خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز -در واقع من دوست دارم نرم افزار های گرافیکی Adobe Cs رو در حد متوسط و فلش رو به صورت حرفه ای تر یاد بگیرم -یکم گیج شدم و اینکه فکر میکنم اگه فقط بخوام فلش رو یاد بگیرم بعدا اذیت شم هم توی بازار کار و هم اینکه خیلی موقع تو فلش فایل های فتوشاپ رو ایمپورت میکنن -و اینکه شما دوستان عزیز از کجا و چجوری شروع کردید ؟ببخشید زیاد سوال میپرسم اخه میخوام وسط کار از انتخابم پشیمون نشم
درود
همونطور که بهروز عزیز گفت اول هدفتو تعیین کن....حالا:
اینکه بشینی و فکر کنی از کدوم برنامه استفاده کنم و حالا این بهتره یااون و بعدش هم به طور طوطی وار هلپ برنامه ها و کتاب های الکترونیکی(pdf) و ترجمه شده را بخونی ...هیچ فایده ای نداره.حتی اگه از آموزش های تصویری مثل لیندا هم کمک بگیری باز هم نتیجه نمی گیری .
پس باید چه کار کنی؟؟؟ عرض می کنم:
شروع کن به ساخت یه چیزی که تو ذهنته.مثلا یه پوستر ویا مثلا یه آرم برای یه شرکت و هر چیزی که دوست داری..فقط یادت نره که تو کار به خودت تخفیف نده و کاملا ذهنیاتتو پیاده کن.حالا اگر به هر مشکلی برخوردی ,
پس از کلی کلنجار رفتن ,از هلپ ها و کتاب ها استفاده کن.اینجوری با سختی هایی که کشیدی یه آموزش کوچولو بهت کلی چیز یاد می ده و تو مغزت حک می شه و آروم آروم چیزهای بیشتر و سختتر را یاد می گیری.
خلاصه کنم....برای یاد گیری عمیق, باید خودتو بندازی تو کاری که ذهنتو در گیر کرده و هر جا گیر کردی از راهنماها استفاده کن.
یه کسی که می خواد شنا یاد بگیره تا وقتی خودشو تو آب نندازه شنا یاد نمی گیره حالا هر چقدر تو خشکی می خواد دست وپا بزنه...عملا نتیجه ای نمی گیره.
فتوشاپ و فلش هر دو ابزار رسیدن به هدف و ذهنیات توئه.تا هر جایی که به درد کارت می خوره درونشون نفوذ کن.
بدرود - مهرداد