imanghaneei
Member
یا واسع المغفرة اغفرلی
با عرض سلام به همه دوستان خوب
من یک پروژه نرم افزاری دارم که تو چند قسمت اونا رو می گم و اگه توافق شد با هم کار کنیم
(البته اگه این کار که سفارش دادن و گرفتن تو انجمن ممنوعه حتما تذکر بدین البته فکر کنم به عنوان کمک خرج برا بچه ها خوب باشه)
راستی این پروژه ساخت سی دی برای کودک و نوجوان هست در زمینه دفاع مقدس
1- ساخت بازی
الف ) پارل >> البته می خوام این پازل عکس هاش از بیرون لود بشه
ب) مارپیچ >> این بازی مثلا بازی هست که خرگوشه از یکسری مسیر میره تا به هویج برسه منتها این باید تو حیطه جنگ باشه و این به عنوان مثال بود حمل بر جسارت نشه
ج) تشخیص تصاویر >> مثلا دو تصویر داریم مثل هم ودر کنار هم که البته یه فرقهای ریزی با هم دارن و کاربر باید باکلیک کردن در جاهای فرق در تصویر آنها رو حدس بزنه
د) اگه ایده خوبی به همراه اجرا دارید و بدرد کودک و نوجوان بخوره پذیرا هستیم
راستی اگه ناراحت نمی شید >> باید این کارا قوی باشه
من شاید به خاطر گرفتاری کم سر بزنم اگه پیغام دادین و خبری نشد از راه ایمیل و اس ام اس یاد آوری کنید لطفا
[email protected]
09355331946 قانعی
با عرض سلام به همه دوستان خوب
من یک پروژه نرم افزاری دارم که تو چند قسمت اونا رو می گم و اگه توافق شد با هم کار کنیم
(البته اگه این کار که سفارش دادن و گرفتن تو انجمن ممنوعه حتما تذکر بدین البته فکر کنم به عنوان کمک خرج برا بچه ها خوب باشه)
راستی این پروژه ساخت سی دی برای کودک و نوجوان هست در زمینه دفاع مقدس
1- ساخت بازی
الف ) پارل >> البته می خوام این پازل عکس هاش از بیرون لود بشه
ب) مارپیچ >> این بازی مثلا بازی هست که خرگوشه از یکسری مسیر میره تا به هویج برسه منتها این باید تو حیطه جنگ باشه و این به عنوان مثال بود حمل بر جسارت نشه
ج) تشخیص تصاویر >> مثلا دو تصویر داریم مثل هم ودر کنار هم که البته یه فرقهای ریزی با هم دارن و کاربر باید باکلیک کردن در جاهای فرق در تصویر آنها رو حدس بزنه
د) اگه ایده خوبی به همراه اجرا دارید و بدرد کودک و نوجوان بخوره پذیرا هستیم
راستی اگه ناراحت نمی شید >> باید این کارا قوی باشه
من شاید به خاطر گرفتاری کم سر بزنم اگه پیغام دادین و خبری نشد از راه ایمیل و اس ام اس یاد آوری کنید لطفا
[email protected]
09355331946 قانعی