سلام لطفا نظر بدید راجع به کارام

davoodice

Well-Known Member
معلومه تازه شروع کردی امیدوارم روز به روز تو کارت پیشرفت کنی

navanama

Active Member
مسلماً خیلی وقت گزاشتیو زحمت کشیدی خسته نباشی . مدلسازی خوبه اما تکسچرها شیدر ها و نورها خیلی جای کار دارن . درکل موفق باشی

navanama

Active Member
شرمنده اینو میگم اما :
افـــــــــــتضـــاح !!!!!!
یا کاری رو بیرون ندین یا اگه میدین یک کار خوب بدین من که دیگه حاضر نیستم اصلا نیگاش کنم ...
امید وارم به زودی بهتر و بهتر بشه
موفق باشی

بابا ترکوندیش که هر چی باشه بالاخره واسه همین هم دست کم یه ماه وقت گذاشته و اینجا هم گذاشته که منو شما نظر بدبم نخواسته که بهمون بفروشه خوبه کمی هم انگیزه بدیم و واسه وقتی که صرف شده احترام قائل بشیم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
-----------------------------------------

در ضمن کاتون رو باید تو گالری میگذاشتید نه اینجا

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

این کاره اخیرمه این کارم هنوز تو مرحله تکستچره :
رو عکس ها کلیلک کن کیفیت اصلیش رو ببین .

jrtx843lz21oqveaq6ba.jpg

5i0nc6cu6ikcdfm9eod.jpg

q3ensdtfxyjs5nl2nqn.jpg

c32c4a3non1yzirwnrd8.jpg

black-death

Member
خیلی هم عالی
ی سری ب سی جی آکادمی هم بزنید خودتونو با بچه های دیگه ای که تو ایران فعالیت میکنن مقایسه کنید بد نیست خدا پشت و پناهتون باشه
اما ی نکته دست بالای دست زیاد است دیگران رو تخریب نکنید که دیگرانی شمارو تخریب نکنن
خدا نگهدار

m2_farzan

Active Member
ما که اصلا کار رو ندیدیم...
حمید عزیز تو هم نباید اینجوری نظر بدی بالاخره هرکس از یه جایی شروع میکنه، ما خودمون هم از همینجا شروع کردیم مگه نه؟
بهتر بود بجای اینکه بگی "افتضاحه" چهارتا پیشنهاد برای بهتر شدن میدادی.
حالا این کار رو دوباره بذار با هم بهترش میکنیم.

LinkinForEver

آقا شما راست میگی ماهم میریم میمیریم دیگه ادامه نده ممنون وشما که حرف از حق میزنی بدوت که حضرت حق شکستن دل مسلمان رو از هر چیزی بدتر میدونه شما حرفه ای ما که حرفی نداریم انشاا...هم که یک روزی تو پیکسار استخدام بشی منم با هزار ذوق و شوق ی اشتاهی کردم ی کاریو گگذاشتم که دیگه بمیرم هم کاری رو برای نظرسنجی نمیزارم من فقط 19 سال دارم و به نظر خودم برای شروع خوب بودم احتیاج به راهنمایی داشتم نه تخریب و نه کوچک شدن
و نکته ی آخر امیدوارم جواب دل شکسته ی منو خدا به شما بده

منم 17 سال سن دارم چه ربطی داره !!!!
شرمنده عزر میخوام دوباره، قبول دارم تند رفتم
کارت هم دوباره بزار .
اگه یک وایر بزاری هم بهتره .
منم نگفتم بزار کنار دارم بهت میگم برو اینقدر تمرین کن که کارت هی قوی تر بشه من نمیگم که بزار کنار ....

davoodice

Well-Known Member
میدونم استاد اما نباید هر کاری رو وقط گذاشت اول باید خوب حرفه ای شده بعد
شما برو یه سر Evermotion ببین یک نفر هست یک کار بیخود بگذاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه همشون اول حرفه یدن بعد
من نظرم رو پاک میکنم شما هم نقل قول منو پاک کن .

عزیز تو این جور سایت ها کارها تایید میشه بعد میره تو سایت

آقا شما راست میگی ماهم میریم میمیریم دیگه ادامه نده ممنون وشما که حرف از حق میزنی بدوت که حضرت حق شکستن دل مسلمان رو از هر چیزی بدتر میدونه شما حرفه ای ما که حرفی نداریم انشاا...هم که یک روزی تو پیکسار استخدام بشی منم با هزار ذوق و شوق ی اشتاهی کردم ی کاریو گگذاشتم که دیگه بمیرم هم کاری رو برای نظرسنجی نمیزارم من فقط 19 سال دارم و به نظر خودم برای شروع خوب بودم احتیاج به راهنمایی داشتم نه تخریب و نه کوچک شدن
و نکته ی آخر امیدوارم جواب دل شکسته ی منو خدا به شما بده
سلام دوست عزیز من که لینکی نمی بینم اما اول خسته نباشید دوم به نظر من اگه قراره به همین راحتی بشکنید دیگه کار نکنید بهتره چون تو این صنعت 3 بعدی اولش ممکنه خیلی چیز ها از خیلی ها بشنوید اینکه دوستمون گفته بود افتضاحه چیز بدی نبود شما گاهی یه کار خیلی قابل قبول ساختی می بری صداسیما که همشون با پارتی رفتن تلپ شدن اونجا کارتو به نمایش میزاری یه جواب میشنوی 2 تا شاخ در میاری حالا باید پشیمون شی ؟ نه باید تلاش را بیشتر کنی و بدونی هدف نظر دیگران نیست اگه این طوریه اصلا چرا 3بعدی کار می کنیم بازیگری که بهتره چون بقیه بیشتر تایید می کنند به شما توصیه می کنم نظر دیگران بیشتر به پیشرفتتون کمک کنه تا به دلسرد شدنتون منم وقتی وارد صنعت انیمیشن شدم همه می گفتند بابا انیمیشن ایران بیخوده چرته برو برنامه نویسی چیزی کار کن اما بعد که دیدم یه انیمیت خارجی که پخش میشه با جون و دل می بینند فهمیدم انیمیت را دوست دارند اما کیفیت کار ایرانی را دوست ندارند حالا که به امید خدا تو همین ایران یه ذره چی اعتبار واسه کار پیدا کردم و جاهایی را که بخوام می تونم راحت تر کار کنم همه اونایی که می گفتند بیخوده و الکی خودشون و مسن تر هاشون بچه هاشونا می خواند بدند به من واسه آموزش اما بهشون می گم وقت نمی کنم اگه تا می گفتند بیخوده و الکی من دلسرد میشدم و نفرینشون می کردم الان خودشون هم میودند وارد 3 بعدی بشند به همه دوستان پیشنهاد می کنم این ویدیو را از آلن ویلسون واتس Alan Wilson Watts فیلسوف، ‌نویسنده و سخنران بریتانیایی ببینید لینک ویدئو که 3 دقیقه هم بیشتر نیست http://puyanama.com//wp-content/uploads/Videos/if money were no object_Puyanama.mp4 اگه هم توضیحاتشا می خواید اینجا را یه نگاه بندازید اینجا http://puyanama.com/1391/9561.html

جدیدترین ارسال ها

بالا