سریعترین راه کسب رتبه بالا در موتورهای جستجو

SME

Banned
راه زیاده اما به نظر من مهمترین و بهترین راهها اینا هستن:
1) سایتهای زیادی با سایت مورد نظر لینک بدن.
2) کوتاه بودن آدرسهای صفحات فرعی و مرتبط بودن با موضوع صفحه/سایت
3) متاتگها
4) KeyWordها
5) معرفی به موتورهای جستجوی کوچک (قطره قطره جع گردد ......)

سريعترين راه سرويس Ad word گوگله
و بهترين راه ، تبادل لينك صحيح و استفاده از مطالب غير مشابه در سايتهاي ديگر

یادمون باشه هر سایتی هم به ما لینک نده !!!!!!
میدونین گوگل بسیار بسیار حساس تو این موارد دقت میکنه !
سایتهای محبوب گوگل باید به شما بدن ( یعنی این بهتره ) تا بگیم هر سایتی ! آخه سایتی که از نظر گوگل محبوب نباشه شنیدم نتیجه عکس هم میده !

یادم رفت بگم که تکمیل بودن متا تگهاتون و تناسبشون + تناسب تعداد حروف titile و keyword و description هم موثر هست + حجم فایلی صفحه اول - نداشتن لینکهای مرده و عکس هایی که alt بهشون ندادین - یا تگهایی که به طور استاندارد به کار نرفته اند مثل <br> که صحیحش </ br> هست مثلا و موارد مشابه و متفرقه ی دیگر ....
که باید دقت کنین به اینا !
آما گوگل خیلی هم قانونمند آنچنانی هم نیست تحت بعضی شرایط!!! مثلا شما سایتی داشته باش که هر روز چندین صفحه یا عنوان بهش اضافه بشه یا کم و زیاد بشه - خیلی از مواردش حل ...

اگه بخوام مقاله نسبتا خوبی درست کنم و بزارم - همینجا جاشه دوستان ؟ یا یه تاپیک با عنوان بهتر انتخاب کنم و اونجا بزارم ؟ ... ؟

Little-Demon

Well-Known Member
شما اگه بزاری که خوبه .........حالا میتونی هم اینجا بزاری و هم در قالب یه تاپیک دیگه ...فکر نمی کنم گیر زیادی بدن به شما..

Arash2

Member
برای استفاده از SEO و ابزارهای اونها من پیشنهاد میکنم به این سایت http://www.isuche.at/Startpage/seo یه سر بزنید سایتها و ابزار خوبی را معرفی کرده .. من خودم استفاده میکنم و راضی هستم ...

شاد باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا