لطفا یک لینک سالم بدون فیلتر و قابل دانلود بدین هر جا رو گشتم نبود یا اگرم بود سایتش فیلتره
hasan_m Member Aug 13, 2012 #1 لطفا یک لینک سالم بدون فیلتر و قابل دانلود بدین هر جا رو گشتم نبود یا اگرم بود سایتش فیلتره
hasan_m Member Aug 13, 2012 #3 rmreza گفت: با سلام دانلود کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم رفیق ولی فایلت اجرا نمیشه وقتی اجراش میکنم از روی کامپیوتر پاک میشه
rmreza گفت: با سلام دانلود کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم رفیق ولی فایلت اجرا نمیشه وقتی اجراش میکنم از روی کامپیوتر پاک میشه
ف فرامرز ارس New Member Aug 13, 2012 #4 سلام حالا چرا تو این گیر و ویری چسیبدی به مکس 2009 من دارم کامل هم هست هم 32 و 64 بیت پیداش نکردی یه اس بده بفستم برات با میل البته 09147819906
سلام حالا چرا تو این گیر و ویری چسیبدی به مکس 2009 من دارم کامل هم هست هم 32 و 64 بیت پیداش نکردی یه اس بده بفستم برات با میل البته 09147819906
h.khafan Active Member Aug 13, 2012 #5 احتمالا انتی فیلترت فیلتر میشناستش ...باید توجیحش کنی ک ویروس نیست!
ALI_TAKHTI Active Member Aug 13, 2012 #6 hasan_m گفت: دمت گرم رفیق ولی فایلت اجرا نمیشه وقتی اجراش میکنم از روی کامپیوتر پاک میشه کلیک کنید تا باز شود... اول آنتی ویروست رو غیر فعال کن بعد رو فایل کلیک کن.
hasan_m گفت: دمت گرم رفیق ولی فایلت اجرا نمیشه وقتی اجراش میکنم از روی کامپیوتر پاک میشه کلیک کنید تا باز شود... اول آنتی ویروست رو غیر فعال کن بعد رو فایل کلیک کن.
hasan_m Member Aug 14, 2012 #7 از همتون ممنونم راستش کامپیوترم آنتی ویروس نداره - بعد با مکس 2009 بیشتر دوست دارم