سر برگ version

وضعیت
موضوع بسته شده است.

skyblu

Member
با سلام
پروژه من یک پروژه کاری است ، من مجبورم وقتی روی exe پروژه ام راست کلیک می کنند و properties می گیرند و در سر برگ version می روند ، مشخص نباشد با چه نرم افزاری درست شده است . از نرم افزار Resource Hacker استفاده کردم ولی error می دهد. نمی دانم چه کار کنم ، لطفا اگر نرم افزار قوی برای این کار می شناسید یا راه حلی به نظر تان می رسد لطفا بگویید؟
با سپاس

m javad

کاربر متخصص
برداشتن اون قسمت از نرم افزار خلاف قوانین کپی رایت هست و فقظ باید با اجازه شرکت تولید کننده باشه
البته با توجه به اینکه شرکت MediaChance مدت هاست که در این زمینه جواب گو نیست و ....
میتونید از پک Magic استفاده بکنید.

skyblu

Member
منظورتان این است این نسخه را شرکت magic ساخته است می شه لطف کنید این نسخه را به من بدهید؟
در ثانی من که از برنامه RESOURCE HACKER استفاده کردم این برنامه را باز کردم و در قسمت OPEN ، فایل بیلدر را می خواهم باز کنم به من پیغام می دهد
This Is not a win32 exeacutable file نمی دانم چرا این پیغام را می دهد ؟ با وجود اینکه ویندوزم xp , و سرویس پک 3 است؟

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
نسخه مجیک رایگان نیست.
توی اینترنت بگردید.
magic شرکت نیست و یه بسته نرم افزاری هست.
البته این کار (اینکه شما میخواهید نام شرکت سازنده رو حذف بکنید) از نظر من خلاف اصول کپی رایت هست و بیشتر از این هم راهنماییتون نمیکنم. تنها دلیل راهنماییهام هم اینه که شرکت MediaChance خیلی وقت هست که به سوالات کاربرانش در مورد بیلدر جواب درست و حسابی نمیده و کاربران سر در گم هستند.
بیلدر وجود نام شرکت رو توی توضیحات فایل شرطی کرده، پس اگر تغییرش بدید فایل شما بعد از اجرا اون قسمت رو چک میکنه و ایراد میگیره و اجرانمیشه و اون پیغام رو میده، ربطی به ویندوزتون هم نداره
البته برداشتن اون هم کاره خاصی نداره.
یکم با مباحث ساختار فایلهای اجرایی آشنا باشید میتونید حلش کنید
ولی کلا نظر من اینه که وجود اون نام توی برنامتون چیزی از ارزش برنامتون کم نمیکنه.
بیشتر طراحی و اجرای پروژه هست که مهم هست و اگر اون قسمت رو قوی کار بکنید ، این قسمت موردی نداره
موفق باشید

آخرین ویرایش:

DiR3CToR

Member
دوست عزيز اگر خيلي براتون مهم هست براي من بفرستيد با عنوان دلخواه براتون جايگزين كنم ( در صورتي كه كار و طراحي از خودتون هست)

skyblu

Member
کار و طراحی از خودم است براتون پیوست می کنم ؟ تو رو خدا به من یاد بدهید من در پروژه های که می سازم بلد باشم؟ من می خواهم در سربرگ ورژن گزینه comment اصلا وجود نداشته باشد؟
با سپاس

پیوست ها

• DIABETMMB.rar
    287.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
آخرین ویرایش:

DiR3CToR

Member
فايلتون اجرا نميشه حتي بعد از كامپايل براي شلوغ نشدن تاپيك از پ.خ استفاده كنيد

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بیش از اون اندازه ای که فکرش رو بکنید در این مورد بحث شده، و پاسخ همیشه یک چیز بوده: بحث در این مورد در این تالار خلاف قوانین هست !
لطفاً به قوانین توجه کنید در غیر اینصورت برخورد جدی میکنم !

تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا