ســونــاتــا

L-B

Well-Known Member
مثل همون قبلی که از جلو بود خیلی قشنگه
... افرین داره به خدا ...
فکر کنم میخوای از این ماشینا بخری یا داری؟:دی
میگم که عکس رو بریدی یا روی اون اعمال کار کردی ؟!!

موفق باشی

L-B

Well-Known Member
راستی یادم رفت بگم
که مثل همیشه بینقص و عالی
بیســــــــته ....

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مصطفی جان خیلی خوب شده.

عکس سمت چپی رو بنظرم میشد یه مدل دیگه هم کار کرد که جالبتر بشه. اینکه طوری کار کنی که اون فلورالها و گلها از لابلای سوناتا رد میشدن. الان اینطوری هم خیلی قشنگه ولی معلومه که اون طرح فلورال جدای طرح سوناتا هست و به یه شکلی بک گراند طرحه. بنظرم جوری کار کنی که اون طرحها هم جزوی از ماشین بشن بهتره. نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه؟! "-"

galagoola

Active Member
بخ بخ
یکم شیشش زیادی دودیه ... البته اشکال نیستا ... دودیشم خوبه... ولی راهنماییی رانندگی گیر میده ها
اون رنگه زیتونیتم قشه دی
همین دیگه خیلی وقت بود ندیده بودمت ... خیلی چاکریم
فلن

AMiR

Active Member
خیلی زیباست مصطفی جان

مثل همیشه عالیه

Sonata رو رنگ خود ماشین می نوشتی هم بد نبود

موفق باشی

alionline1366

Active Member
خیلی زیبا شده مصطفی جان ولی منم با صحبتهای سارا موافقم اگه یکم فلورالها رو مخلوط میکردی با ماشین جذاب تر میشد

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
من كار قبلي كه واسه سوناتا زده بودي رو ديده بودم
اين خيلي قشنگ شده
موفق باشي
سامان

mehdinasiri

پارس لند گروپ
من طرح سمت راست رو که دیدم یاد مکانیکی ها افتادم که این عکس ها رو بزرگ قاب می کنن و به دیوار می زنن. خوب این یعنی این که شما موفق شدی حد اقل یک حس رو به یک نفر القا کنید و این خیلی خوب هست!

کار سمت چپ هم حرفه ای هست. بر عکس با نظر سارا مخالفم که فلورالها از پنجره ماشین مثلا بیاد بیرون! هدف این هست که ماشین معلوم باشه نه مباحث هنری. اگر یک خواننده بود که ایستاده بود بله اونها باید از لایه گیتار الکتریک طرف رد میشدن و قشگ بود اما این ماشین هست.

mostafa_az

Well-Known Member
مثل همون قبلی که از جلو بود خیلی قشنگه
... افرین داره به خدا ...
فکر کنم میخوای از این ماشینا بخری یا داری؟:دی
میگم که عکس رو بریدی یا روی اون اعمال کار کردی ؟!!

موفق باشی

راستی یادم رفت بگم
که مثل همیشه بینقص و عالی
بیســــــــته ....

ممنون. والا من توی محیط همون تصویر سمت راست کار کردم، منتها اکثر اجزا به حالت لایه های جدا از هم در اومده.

مصطفی جان خیلی خوب شده.

عکس سمت چپی رو بنظرم میشد یه مدل دیگه هم کار کرد که جالبتر بشه. اینکه طوری کار کنی که اون فلورالها و گلها از لابلای سوناتا رد میشدن. الان اینطوری هم خیلی قشنگه ولی معلومه که اون طرح فلورال جدای طرح سوناتا هست و به یه شکلی بک گراند طرحه. بنظرم جوری کار کنی که اون طرحها هم جزوی از ماشین بشن بهتره. نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه؟! "-"

ممنونم سارا. این افکتی که گفتی یکی از زیباترین افکت های ممکن هستش. با ترکیب فلورال و عنصر، زیبایی خاصی به طرح داده میشه. اما به نظر من اینکار برای طرح من قابل استفاده نبود. چون درسته که ما دو بعد از ماشین رو میبینیم اما در نهایت بعد سوم اون مخفی هستش. به نظرم اومد اگه فلورال هارو با ماشین ترکیب میکردم بعد سوم ماشین از بین میرفت و عملا عنصر ماشین طوری دیده میشد که انگار اون رو از روی یه یه عکس بریده باشن و اونجا چسبونده باشن. مگر اینکه دامنه فلورال ها به حالت سه بعدی بود یا طوری بود که نشون بده از بعد پشتی ماشین وارد شده و از این طرف بیرون اومده.

بخ بخ
یکم شیشش زیادی دودیه ... البته اشکال نیستا ... دودیشم خوبه... ولی راهنماییی رانندگی گیر میده ها
اون رنگه زیتونیتم قشه دی
همین دیگه خیلی وقت بود ندیده بودمت ... خیلی چاکریم
فلن

آره با نظرت موافقم. خوبم هم احساس کردم درصد رنگ شیشه ها زیاده اما وقتی هم کمش میکردم از جذابیتی که مد نظرم بود در بیارم کم میشد. در هر صورت ممنونم از نظرت :wink:

خیلی زیباست مصطفی جان

مثل همیشه عالیه

Sonata رو رنگ خود ماشین می نوشتی هم بد نبود

موفق باشی

مرسی امیر جان. آره اونجوری رو هم امتحان کردم بد نشد. خواستم به طرح ماشین لطمه نزنم.

آفرین .. عالیه

وری نایس!!!
{با سارا موافقم}

خیلی خوشگل شده مصطفی جان

موفق باشی

خیلی زیبا شده مصطفی جان ولی منم با صحبتهای سارا موافقم اگه یکم فلورالها رو مخلوط میکردی با ماشین جذاب تر میشد

سلام
من كار قبلي كه واسه سوناتا زده بودي رو ديده بودم
اين خيلي قشنگ شده
موفق باشي
سامان

برای دکستاپ خیلی خوبه ولی اگه اونو تبلیغاتی کنی...
سوناتا خداحافظ...

من طرح سمت راست رو که دیدم یاد مکانیکی ها افتادم که این عکس ها رو بزرگ قاب می کنن و به دیوار می زنن. خوب این یعنی این که شما موفق شدی حد اقل یک حس رو به یک نفر القا کنید و این خیلی خوب هست!

کار سمت چپ هم حرفه ای هست. بر عکس با نظر سارا مخالفم که فلورالها از پنجره ماشین مثلا بیاد بیرون! هدف این هست که ماشین معلوم باشه نه مباحث هنری. اگر یک خواننده بود که ایستاده بود بله اونها باید از لایه گیتار الکتریک طرف رد میشدن و قشگ بود اما این ماشین هست.

تشکر مخصوص از JG.Deev جان، آقا مرتضی، آقا محمد، علی آقای گل، سامان جان، احمد آقا و دوست خوبم مهدی. از نظرات شما دوستان واقعا متشکرم :)

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا