سلام، پول تلفن براي هرساعت اينترنت؟؟؟؟؟؟

khak313

Member
سلام
اگه ميشه بگين،پول تلفن براي هرساعت اينترنت چقدره؟؟؟؟؟؟
با شبانه فرق داره؟؟؟؟؟

Ahmadra

Member
نه عزيز.
هميشه اينطور نيست. بعضي از Isp ها اينطورن كه ساعتي 300 تومنه.
و گرنه از 80 تومن تا 120 تومنه.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
بعضی افراد هم میگن که اگر از خطوط E1 استفاده بشه (همونی که اول شماره اش 971 هست) هزینه کمتره.
البته مطمئن نیستم.

D.c0d.r

Member
نه عزیزان ان جوریام نیست شما ساعت اول اگه 300 بیاد ساعت دوم میشه 600 تومان برای همینه خیلی از بچه ها بعد از یه ساعت یه دیسکانکت میکنن دوباره میان :wink:

هميشه اينطور نيست. بعضي از Isp ها اينطورن كه ساعتي 300 تومنه.
چه ربطی به ISP داره عزیز؟ ایشون اینترنت IN رو نگفتن که به ISP ربط داشته باشه!
بعضی افراد هم میگن که اگر از خطوط E1 استفاده بشه (همونی که اول شماره اش 971 هست) هزینه کمتره.
اشتباه می کنن!
روز 300 تومن، شب 150 تومن.
خیر!
نه عزیزان ان جوریام نیست شما ساعت اول اگه 300 بیاد ساعت دوم میشه 600 تومان
درسته ولی نه با این قیمت!
ساعتی 80 تومان هستش و بر حسب زمان متغیر هستش می تونین بر حسب پالس خودتون حساب کنین
http://www.tct.ir/pagecontent.php?r...bvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAdzM5QDQ6UGb0lGd
این از این ولی همون طور که D.c0d.r فرمودن
برای همینه خیلی از بچه ها بعد از یه ساعت یه دیسکانکت میکنن دوباره میان
چون پس از گذشت 1ساعت بصورت تساعدی حساب میشه و پس از گذشت نیم ساعت پول 1ساعت قبلی برای شما محسوب میشه و پس از نیم ساعت دیگه پول یه ساعت دیگه! یعنی با 2ساعت تماس دائم پول 3 ساعت محسوب میشه و این تساعد تا جایی پیش میره که هر یه ربع ساعت براتون پول 1ساعت تمامو میندازه!
و اینجوری هست که بنده 6ماه نت تشریف دارم و 6 ماه غیبم میزنه و مخابرات هم به نون و نوایی میرسه!
من که از حقم نمیگذرم!
چون با 4ساعت مشغول بودن مداوم تلفن به مخابرات که فشار نمیاد!!! پس این هزینه اضافی که تو دامن ملت میذاره چیه؟؟!!!
به خدا میسپارمشون !!!

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
درسته

ولي اگر از اينترنت هوشمند استفاده كنيد يعني فقط تلفن 100 درصد ساعتي 300 تومن هست
(دقيقه اي : 5 تومان ) * 60 دقيقه = 1 ساعت = 300 تومان !

h.khafan

Active Member
یکی اخر بگه چی شد دیگه تصاعد این وسط چیکار میکنه من طبق محاسبات 2 سال پیشم ساعتی 80 میادد به طور میانگین (یعنی یه موقع زیاد تر یه موقع کمتر ) ولی شما این کمو زیادی هارو که رو هم بزاری میشه همون 80 تومن ولی اینکه اگه با 971 وصل شیم کمتر میاد رو من نمیدونم.
اگه حرفی که من زدم درسته یکی بگه چون من این دو ماهه خیلی تو نت رفتم حدود 200 ساعت حالا اگه عین همیشه همون 80 تومن باشه باید 16000 تومن برای من بیاد.

h.khafan

Active Member
نمیدونم چرا چهار بار پست شد!!!!!

در هر حال حتما یکی اطلاعات دقیق هر ساعت تلفن رو بده

دیگه اینو نمیدونم تنها کمکی که از دستم بر میومد این بود که تعرفه خود مخابرات و بذارم اگه میخواهید دقیق تر بدونید چه جوری محاسبه میشه تشریف ببرید مخابرات محل

جدیدترین ارسال ها

بالا