سلام به همه !

PANY!

Member
سلام بچه ها .
من و 2 تا از دوستاي ديگم كه قراره امروز ثبت نام كنند تو سايت شما امروز وقتي صحبت از كامپيوتر بود از يكي از دوستانم آدرس سايت شما رو گرفتيم . ميگفت خيلي خوبه اگه بيايم همه چي ياد ميگيريم . حالا ما ثبت نام كرديم اگه ممكنه اونايي كه وارد ترند يكم توضيحات در مورد سايت به ما بدند من پاني ( پانته آ ) هستم از تهران 19 ساله خوشحال ميشم با شماها بيشتر آشنا بشم .
مرسي و ممنون .
خداحافظ :wink:

Babak Sateli

Active Member
به سایت ما خوش آمدید. این سایت محل رد و بدل اطلاعات در رابطه با کامپیوتر به خصوص مبحث گرافیک می باشد. جهت مشاهده قوانین انجمنها می توانید از لینک زیر استفاده نمایید :
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665

به هر حال من و دوستان دیگر ساعات خوشی را برای شما در این سایت آرزو می کنیم.

موفق باشید

MrMohi

Active Member
من هم به شما و دوستان محترمتون خوشامد میگم و آرزومندم که لحظات پربار و مفید و توام با خوشی رو در این سایت سپری کنید...

موفق باشید

AIDA!

Member
sallam bacheha , manam aida hastam yeki az doostaye pany ke migoft , 19 salame va az tehran , az ashnaee ba shoma ham khoshhalam , omid varam lahzate khoobi too site shoma dashte basham .
:oops:

oxygenws

Active Member
من هم تبریک می گم....
بد نمی دونم موازی با این سایت، عضو سایت برنامه نویس هم بشید (barnamebnevis.org)

موفق باشید، امید

PANY!

Member
سلام آيدا
الهي بميرم تو كيبوردت فارسي نداره ؟
فردا رفتيم بيرون يادت باشه بخري !
آقا محمد و آقا بابك عزيز از شما هم ممنونم مرسي كه به ما توضيح داديد و خوش آمد گفتيد اميدوارم براي هم دوستان خوبي باشيم .

PANY!

Member
اكسژن جان از شما هم ممنونم چشم تو سايت شما هم عضو مييم بزاريد تازه تازه داريم كار با اين انجمن رو ياد ميگيريم .

AIDA!

Member
Khoda nakone Pany :D hala farda ke raftim biroon yadam bendaz begiram ham khodam rahat taram ham bacheha
:wink:

oxygenws

Active Member
PANY! گفت:
اكسژن جان از شما هم ممنونم چشم تو سايت شما هم عضو مييم بزاريد تازه تازه داريم كار با اين انجمن رو ياد ميگيريم .
اون سایت مال من نیست، من فقط مدیر یکی از انجمن هاش هستم (مثل اینجا) و می تونید عضو نشید. من چون دیدم هدف شما یادگیری است گفتم اونجا هم عضو بشید..... می تونید نشید، به من چه!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من هم ورودتون و به اين سايت تبريك ميگم.. اميدوارم كه لحظات خوبي رو در اين سايت داشته باشيد و بتونيد چيزهاي مفيدي از اين سايت ياد بگيريد

موفق باشيد

مجيد

پاني و ايدا جان از اينكه ميبينم دختر ديگه هم به جز خودم اينجا عضو خيلي خوشحال شدم و اينجوري حس ميكنم ديگه تنها نيستم!

فقط يه چيزي دختراي اينجا چرا اينقده كم كارن ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا