سلام به ايران و ايرانيه هنرمند, بحث مايا يا مكس يا هر چيز ديگه.

marsino

Member
ba salam be hame.

ba ejaze manam az khodam matlabio arz konam, onam in ke bachehaye iran az residane be ahdafeshon tars daran, bebinid bacheha,
man az iran nistam to keshvare alman zendegi mikonam, dorost in harfa hadisa ke beyne shoma ha hast injam hast, faghat farghesh ine ke, invaria bishtareshon delo be darya mizanan va donbale hadafeshon miran ta akhare khastehashon,
ye masale koli begam, maya ya max ya soft-image yal ight-wave ya har kodom az ina hamashon khoban hamashon alian, too in sharayet bahs nakonid kodom behtare, az in charta ke esm bordam, 3 ta avali to europa va japan tarafdar ziad dare on akhari ke light-wave bashe to emrika, age shoma ha dost darid to europa dar ayande kar peyda konid on se ta avalio entekhab konid ama age ghasde safar be emrika darid saay konid light-wave yad begirid, man khodam ba hich kodom az ina kar nemikonam, chon shoghle aslie man chize digast, va faghat be sorate tafrihi ba ..Cinema 4d.. kar mikonam, ama shoma age vaghean mikhaid dasteton to in kara va beshe va be jay beresid faghado faghad ya maya ya 3d max, har doye ina alian perfektan va ghoseye inam nakhorid kodom behtare, har doshon enghad khoban ke age adam 1000 salam sen kone to in 1000 salam nemitone tamame tavanaiai in prohrammaro peyda kone, chon masaleye asli Crativi hastesh, shoma ha ye naghasho tasavor konid yeki asaresh milyonha arzesh peyda mikone, yeki dige mire to parka naghashie sorate ino ono mikeshe ta pol to jibish darad, in dota naghash har do az ye ghalam az ye rang estefadeh mikonan, ama oni ke crativ bod honaro khalaghiate bishtari be kharj dad, meydone bazio be daste khodesh gereft, dige enghad bahse alaki nakonid kodom behtare kodom ghavie tare, tanha chizi ke bayad ghavi bashe onam zehne khalaghe mano toe, in maya ba 3d max age donbale shoghl invara biron iran hastid har kodomo kamel va daghigh yad begirid karesh hast, hich farghi nemikone shoma kodomesho baladin, va dar akhar biaid ma irania talash konim be jaye bahs yechizo kamel yad begirim ke ba amalemon dalayelemono sabet konim, ma ha irania to honar too donia hamishe harfe avalo zadim va hamisham in ghese edame dare, be omide moafaghiateton, sar boland baraye iraneton bashid

siasat

Member
با سلام به همه.

با اجازه منم از خودم مطلبيو ارز کنم، اونم اين که بچهيه ايران از رسيدنه به اهدفشن ترس دارن، ببينيد بچها،
من از ايران نيستم تو کشوره آلمان زندگی ميکنم، درست اين حرفا هديسا که بينه شما ها هست اينجام هست، فقط فرقش اينه که، اينوريا بيشترشن دلو به دريا ميزانن و دنباله هدفشن ميرن تا آخره خواستهشن،
يه مسئله کلی بگم، ميا يا مکس يا سفت-ايمگه يال ايقت-ووه يا هر کدوم از اينا همشون خوبن همشون الين، تو اين شرايط بحث نکنيد کدوم بهتره، از اين چرتا که اسم بردم، 3 تا اولی تو اورپا و جپن طرفدار زياد داره اون آخری که ليقت-ووه باشه تو امريکا، اگه شما ها دوست داريد تو اورپا در آينده کار پيدا کنيد اون سه تا اوليو انتخاب کنيد اما اگه قصده سفر به امريکا داريد سای کنيد ليقت-ووه ياد بگيريد، من خودم با هيچ کدوم از اينا کار نميکنم، چون شوقله اصليه من چيزه ديگست، و فقط به سرته تفريحی با ..کينما 4د.. کار ميکنم، اما شما اگه واقعاً ميخوايد دستتن تو اين کارا و بشه و به جای برسيد فقدو فقد يا ميا يا سد مکس، هر ديه اينا الين پرفکتن و قسيه اينم نخوريد کدوم بهتره، هر دشن انقد خوبن که اگه آدم 1000 سلام سن کنه تو اين 1000 سلام نميتونه تمامه توانيی اين پرهرمّرو پيدا کنه، چون مسليه اصلی کرتيوی هستش، شما ها يه نقشو تصور کنيد يکی اسرش ميلينها ارزش پيدا ميکنه، يکی ديگه ميره تو پرکا نقاشيه سرته اينو اونو ميکشه تا پول تو جيبيش دارد، اين دتا نقش هر دو از يه قلم از يه رنگ استفاده ميکنن، اما اونی که کرتيو بود هنرو خلقيته بيشتری به خرج داد، ميدنه بزيو به دسته خودش گرفت، ديگه انقد بحثه الکی نکنيد کدوم بهتره کدوم قويه تره، تنها چيزی که بايد قوی باشه اونم ذهنه خلقه منو ته، اين ميا با سد مکس اگه دنباله شوقل اينورا بيرون ايران هستيد هر کدومو کامل و دقيق ياد بگيريد کرش هست، هيچ فرقی نميکنه شما کدومشو بلدين، و در آخر بييد ما ايرانيا تلاش کنيم به جای بحث يچيزو کامل ياد بگيريم که با عملمون دلايلمونو ثابت کنيم، ما ها ايرانيا تو هنر تو دنيا هميشه حرفه اولو زديم و هميشم اين قصه ادامه داره، به اميده مفقيتتن، سر بلند برايه ايرانتن باشيد

