سطح دسترسي ها در ويندوز

behsa

Member
سلام
یکی دو سوال در مورد Permission ها ( سطح دسترسی ها ) در ویندوز دارم.
1- چطور یک آیدی که دسترسی admin دارد هنگام لوگین به ویندوز نخواهد که رمز عبور را وارد کند. یعنی شوتی بره توی ویندوز و معطل وارد کردن رمز عبور نشه. ( راستش خودم خیلی گشتم توی Local Security Policy ( اگر که اونجا بوده باشه :wink: ) اما پیدا نکردم.
2- چطوری میشه واسه کارهای مختلفت توی ویندوز سطح دسترسی درست کرد. ( منظورم فایل پاک کردن و تغییر نام و از اینجور چیزها نیست.) مثلا اینکه کاربر وقتی روی Local Area Connection ( LAN connection کلیک کرد و به قسمت properties مربوطه رفت نتونه تنظیمات پروتکلها و سرویسها را تغییر بده ( در واقع Read Only ) باشه. ( اگر حوصلتون نمیشه که راه کلی را بگید، واسه این مثال آخرم راهی را بیان کنید چون در واقع به این نیاز دارم.
3- یک دستوری هست که از منوی ران قابل اجرا هست و ابزاری را در اختیار میگزاره که زارو زندگی ویندوز را بشه باهاش تغییر داد ( این دستور را خودم در صفحه اول سایت در قسمت آموزش بیان کردم اما الان خودم یادم نیست دستوره چی هست و نتونستم توی سایت هم پیداش کنم )

در ضمن ویندوزم XP هستش و پارتیشنها هم NTFS هستند.

قربون مرام همتون برم.

babak_dj

Member
اقا از چه لحاظ زير و رو كنه؟؟؟
دستور هاي زيادي هست چي ميخواي؟
كامل تر بگو.

behsa

Member
babak_dj گفت:
اقا از چه لحاظ زير و رو كنه؟؟؟
دستور هاي زيادي هست چي ميخواي؟
كامل تر بگو.
عرض شود كه جزييات را در اختيارت ميگزاره . مثلا فلان منو در اكسپلورر فعال باشه و فلاد درايو ديده بشه و ...

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

اون مورد اول يعني اكنت ادمين بدون پسورد تويه ويندوز XP قابل اجراس و فقط كافيه كه پسورد براش نزاريد ! :eek: ولي تويه 2003 و 2000 Advanced Server نميشه !

مورد دوم رو كه گفتي معمولا اكانتهاي سطح پايين مثل User و ... اصلا نميتونن اين كار رو بكنن ! ولي وقتي يك كاربر جزء Power Users هست ديگه شرمندتم ! :wink:

ولي كلا از من ميشنوي اگه امكانات مديريتي قوي و كار آمد توي ويندوز ميخواي بايد با نگارش سرور كار كني ! حالا يا 2000 يا 2003

موفق باشيد...

علي. 8)

behsa

Member
اگر پسورد نگزايم هم بايد توي صفحه ورود پسوورد يك اينتر زده بشه. و من نميخوام اينطوري باشه. يعني همينطوري لوگين كنه. بدون زدن هيچ كليدي.

Ali_ix

Well-Known Member
خوب در اون صورت شما بايد تنها يك كاربر و اون هم عضو گروه ادمين داشته باشيد ! :wink:

behsa

Member
اينجوري ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا اگر ميشه پس چرا من تا حالا نفهميدم.
آقا مبرم تست ميكنم اگر نشد پس ميارما. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا