سلام
از طراح های محترم خواهشمندم بفرمایند مبلغ طراحی سایتی مثل سایت انتوفا چقده؟ و چقدر زمان می خواد؟
http://www.entofa.com
شرح امکانات:
- هر کاربر که ثبت نام می کنه یه کارت مجازی داره که با واریز وجه می تونه شارژش کنه و مقاله ها رو مستقیماً دانلود کنه.
- لینک مقاله ها هیچوقت معلوم نیست و هر دفعه یه چیزیه!!! (من با یه لینک دانلود کردم دوستم همون مقاله رو با یه لینک دیگه)
- هر کاربر می تونه به نام خودش مقاله آپلود کنه و اگه فروش بره 80% پول مقاله میره به حسابش.
و...
تمام امکانات این سایت رو می خوام داشته باشه.
علاوه بر اینها می خوام این امکانات رو هم داشته باشه؟
- خبرنامه با امکان ارسال فایل
- سیستم گزارش گیری پیشرفته:
1- همه لینکهایی که از اون ها مراجعه می شه به سایت ثبت بشه. با تاریخ و IPمراجعه کننده
2- هر کاربر برا خودش پرونده داشته باشه و همه ی دانلود هاش با تاریخ و از این حرفهاش ثبت بشه. همچنین تعداد ورودهای ناموفقش. یعنی هر وقت پسورد اشتباه وارد کرد هم تاریخ هم پسورد اشتباه ثبت بشه.
3- تعداد دانلود برای هر مقاله ثبت بشه
- یه سیستم ارتباط آنلاین هم می خوام داشته باشه. یعنی مراجعین سوال بپرسن و من جواب بدم و بتونم اونها رو از ارتباط منع کنم. که مزاحم نشن.
- یه لوگو متنی هم می خوام طراحی بشه واسش.
امنیتشم که باید بالا باشه دیگه
خواهشاً دو تا قیمت بدین:
1- اگر بخوام با بانک پارسیان هم ارتباط داشته باشه
2- بدون ارتباط با بانک پارسیان
محیط گرافیکیش هم نمی خوام خیلی خفن باشه در حد همین سایتی که لینک دادم باشه. با یه فلش کوچولو و ساده.
راستی یادتون نره زمان رو هم بگید.
پیشاپیش ممنون.
از طراح های محترم خواهشمندم بفرمایند مبلغ طراحی سایتی مثل سایت انتوفا چقده؟ و چقدر زمان می خواد؟
http://www.entofa.com
شرح امکانات:
- هر کاربر که ثبت نام می کنه یه کارت مجازی داره که با واریز وجه می تونه شارژش کنه و مقاله ها رو مستقیماً دانلود کنه.
- لینک مقاله ها هیچوقت معلوم نیست و هر دفعه یه چیزیه!!! (من با یه لینک دانلود کردم دوستم همون مقاله رو با یه لینک دیگه)
- هر کاربر می تونه به نام خودش مقاله آپلود کنه و اگه فروش بره 80% پول مقاله میره به حسابش.
و...
تمام امکانات این سایت رو می خوام داشته باشه.
علاوه بر اینها می خوام این امکانات رو هم داشته باشه؟
- خبرنامه با امکان ارسال فایل
- سیستم گزارش گیری پیشرفته:
1- همه لینکهایی که از اون ها مراجعه می شه به سایت ثبت بشه. با تاریخ و IPمراجعه کننده
2- هر کاربر برا خودش پرونده داشته باشه و همه ی دانلود هاش با تاریخ و از این حرفهاش ثبت بشه. همچنین تعداد ورودهای ناموفقش. یعنی هر وقت پسورد اشتباه وارد کرد هم تاریخ هم پسورد اشتباه ثبت بشه.
3- تعداد دانلود برای هر مقاله ثبت بشه
- یه سیستم ارتباط آنلاین هم می خوام داشته باشه. یعنی مراجعین سوال بپرسن و من جواب بدم و بتونم اونها رو از ارتباط منع کنم. که مزاحم نشن.
- یه لوگو متنی هم می خوام طراحی بشه واسش.
امنیتشم که باید بالا باشه دیگه
خواهشاً دو تا قیمت بدین:
1- اگر بخوام با بانک پارسیان هم ارتباط داشته باشه
2- بدون ارتباط با بانک پارسیان
محیط گرافیکیش هم نمی خوام خیلی خفن باشه در حد همین سایتی که لینک دادم باشه. با یه فلش کوچولو و ساده.
راستی یادتون نره زمان رو هم بگید.
پیشاپیش ممنون.