فارسي شده توسط برنامه En2Fa
من مسپول اغلاط املاپي آن نيستم ! :D

Saeid Taheri

Active Member
با سلام , دوست عزیز جناب " marsino " از این که به نکاتی ریز ولی بسیار مهم برای پیشرفت تک تک دوستان و علاقه مندان ایرانی و اهالی این سایت توجه فرمودید و مطرح کردید بسیار ممنونم .

موفق باشید.

با اجازه منم از خودم مطلبی رو عرض کنم و اونم اینه که بچه های ایران از رسیدن به اهدافشون ترس دارن. ببینید بچه ها من از ایران نیستم تو کشور آلمان زندگی میکنم. درست این حرف و حدیثا که بین شماها هست اینجام هست فقط فرقش اینه که اینوریا بیشترشون دل روبه دریا میزنن و دنبال هدفشون میرن تا آخر خواسته هاشون. یه مثل کلی بگم Maya یا Max یا Softimage یا LightWave یا هرکدم از اینا همشون خوبن همشون عالین تو این شرایط بحث نکنید کدوم بهتره از این 4 تا که اسم بردم سه تای اولی تو اروپا و ژاپن طرفدار زیاد داره اون آخری که LightWave باشه تو آمریکا اگه شماها دوست دارید تو اروپا در آینده کار پیدا کنید اون سه تا اولی رو انتخاب کنید اما اگه قصد سفر به آمریکا دارید سعی کنید LightWave رو یاد بگیرید من خودم با هیچ کدوم از اینا کار نمیکنم چون شغل اصلیه من چیز دیگه است یا فقط به صورت تفریحی با Cinema 4D اما اگه شما میخوایید که واقعا دستتون تو این کارا وا بشه فقط و فقط یا Maya یا 3ds Max هر دوی اینا عالین پرفکتن و قصه اینم نخورید کدوم بهتره کدوم هر دوشون اینقدر خوبن که اگه آدم هزار سال سن کنه تواین هزار سالم نمیتونه تمام تواناییهای این پروگرمها رو پیدا کنه چون مسئله اصلی Creativity هستش شماها یه نقاش رو تصور کنید یکی آثارش میلیونها ارزش پیدا میکنه یکی میره تو پارکها نقاشی صورتِ اینو اونو میکشه تا پول تو جیبیش دربیاد این دو تا نقاش هر دو از یه قلم از یه رنگ استفاده میکنن اما اونی که خلاق بود هنر و خلاقیت بیشتری به خرج داد میدون بازی رو به دست خودش گرفت دیگه اینقدر بحث الکی نکنید کدوم بهتره کدوم قویتره تنها چیزی که باید قوی باشه اونم ذهن خلاق من و توِ این Maya با 3DS MAX اگه دنبال شغل اینورا بیرون ایران هستید هر کدوم رو کامل و دقیق یاد بگیرید کارش هست هیچ فرقی نمیکنه شما کدومش رو بلدید و در آخر بیایید ما ایرانیها تلاش کنیم به جای بحث یه چیز رو کامل یاد بگیریم که با عملمون دلایلمون ثابت کنیم ماها ایرانیا تو هنر تو دنیا همیشه حرف اول رو زدیم و همیشه هم این قصه ادامه داره به امید موفقیتتون سر بلند برای ایرانتون باشید

مرسی جناب Marsino خیلی عالی بود من که خیلی لذت بردم از صحبتهای شما
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا