سلام... مشكلي در برنامه سوييش دارم

setareh1362

New Member
سلام دوستان
من تازه عضو انجمن شدم و تا به حال از شما خيلي تعريف شنيده بودم اميدوارم كه همينطور باشه و حرفاي دوستانم درست از آب در بياد

خب و اما مشكل من :
توي دريم ويور مشغول طراحي سايتي هستم و براي header يك فلش كه در سوييش طراحي كردم گذاشتم زير header هم يك سري دكمه گذاشتم كه باز طراحي خودمه حالا من مي خواستم بدونم كه چطور مي تونم به اين دكمه فرمان بدم كه page ديگه اي رو توي همون صفحه باز كنه و يا اينكه اصلا يك همچين چيزي ممكنه يا نه ؟؟ ( البته خودم كه مطمپنم ميشه ولي چطوريش رو نمي دونم )) در ضمن اين رو هم بگم كه از زبان برنامه نويسي هيچي حاليم نيس فقط مي دونم كه به كمك شما كارم حتما راه مي افته.

منتظر جواب شما هستم .................................................................................................

آخرین ویرایش:

f_mostafa_f

Active Member
یعنی تو خود سویش نمیتونی لینک بدی؟؟؟

اگه منظورت اینه مراحل زیر رو دنبال کن...

روی shape مورد نظر کلیک راست کن...

بعدش:

script>browser/network>get url

بعدش آدرس مورد نظر رو میدی...

همین ....ولی احتمالا منظورت این نبود...

H_R_M

Member
سلام
فکر کنم منظور دوستمون اینه که تو همون صفحه لینکش باز بشه نه اینکه دوباره صفحه لود بشه و مجدد فلشش هم لود شه
البته منم دنبال همچین چیزی هستم

mohsenshahbazi

Active Member
خوب شما میتونی از فریم استفاده کنی و در سویش هنگام انسرت ادرس تارگت رو فریم بدی ...

البته هنوز دقیق نگرفتم چی میخوای (بیشتر توضیح بده )

محسن

setareh1362

New Member
سلام دوستان

از توجهتون متشکرم
من منظورم اینه که می خوام صفحه ی جدید جای صفحه موجود رو بگیره نه اینکه یک پنجره دیگه باز بشه و یا در یک فریم خاص باز بشه و یا ...

البته فكر مي كنم كه آقا مصطفي منظور منو فهميدن ((( تعجب نكنيد من از اين حرفا خيلي تازه كار ترم ))
فقط اگر براتون ممكنه اون اسكريپت كدي كه براي اين كار بايد بدم رو بنويسيد چون من هر آدرسي رو كه مي دم موقع تست كردن توي برنامه هاي مرورگر پيغامي ميده و ميگه كه نمي تونه اون فايل يا فايلها رو (( البته آدرسي رو كه نوشتم رو مي نويسه )) پيدا كنه

لطفا منو راهنمايي كنيد ..................................................................................با تشكر .......

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
به Button این کد رو بده:

کد:
getURL("inja Link ro benevis");

احتمالا مشكل شما blank_ هستش كه موجب باز شدن صفحه ي جديد ميشه:

کد:
getURL("inja Link ro benevis", "_blank");

اگر اشتباه منظورتو متوجه شدم شرمنده !

اگر ممكنه شما فايلتون رو بزاريد تا ما مشكل رو كامل بفهميم (شايد هم لينك شما اشتباست كه برنامه ايراد ميگيره)

آخرین ویرایش:

setareh1362

New Member
سلام دوستان

بابا من خیلی تازه کارم به قولی باید بگم زیر دیپلم به من جواب بدین

من اصلا نمی دونم که چطور می تونم اون فایل رو بزارم که شما ببینید ؟؟؟؟؟؟
بعد من اون رو هنوز اپلود نکردم و هیچ آدرسی نداره که من بخوام به اون ((( www.felan chiz.com )) آدرس بدم ؟؟؟؟
اون فایل و تمام اون صفحاتی که می خوام به هم لینک بشن توی هارد هستن
من می خوام اون صفحاتی که از هم جدا هستن رو به هم وصل کنم و فکر نمی کنم لازم باشه اول اونا رو آپلود کنم بعد تستشون بکنم ؟؟
در ضمن می خواستم ببینم کسی هست که بتونه وقتش رو یه موقع در اختیارم بزاره که کامل به اون توضیح بدم ؟؟
البته از طریق چت ... چون اونجوری خیلی زود جوابم رو می گیرم

تو رو خدا کمکم کنید ............ آخه دانشگاه هم باید کر من رو ببینه ..... کار عملیه منه .... رو کم کنی هم هستش و هزارتا چیز دیگه

البته من این کار رو بطور علمی و عملی دارم دنبال می کنم مرسی از شما

[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا