سلام لطفا کمک کنید؟می خوام 300 تا عکس را فلش کنم

سلام من یه انیمیشن دارم که فریم بندیش کردم که شده 300 تا عکس حالا میخوام بیارم تو فلش بعد بهش دستور یا همون افکت بدم که عکس اولی بیاد بعد بره بعدی بیاد که در واقع همون فلیم بشه دوباره که با پسوند فلش ذخیره کنم. در واقع من یه انیمشن ساختم اما خروجی فیلم نمیخواستم باشه می خواستم بعد بیارمش تو فلش که روش کار کنم براش بک گراند بزارم دکمه بزارم از این حرفا. حالا باید چیکا رکنم که بتونم دوباره این همه عکس تبدیل به همون فیلم کنم اما تو فلش که با پسوند swf خیره کنم.کمک کنید عجله ای هست مرسی:cry::cry::cry:

+Sata

خبرگان فلش
سلام
شما اگه اسم فایل هاتون به دنبال هم باشه مثلا 1 و 2 و 3 ... اگه یکیشو وارد فلش کنید یه پیغام میده که بازدن Yes همه عکس هاتون پشت سر هم و فریم به فریم وارد فلش میشه...

erfan.h

Member
Sothink SWF Quicker این کار رو انجام می ده البته افکت نداره ولی دکمه خودش می ذاره

جناب با فلش کردم همین کاری که گفتید شد اما انگار بیشتر از 10 تا عکس نمیکنه

جناب مرسی با فلش کردم همین کاری که گفتید شد اما انگار بیشتر از 10 تا عکس نمیکنه این پیغام را میده
The import clicl not finish because an unknown error
عکس های من حدود 400 تا هست من دقیق میخوام یه چیزی مثلا همین کاری که تو فلش گفتید بکنم اما انگار با فلش نمیشه نرم افزاری دیگه نیست کع راحت باشه

+Sata

خبرگان فلش
شاید مشکل در عکس های شما باشد بنده بالای 300 تا عکس را وارد کرده ام و مشکلی نداشته
شما تعداد کمتری عکس انتخاب کنید و قسمت قسمت وارد کنید
موفق باشید

بازم سلام شرمنده .اینم تست کردم اما بهتر شد یکم بیشتر آورد اما به حدود یه 80 تا که میرسه همون پیغام را میده و اینکه حجم عکسهای من هرکدومش 200کیلو بایت هست پی ان جی در ابعاد hd 1200 ونرم افزاری دیگه نیست که بشه.با سوئیش کردم اون قشنگ میار اما بعد واسه فریم گذاشتن روش هنگ میکنه بسته میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا