سفارش: سایت فلش برای بازی

Member
برنامه ربزی کردم که برای بازی های فلش که میسازم یک سایت آپ کنم ولی با توجه به وقت کمی که دارم میخوام ساخت سایت رو به دوستان سفارش بدم با توجه به درامد زا نبودن این کار میخوام دوستان توی براورد هزینه خیلی دقت کنن
شرایت کار:
1- سایت بی نهایت ساده "طراحی شده" و فقط چند خطی کد برای ترتیب دادن به لود کردن آبجکت ها نیاز داره
2- قسمت ورود و ثبت نام کاربر مورد نیاز هست و سیستم امکان دهی متفاوت برای دسترسی کاربران به بازی ها
3- سیستم کامنت گزاری روی هر بازی و امتیاز دهی

پیشنهادات خودتون رو میتونید همینجا بفرستید

arshiyan

Member
برنامه ربزی کردم که برای بازی های فلش که میسازم یک سایت آپ کنم ولی با توجه به وقت کمی که دارم میخوام ساخت سایت رو به دوستان سفارش بدم با توجه به درامد زا نبودن این کار میخوام دوستان توی براورد هزینه خیلی دقت کنن
شرایت کار:
1- سایت بی نهایت ساده "طراحی شده" و فقط چند خطی کد برای ترتیب دادن به لود کردن آبجکت ها نیاز داره
2- قسمت ورود و ثبت نام کاربر مورد نیاز هست و سیستم امکان دهی متفاوت برای دسترسی کاربران به بازی ها
3- سیستم کامنت گزاری روی هر بازی و امتیاز دهی

پیشنهادات خودتون رو میتونید همینجا بفرستید

من قبلا این کار رو انجام دادم، شما هم می تونید از این سایت استفاده کنید، یه سر بزن

www.bazidoon.com

Member
به نظر میاد که سایتتون باز نمیشه
شما سایت رو توی فلش و پی اچ پی طراحی کردید؟

arshiyan

Member
بازمیشه، بله این سایت نسخه سفارشی شده onarcade می باشد که این اسکریپت برای راه اندازی یه سایت بازی فلش طراحی شده که با یه کم دست کاری تونستم فایل های .unity3d که خروجی موتور بازی ساز یونیتی هست و به صورت سه بعدی هم هست رو توش اجرا کنم که یه جورایی اولین سایت ایرانی شد که قدرت اجرای بازی سه بعدی آنلاین رو هم داره،
اگه بخوایی می تونی فایل های فلشتو که البته باید بازی باشه رو برای سایت بفرستی ، به قسمت نمونه کارهای دو بعدی اضافه می شه

بازم به سایت سر بزن حتما بالا میاد

Member
سایت خیلی خوبی دارید ولی من برای بازی هایی که دارم طراحی میکنم میخوام سایت بسازم و زیاد نمیخوام پیچیدش کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا