدیدای انجمن

---
خب دور نشیم از بحث من رو یه راهنمایی بکنین در مورد اون موارد که بالا توضیحاتش رو دادم در مورد هدر

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
سلام sortme .
خیلی از قدیمیا id هاشون رو گم کردن !
من خودم از 2003 تو سایت بودم بعد از 2 سال اومدم یوزرم یادم رفت یکی دیگه ساختم .
باز بعد دو سال اومدم یکی دیگه ساختم . :lol:
دیگه انشالله این یکی رو دیگه یادم نره !
در مورد سئوالات بیشتر توضیح بده .
یعنی چی کیفیتش پایین ؟
کیفیت کارت یا چاپش ؟
در ضمن فکر کنم بد جایی پست زدی ( این رو یادم رفت بگم ) !
موفق باشید .

sortme

Member
سلام
خب من خودم هم گم کردم یوزر رو به شکل کامل
چی بگم والا
--
در مورد جای تاپیک چون من به همراه درخواست راهنمایی که داشتم در مورد اعضای قدیمی هم صحبتی کرده باشیم برای همین اینجا زدم و گرنه اگر به شکل تخصصی میخواستم تاپیک رو بزنم باید توی قسمت فوتوشاپ و قسمت مربوطش میذاشتم -
--
من وقتی این هدر رو میسازم که تازه خیلی هم بد شکل شده یعنی یه کوچولو به این مورد ناواردم باعث میشه که خراب کنم
اگر مشکلی نیست یه خورد در مورد ساخت هدر و جلوگیری از پایین اومدن کیفیتش توضیح بدین
ممنون

explosion

Banned
خوب شما باید ببینی هدر رو برا کجا میخوای .
مثلا صفحه وب .
کافیه بری توی فتوشاپ و mode: RGB و رزولوشن 70-100 .
اینا تنظیمات اصلی هستش .
بهتره دقیقا همون سایزی رو که میخوای در وب استفاده کنی بسازی در فتوشاپ .
چون هر گونه بزرگ یا کوچک کردن تصویر کیفیتش رو خراب میکنه و فیکس نمیشه .
راستش اگه این موارد رو رعایت کنی با یک خروجی JPEG یا PNG میتونی طرح خوبی داشته باشه .
بازم اگه مورد دیگه ای هست بفرمائید تا اگه بلد بودم راهنمایی کنم .
موفق باشید .

sortme

Member
ممنون از شما و راهنمایی که کردین الان یه تست انجام دادم دوباره بهتر شد هدر و کلا کیفیتش خیلی خوب شد
حالا باید یه دونه کامل درست کنیم ببینیم چجوریا میشه
باز هم ممنون
موفق باشین

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من برای وب از رزولیشون 72 باید استفاده بشه و تصاویر با فرمت jpg و png ذخیره بشه .باقیش مربوط می شه به شیوه استفاده شما از ابزار های فتو شاپ و سلیقه شما

sortme

Member
ممنون از شما
من واقعا ممنون هستم این ها رو انجام دادم یک بار دیگه هم انجامش دادم و با کیفیت شد

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا