سلام - دو تا سوال :1- طريقه ايميج ساختن 2- نصب ام اس د ان

peymaneh

New Member
سلام - من بايد رو دستگاههم ويژوال استديو نصب كنم - در وسط هاي نصب ازم سي دي نصب
ام - اس-د- ان رو مي خواد - نميدونم اون چيه و چطوري ميشه نصبش كرد
دوم اينكه چطوري ميشه ايميج يه كامپيوتر رو داشته باشم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
سوال سومي هم داشتم - چطوري تو اين محيط انگليسي بنويسم :wink:

mohsenshahbazi

Active Member
1 - در مورد ام اس دی ان : برنامه کمک ویژوال استودیو هست مه سی دی هاش رو باید جدا خرید کنی ...

2 - از ایمیچ یک کامپیوتر منظورت چیه ؟؟؟؟

3 - تواین محیط یا تغییر زبان معمولی ویندوز یا با دکمه اسکرول لاک

محسن

peymaneh

New Member
سلام

ممنون از راهنمايي تان -
منظورم از ايميج اينه كه يه برنامه اي است كه اگر روي case يك سيستم اجرا كني كليه اطلاعات سيستم از قبيل نوع كارت شبكه - نوع كارت گرافيكي - كارت صدا - و غيره را تحت يك اسمي ذخيره ميكه و وقتي زماني مجبور به فرمت كامپيوتر شدي با آن ايميج كه ساختي ميتوني خيلي راحت و بدون نصب ويندوز و كليه كارتها مربوط به كيس در عرض چند دقيقه سيستم رو بالا بياري.
البته اين فقط اطلاعات من بر حسب تعريفي كه شنيده ام است و اون برنامه چيه و چطوري ايميج ساخته ميشه هيچ اطلاعي ندارم
البته اين ايميج فكر كنم براي ويندوز 98 كاربرد داره و بيشتر در سايتهاي كامپيوتر كه اكثر دستگاهها يك مدل دارند كاربردش خيلي خوبه- چون هر ترم مجبور نيستي با فرمت سيستم چند ساعت رو براي يك كيس اختصاص بدي و در عرض چند دقيقه ويندوز با تمام كارتهايش به همراه فارسي ساز و نورتون آنتي ويروس و حتي office بالا مي آيد :)
اگه در مورد اون برنامه و طريقه نصبش اطلاعي داريد اطفا كمكم كنيد. :neutral:

mohsenshahbazi

Active Member
من هم شنیدم که یه سیدی هست که وین 98 رو با یه سری نرم افزار در عرض 5 دقیقه نصب می کنه (با همین ایمیج) ....

اما یه دوستی میگفت (مطمین نیستم) : با WinImage میشه این کاررو کرد ....

محسن

Sunboy454

Active Member
این image با اون 98win cd که تو 5 دقیقه نصب میشه فرق میکنه
من خودم یه بار یه برنامه در این رابطه دیدم ولی پیگیرش نشدم -طرز کارشم همونطوریه که peymaneh گفت؛ اگه تونستم دوباره چیزی پیدا کنم لینکشو میزارم

و اما رجع به سوال سوم :
با alt+shift چپ و راست میشه زبان نوشتنو بین انگلیسی و فارسی عوض کنین البته در صورتیکه زبان دوم سیستمتون فارسی باشه یا فارسی رو ساپورت کنه
با ctrl+shift هم میشه سمت نوشتنتون رو تغییر بدین که اینجا ساپورت نمیکنه ولی تو محیط هایی مثل word میشه این کارو کرد

آخرین ویرایش:

peymaneh

New Member
سلام به دوستاي گل دانشمند

اميدوارم حالتون خوب باشه :) ايميج ساختن به همون روشي كه من گفتم از طريق ghost.exe انجام ميگره هموني كه دوست خوبم هم اشاره كرد
ولي فكر كنم فقط مخصوص ويندوز 98 هست چون win xp اصلا نيازي به تعريف كارت شبكه و صوتي و ... نداره - من طريقه ساختنشو امتحان نكرده ام ولي اگه كامل ياد گرفتم و شما هم دوست داشتيد براتون مي نويسم
موفق باشيد
فعلا باي :)

جدیدترین ارسال ها

بالا