بی بی کد سلام (اولین کار من) نظر بدید. Pls :d

Mamy007

Member
من این کارو تو یه شب تا سحر ساختم .
بعضی از متریالا اشکال داره میدونم ولی حوصله ی رندر دوبارشو ندارم. ولی اگه زحمتی نیست اونارم نقد کنید.
من ستینگ های رندرو کم گذاشتم تا سریع رندر بشه.
مدت رندر حدود 40 دقیقه
رزولوشن فایل اصلی : 1200*1020
اگه به نظرتون سن جالبیه Edit کنم دوباره رندر بگیرم.
من یه مشکلی هم دارم بین رندر از تری دی مکس خارج میشه البته هرچی تو اینترنت گشتم چرا به فارسی و انگلیسی زیاد راه حل نداشت . حالا بگذریم میخوام ویندوز 64 bit نصب کنم ببینم درست میشه .یه جا یکی گفته بود درست میشه.
یه سوال دارم من سیستمم 32bit آیا میتونم win 64bit نصب کنم ؟ یعنی اصلا ربطی داره یا نه ؟

tnQ

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    256.9 کیلوبایت · بازدیدها: 67
آقا متریالاتم خوبه. یه ذره فقط کاشیات کاغذ دیواریه انگار.displace میخواد.سنگ روشور هم یکم براقتر و سفید تر باشه حله. اگه واقعا اولین کارتم هست شدیدا فوق العادست به نظر من

HR3D

کاربر فعال
من یه مشکلی هم دارم بین رندر از تری دی مکس خارج میشه البته هرچی تو اینترنت گشتم چرا به فارسی و انگلیسی زیاد راه حل نداشت . حالا بگذریم میخوام ویندوز 64 bit نصب کنم ببینم درست میشه .یه جا یکی گفته بود درست میشه.
یه سوال دارم من سیستمم 32bit آیا میتونم win 64bit نصب کنم ؟ یعنی اصلا ربطی داره یا نه ؟

tnQ

من این یک تیکه رو متوجه نشدم ، لطفا بیشتر در مورد این مشکلتون توضیح بدید که من متوجه بشم ، در مورد کارتون هم که خیلی خوب شده ولی به نظر من کمی جای تمرین داره ولی در کل خوبه ، خسته نباشی ;)

آخرین ویرایش:

sina 2020

Well-Known Member
وسط رندر از مکس خارج میشه !
این مدلی شو دیگه ندیده بودیم . رو 32 که نمیشه 64 نصب کرد . . .

Yar.kh

Member
رندرت خوبه که! فقط متریال سینک باید براق تر باشه.
رم سیستمت چیه؟ شاید مشکل از اون باشه

Mamy007

Member
سلام
از نظراتتون ممنونم .
مشکل من اینه :
وقتی با vray رندر میگیرم memory used تا 1300 میره بعد یه دفه از مکس میپره بیرون این مشکلو چند نفر مثل من داشتن win 64 یکیشون نصب کرد گفت درست شد حالا نمیدونم سیستمشم 64 بود یا نه !
من تند تند میرم سر یه کارهای جدید ولی چه فایده موقع رندر کل زحمات آدمو باد هوا میکنه .
راستی رمم 4 هست.
باید یه ارتقایی بدم فک کنم.
tnQ

N.Abedi

Well-Known Member
سلام، مشکل همینه دقیقاً، شما وقتی ویندوز 32 بیت دارید نمی تونید روش تری دی مکس نسخه 32 بیتی رو نصب کنید و وقتی هم که ویندوز 32 بیتی داشته باشید از حداکثر ظرفیت ram استفاده نمیشه و قطعا تو کارهایی که یه خورده سنگین باشن کرش می کنه و رندر قطع میشه... حتماً ویندوز 64 بیتی و بعدش تری دی مکس 64 بیتی نصب کنید تا از کل 4 گیگ رمتون استفاده کنید و مشکلتون حل شه. البته اگه فکر می کنید می تونید سیستم رو هم برای نصب ویندوز 64 بیتی ارتقا بدید که چه بهتر :) . با آرزوی موفقیت

javadgonbadi

Well-Known Member
درود.

واقعا برا اولین کار عالی بود :rose:

همه چی عالی یه یکم بامپ کاشی ها رو بیشتر کن.مقدار Acco رو بیشتر کن.سعی کن حداقل چند تا آبجکتم مدل کنی تا دستت راه بیفته چون این صحنه چیز خاصی نداشت!

قسمت سمت چپ میز متریالش چیه؟اگر از خود آبجکتم باشه خودت یه تغییری بده.

منتظر کار های بعدیت هستیم

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین دوست عزیز. فرق ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی مثل فرق یک جوب آب کنار خیابون با یک رودخونه
تو ویندوز 32 بیتی اگر شما رمت 100 هم باشه ویندوز 32 بیتی فقط 3گیگش رو میشناسه و استفاده می کنه. که معمولا 1 گیگ رم خود ویندوز سون استفاده می کنه . میمونه 2گیگ کلا. خود مگس سنگینه. رندر هم که اضافه میشه دستگاه بیچاره منفجر میشه

شما اول یک ویندوز سون 64بیتی نصب کن. بعد هم یک مکس 64 بیتی. اینطوری دستگاهت برای مکس و رندرت 3 گیگ رم استفاده می کنه. ( چون 1 گیگ ماله خود ویندوز هستش ) .

پس بیخودی رم نخر. شما می تونی یک رم 4 گیگ دیگه هم اضافه کنی . البته باید به این نکته توجه کنی که مارک رمت یکجور باشه. و مخصوصا بایوس رمت. معمولا رم های تو بازار 1333 هستش. شما هم باید همین 1333 بخری.
مادربوردهای تو بازار هم همین 1333 استفاده می کنن. مگر اینکه بخوای اور کلاک کنی که کار شما نیست

گرافیکت چیه؟ سی پی یوت چیه؟ همش با هم باید آپگرید بشه که با این دلار به صرفه نیست. یعنی اگر بخوای یک دستگاه ببندی باید یک همچین چیزی باشه

سی پی یو i7 intel core 3570 یا بیشترش
گرافیک geforce gtx 560 ( البته برای کار گرافیکی quadro هستش که گرونه خیلی گرونه )
مادربورد asus
رم 8 'gig cirsair
پاور green 700 wat
هارد green western digital
شما یک همچین چیزی بخوای ببندی الان 4 5 تومان میشه. تقریبا. من قیمت ندارم. به نظرم پولات رو جمع کن . صبر داشته باش. یک همچین چیزی مثلا ببند . به اینکه هی رم اضافه کنی. بعد گرافیک تغیر بدی این حرکت ها پول حروم کردنه

مشکل شما با همون حرفی که اول زدم حل میشه انشالا

جدیدترین ارسال ها

بالا