سلام اینم اخرین کار لوگو پیکم واسه ی شرکت ساینا.:cool: ممنون میشم نظر بدید .:wink:
.:BEHNAM:. Active Member Oct 1, 2011 #1 سلام اینم اخرین کار لوگو پیکم واسه ی شرکت ساینا. ممنون میشم نظر بدید .
MohammadGh Well-Known Member Oct 1, 2011 #3 لوگو خوبيه ولي استفاده از " e " يكم تكراري شده ! موفق باشي
h-y Member Oct 1, 2011 #4 MohammadGh گفت: لوگو خوبيه ولي استفاده از " e " يكم تكراري شده ! موفق باشي کلیک کنید تا باز شود... بقول محمد جان یکم تکراریه __________________ ::::::: اولین سایت پارسی نمونه های آماده نرم افزاری :::::::: www.Free-templates.ir html | joomla | wordpress | Access | Powerpoint | Word | Excel | After effect | Corel draw | Flash | Illustrator | Indesign | Photoshop | .... http://www.free-templates.ir
MohammadGh گفت: لوگو خوبيه ولي استفاده از " e " يكم تكراري شده ! موفق باشي کلیک کنید تا باز شود... بقول محمد جان یکم تکراریه __________________ ::::::: اولین سایت پارسی نمونه های آماده نرم افزاری :::::::: www.Free-templates.ir html | joomla | wordpress | Access | Powerpoint | Word | Excel | After effect | Corel draw | Flash | Illustrator | Indesign | Photoshop | .... http://www.free-templates.ir
4mee Active Member Oct 1, 2011 #5 به نظر من اون کره یه جورایی حالت بریدگی داشته باشه و e داخل اون بریدگی باشه البته فونت e هم عوض کنی بهتر میشه. (البته نظر شخصی بود) موفق باشی
به نظر من اون کره یه جورایی حالت بریدگی داشته باشه و e داخل اون بریدگی باشه البته فونت e هم عوض کنی بهتر میشه. (البته نظر شخصی بود) موفق باشی
ArTaBaZ Well-Known Member Oct 1, 2011 #6 سلام غیر از چیزایی که دوستان گفتند ، فونت "توسعه تجارت های پیشرو ساینا " در قسمت پیشرو یکم مشکل هست فقط فکر کنم طرح کوچیک تر بشه برای بعضی مواقع دیگه دید مناسبی نخواهد داشت موفقیتـــ
سلام غیر از چیزایی که دوستان گفتند ، فونت "توسعه تجارت های پیشرو ساینا " در قسمت پیشرو یکم مشکل هست فقط فکر کنم طرح کوچیک تر بشه برای بعضی مواقع دیگه دید مناسبی نخواهد داشت موفقیتـــ
AKdesign Member Oct 4, 2011 #7 سلام جدا از تکراری و ساده بودن e لوگوی چندان جالبی نشده ، لوگویی که واسه ایمن پرداخت زده بودی خیلی بهتر بود سعی کن اینم مثل اون مفهومی تر باشه!
سلام جدا از تکراری و ساده بودن e لوگوی چندان جالبی نشده ، لوگویی که واسه ایمن پرداخت زده بودی خیلی بهتر بود سعی کن اینم مثل اون مفهومی تر باشه!
Mj Well-Known Member Oct 4, 2011 #8 خوشگل شده ولی به نظرم کمی حرف e با کلیت کار هم سو نیست انگار خوب با کارت مچ نشده موفق باشی
sh1 graphic Well-Known Member Oct 5, 2011 #9 خسته نباشی ایدت جالبه ولی پیاده سازیش به نظرم کار داره واسه همین e اینجوری شده موفق باشی