سلام چند تا سوال دارم

sobhan

New Member
به نام خدا

سلام

1. php بهتر است يا asp؟؟؟؟

2. من تو شروع كار با php به چند تا مشكل برخوردم :
يكي اينكه تو اينستال فروم phpbb اول بايد database تعريف شه ... يه توضيح راجع به اين ميخواستم كه چه بايد كرد

دوم اينكه اگه Fatal error: Failed opening required 'mainfile.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in f:\inetpub\wwwroot\php\admin.php on line 15
ارور بجاي اجراي فايل بيايد يعني چه؟؟؟ (البته من ويندوزم در درايو f است ) و دايركتوري php4 ندارم اصلا!

ممنون ميشم به اين سوالام چاسخ داده بشه و البته ميدونم كه فقط كار خودته مجيد جان جواب اين سوالها....

ما خيلي چاكريم

سبحان :oops:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

درمورد سوال اولتون:
راستش من نميخوام از زبان خاصي طرف داري كنم (به قول معروف سازندش كه بابام نبوده :wink: )
اما اگر زباني رو ميخواين انتخاب كنيد كه باهاش برنامه هاي حرفه اي بنويسيد و از نظر امنيت بالاتر باشه من بهتون PHP رو پيشنهاد ميكنم. چون اولند چون كه اين زبان جزو زبانهاب برنامه نويسي مايكروسافت نيست از حيطه استعماري اون خارجه. و دوما چون بر اكثر سرورهاي موجود PHP رو پشتيباني ميكنند كه اكثر اونها هم روي لينوكس هستش . همونطور كه خودتون ميدونيد امنيت و امكانات لينوكس نسبت به ويندوز خيلي بالاتر و بيشتره.. البته زبان ASP هم خيلي خوبه.. مخصوصا ساده بودن زبانش... چون واقعا زبان برنامه نويسي ASP خيلي اسون تر ازPHP هستش چون ميشه گفت كمي به وافعيت نزديك تره و يادگيريش اسونتره.. در ضمن ASP امكانات بسيار خوبي داره اما چون بر روي سرورهاي ويندوز فقط اجرا ميشه (به جز يك سري سرورهاي لينوكس كه جديدا از نرم افزارChiliSoft استفاده ميكنند كه باز هم امكاناتش بسيار قوي نيست) و مشكلي كه سرورهاي ويندوز دارند اينه كه پشتيباني خيلي قويي ميخواد براي همين معمولا سرورهاي حرفه اي ويندوز نسبت به لينوكس گرون تر هستند...

در مورد سوال دومتون: اين پيغام موقعي ظاهر ميشه كه شما در برنامتون يك فايلي رو با دستور include فراخواني كنيد و وقتي نتونه اونو پيدا كنه (حالا به هر دليلي وجود نداشتن فايل و يا اشتباه وادر كردن مسير و نام فايل) اين پيغام ظاهر ميشه... راستي يك دليل ديگه كه php بهتره اينه كه ارور هاش بهتر و منطقي تر از ASP هستش...

در مورد تعريف ديتا بيس در phpBB اگر ميشه يكم بيشتر توصيح بدين كه منظورتون چيه دقيقا؟!

موفق باشيد
مجيد

d@nyal

Member
مجيد آقا فكر كنم منظورشون اين بوده كه مي خواد يه ديتا بيس درست كنه . كه بهترين روش استفاده از phpmyadmin هستش.

جدیدترین ارسال ها

بالا