سفارش سايت براي مدرسه

سلام! اول از همه تا يادم نرفته از بلدرچين عذرخواهي كنم چون خودم هم فهميدم تند رفتم و اميدوارم منو ببخشه، يه جورايي هر پست اين تاپيك روي اعصاب راه ميرفت ديگه قاطي كردم!

دوست عزیز این برداشت شما اشتباه هر کس یک سطحی داره کارش و یک ارزش خاص داره و نمی شه روی کار دیگران قیمت گذاشت حالا یکی ممکنه با کمتر از این قیمت هم انجام بده انتخاب نه با شماست نه با من با خود سفارش دهنده می باشد و کسی که به کارش اعتماد داره از این نظرات زیاد خودشو درگیر نمی کنه

خب در رتبطه با اينكه تصميم گيرنده ي نهايي مشتريه حرفي نيست، اون ميتونه هر كدوم از اين پيشنهادات رو قبول كنه اما اينجا منظور من شماي برنامه نويس بود، بعضي ها افراد تازه كار(اصلا كاري به كساني كه اينجا پست زدن ندارم، گير نديد لطفا!) يه پروژه رو قبول ميكنن با قيمت پايين، اما وقتي وارد اجراي كار ميشن متوجه كار اشتباهشون ميشن و اونوقت يا پروژه رو رها ميكنن يا با سختي و كار زياد اونطور كه كارفرما گفته تموم ميكنن، اين وسط فقط اون برنامه نويسه كه حقشو ضايع كرده و الا سطح بندي كار و انتخاب مشتري و ... جاي خودش رو داره، ممنون از YTERROR

مدارس دولتي كه توي پول آب و برقشون موندن يه جورايي صورتشون (كلاسشون!) رو با سيلي سرخ نگه ميدارن (حفظ ميكنن!)، اينكه يه سايت راه اندازي بشه براي اونها بيشتر همون جنبه ي تشريفاتي كار رو داره تا كاربردي به همين خاطر من فكر ميكنم بلدرچين بايد از ابتدا دنبال يه CMS اوپن سورس ميرفت كه اينوسط اسم Nuke همه جا در رفته اما سيستمهاي خيلي شيك تر و جالب تري هم هستند مثل PHP-Fusion يا Xoops كه به فارسي هم ترجمه شدن اما قبول دارم Nuke ماژولهاي قابل نصب بيشتري رو نصبت به اونها داره، خود دانيد!

يكي دو سال پيش يه شركتي بود كه سيستم جامع مدارس رو به صورت حق ساليانه به دارس مختلف و روي ساب دامينهاي خودش ارائه ميداد، من باهاش كار نكردم اما خبرش خيلي سر و صدا كرد توي خبرگزاريهاي وب ايراني، فكر ميكنم اون هم راه حل خوبي بود چون هر سال چيزي حدود 20 الي 50 هزار تومن (بسته به آپشنها) از مدارس دريافت ميكرد و در مقابل، هاست + دامين + سيستم + پشتيباني رو ارائه ميداد اما حالا من اثري ازش نديدم، يه تحقيق بكنيد بد نيست.

به اميد روزي كه به قول آيت ا... خامنه اي هر كسي كه بخواد علمي جديد رو ياد بگيره مجبور به يادگيري زبان فارسي بشه! يه جورايي مايكروسافت و سان و گوگل و غيره (نرم افزاري هاش رو گفتم كه نا اميد نشيد!) رو بزاريم توي جيبمون و تخمه بشكنيم! به اميد اون روز، يا حق...

golro

Member
سلام
اگه خواستین
من پرتال جامع واسه مدارس سراغ دارم
با پشتیبانی و آموزش از طرف شرکت
با قیمت مناسب

alireza82

Well-Known Member
سلام
آقا این رو ببین http://www.parsschools.com/
این ها یه سیستم نوشتن با asp که البته به مدارس زیادی هم همین سیستم رو فروختن پس کدت اختصاصی نیست.
اما امکانات خوبی داره! من خودم میخواستم با آموزش و پرورش شهر مون قرار داد ببندم که خوب قیمتی که اونها دادن خیلی پایین بود و اصلا قابل قبول نبود حقم داشتن به قول خودشون با سرانه هر دانش آموز 2.300 تومن در سال ( البته به گفته اونها ) دیگه برا سایت هر مدرسه نمیتونستن یه مبلغ معقول بدن.
اما این سایتی که گفتم یه سیستم جامع مدارس داره که من بعد از تماس باهاشون به مسئول IT آموزش و پرورش این رو پیشنهاد کردم! کارشون هم ربطی به تعداد ماژول و امکانات نداشت بلکه به تعداد دانش آموز ها کار داشتن :D مثلا طرف وقتی باهاش تماس گرفتم گفت اگر مثلا مدرسه 150 تا دانش آموز داشته باشه سیستم براش در میاد 50 هزارتومن و اگر مثلا 450 تا دانش آموز داشته باشه 75 تومن و .... . تعجب نکن برای خود من هم این نوع محاصبه عجیب بود!!!
خلاصه چون آموزش و پرورش نمیخواست پولی خرج کنه و مدارس هم از اون بدتر من این سیستم و پیدا و بهشون پیشنهاد کردم! انصافا هم امکاناتشون خوب بود. یه زنگ بزنی دمو در اختیارت میزارن. (البته موقع عقد قرارداد من نبودم و نپرسیدم که بدونم واقعا به قیمت هایی که دادن بسته شد یا نه برا بازار گرمی بود :D پس بهتره باهاشون تماس بگیری آموزش و ... هم داشتن البته یه جزوه تصویری داشتن که میدادن به مسئول سایت هر مدرسه)
این سیستم رو هم با توجه به قیمتش بهت معرفی کردم چون گفتی مدرسه دولتی هست و از اونجایی که خودم باهاشون کار کردم میدونم موقع پول دادن چه طوری عمل میکنن :D آدم و به غلط کردن میندازن وقتی میخوان پولت رو بهت بدن :D از یه طرفم واقعا بنده خدا ها بودجه ای ندارن که بخوان کد اختصاصی داشته باشن پس بهتر از اینطور سیستم ها استفاده کنید که امتحانشون رو هم پس دادن و انقدر هم فروختن که دیگه هزینه زیادی برا کدشون نمیخوان
موفق باشی

آخرش چي شد که؟
نه رليگان رو معرفي کرديد نه قيمت درست و حسابي داديد.
منم همچين سيستمي مي خوام
البته فقط سيستم کارنامه باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا