چرا من نمی تونم رندر مثل شما بگیرم؟ مال من خصوصا تو قسمت motion blur با شما فرق داره.
فایل رو باز می کنم و می زنم رندر ولی اصلا mb فعال نیست و وقتی هم چه توی دوربین چه توی تنظیمات فعالش می کنم شکلش با رندر شما متفاوته.
max 2014 و vray3
واقعیتش چون دیدم که دوستان با وی ری ۳ هم گرفتن و رندرشون دقیقا مثل بقیه است برام این سوال پیش اومد. اگه میشه راهنمایی کنید تا تنظیمات رو درست کنم و رندر بگیرم. خیلی دلم می خواد که 3930k خودم رو با 4930k مقایسه کنم.چون شما تو خط اخر جواب خودتون رو نوشتید !
Vray 3 !
چون تفاوتهایی با نسخه ی قبلی هست که فکر کنم مشکل از کرکه ، همونطور که خود اون فردی که کرک کرده گفته بعضی از فایل های نسخه ی کرک شده از Vray 2 گرفته شده پس الان vray 3 کرک شده کامل و بدون مشکل نیست !
با نسخه ی دو امتحان کنید به احتمال زیاد حل میشه !
HR3D لطفا به پست های قبلی هم نگاه کن برادر ، من با ویری 3 زدم هیچ مشکلی هم وجود نداشت !
http://forum.majidonline.com/thread...-رندر-بگیریم?p=1348077&viewfull=1#post1348077
واقعیتش چون دیدم که دوستان با وی ری ۳ هم گرفتن و رندرشون دقیقا مثل بقیه است برام این سوال پیش اومد. اگه میشه راهنمایی کنید تا تنظیمات رو درست کنم و رندر بگیرم. خیلی دلم می خواد که 3930k خودم رو با 4930k مقایسه کنم.