سرچ با SearchForFiles

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:

من با دستورات زير عمل سرچ رو انجام ميدم.ولي مشكل اينه اگه كاربر خيلي فايل عكس در address داشته باشه برنامه 3 ساعت فريز ميشه.
راه حل بهتر نيست؟؟؟؟

کد:
address$='D:\images'
SearchForFiles("address$","jpg")
ListBoxDeleteItem("SongList","-1")
ListBoxAddItem("SongList","<List>")

amin2dpr

Well-Known Member
از این کد استفاده کن

PHP:
address$='D:\images'
SearchForFiles("address$","*.jpg")
ListBoxParam("SongList","TIMES=OFF")
ListBoxParam("SongList","IDTAGS=OFF")
ListBoxAddItem("SongList","RESET")
ListBoxAddItem("SongList","<List>")

Amit13

Well-Known Member
ممنون امين جان:rose:

ولي من اشتباه سوالم رو پرسيدم.....
ميخواستم هر بار كه يك فايل رو پيدا كرد يك عمليات رو انجام بده و بعد دوباره دنبال يك فايل ديگه بگرده.

amin2dpr

Well-Known Member
بله میشه چنین کاری کرد. ولی اگه ممکنه نمونه بزارید تا من و دوستانی که به این پست سر میزنند کاملا متوجه سوالتون بشن و نمونه تونو کامل کنند

Amit13

Well-Known Member
ممنون.....
مثلا در اين نمونه لطفا كاري كني ، هر بار كه فايلي را پيدا كرد همون موقع فايل رو (دونه دونه ) به ليست اضافه كنه و هر بار كه به ليست اضافه كرد از كاربر سوال بپرسه كه عمليات سرچ رو ادامه بده يا نه....

پیوست ها

• search-01-01.rar
    673 بایت · بازدیدها: 24

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تاجایی که بنده اطلاع دارم، این تابع تمام پوشه ها و زیر پوشه های موجود رو جستجو میکنه، و تا زمانی که این تابع کارش تموم نشده باشه، کد دیگه ای اجرا نمیشه.
یعنی یکبار که عملیات صورت گرفت، نتایج در لیست داخلی ذخیره میشه برای پردازش.

ضمن اینکه توصیه میکنم برای \ردازش لیست، اون رو در لیست باکس لود نکنید، زمانی بیشتری رو برای پردازش هدر میدید، بجای اون لیست رو پیمایش کنید، مثلاْ برای بدست آوردن آیتم nام از کد زیر استفاده کنید:
کد:
LoadText("Variable$","<List>n")

شاید استفاده از پلاگین (پلاگین Searcher گمان میکنم) و یا حتی cmd (با لیست فولدرها و بدون احتساب زیر شاخه ها) بتونه سرعتون پروسه رو افزایش بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا