سلام . لطفا بگيد چطور مي تونم اطلاعات آي ديمو تغيير بدم .

meygol

New Member
سلام . چطور مي تونم اطلاعات آي ديمو تغيير بدم . كه اگر يك وقت هك شد بتونم پسش بگيرم

اطلاعات فعلي رو نمي دونم . مثلا تاريخ تولد . zip code و pets' name

لطفا كمك كنيد .

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
اين سوال را شما بايد تو انجمن((امنيت . مقابله با نفوذ.كرك))مي پرسيديد
البته اگه اونجا هم مطرح مي كرديد زياد كسي جوابتون را نمي داد چون:
1-سوال يكم بي جواب و پيچيده است
2-اگه كسي هم بتونه به شما كمك كنه و جواب بده اون پست قفل مي شه چون آموزش كارايه بده
:)

meygol

New Member
mohammadhossein_p گفت:
اين سوال را شما بايد تو انجمن((امنيت . مقابله با نفوذ.كرك))مي پرسيديد
البته اگه اونجا هم مطرح مي كرديد زياد كسي جوابتون را نمي داد چون:
1-سوال يكم بي جواب و پيچيده است
2-اگه كسي هم بتونه به شما كمك كنه و جواب بده اون پست قفل مي شه چون آموزش كارايه بده
:)

يعني چي خوب من به كمك نياز دارم . اين بخش نوشتم . من گفتم چطور مي تونم تنظيمات آي ديمو تغيير بدم . چيزه بدي كه نيست . شما منظور منو درست متوجه نشديد .

NextWorld IT

Active Member
با سلام
اين اطلاعات رو نميتوانيد تغيير دهيد.
البته تا اونجايي كه من ميدونم.

Peyman-Pop

Active Member
دوست عزیز تمامی‌ این اطلاعات رو میتونید ببینید و تغییر بدید بجز تاریخ تولد که امنیت بالایی‌ داره و یاهو اونرو به شما نمایش نمیده .

و اگر تاریخ تولد رو نداشته باشید عوض کردن و یا نکردن باقی‌ بخش ها به شما کمکی در پس گیری آیدی خودتون زمان سرقت پسوورد نمیتونه بکنه .

پیمان

tornado

Member
با اجازه اقا پيمان من هم در ادامه بگم :

meygol جان :

تاریخ تولد + سوال رمز رو نمیتوانی عضو کنی ! حتی نمیتونی ببینی !

ولی زیپ کد رو علاوه بر اینکه میتونی ببینی میتونی عوض اش هم بکنی !

من اگر وقت ام را بذارم برای هک کردن ( که نمیشه اسم این رو هک گذاشت ! میشه گفت پسورد زدن ! چون بدون اشتباه خود یوزر هیچ کس نمیتونه ایدی ای رو پسورد اش را بفهمه ! که از محسنات یاهو است ) حتما زیپ کد رو عوض میکنم ! بنابراین هیچ کاری از دستش بر نمیاد ! مگر اینکه میلی بعنوان میل امنیت به یاهو بدی !

در کل دوست عزیز ، سعی کن به سایتهای نا شناس نری و فایل های اجرایی مثل ( exe. ) را دانلود نکنی در کافی نت ها ایدی ات اگه مطمئن نستی انلین نکنی و تموم شد و رفت دیگه کسی نمیتونه شما رو اذیت کنه !

اقا در مورد پسورد هم : برای اینکه کی لاگر ها نتونن نشون بدن :

1- از space استفاده کن وسط پسورد یا اول اش !

2- با گرفتن alt + اعداد ( شکلهایی ایجاد میشه که میتونی با word امتحان کنی ! ) بزنی در پسورد ات که دیگه هیچ راهی وجود نداره برای هک شدن شما ! خاطر نشان کنم شکلها در کی لاگر ها نمایش داده نمیشه و بصورت فاصله ( space ) نمایش داده میشن !

موفق باشی !

جدیدترین ارسال ها

بالا