سري اول تمپليت هاي mastertemplates.com با عكس

mahdisoft

Member
...

دستت درد نكنه
ولي اينا به نظ من همش قديميه ننننننننننننننننننننننننننه؟!!!!!!!

Salar

Active Member
masqxz2 گفت:
www.iranwebshop.com گفت:
مرسي عزيز آقا ما تمپليتهاي قبلي كه گذاشته بودي دانلود كرديم اما موقعي كه خواستيم فايل زيپ اونها رو باز كنيم پسورد مي خواست مي تونيد بگيد پسوردش چيه
كدوم ها رو لينكاشون رو بده تا من پسوردش رو بدم. شماره هم نميتونم بدم قيمت پيشنهاديت رو بهم تو pm بگو.
Salar گفت:
masqxz2 چند كيلو قالب داري؟ يه عكسي چيزي بزار ببينيم!
اوهو چند كيلو :D من يه 7 8 گيگي تمپليت دارم كه همش فشردست rar. و با عكسه قيمتش هم بالاست 6 ماه هم هست كه خواب و خوراك و دانلود فيلم و شو رو كنار گذاشتم و از يه ISP دارم اينا رو دانلود ميكنم. خيلي هم واسشون زحمت كشيدم (از همشون دونه دونه عكس گرفتم). پس اصلا فكر نكنيد ارزون بدم. پيشنهاد هاي بالاي 100 هزار تومن .

خوب يه عكس از فولدر اصلي بگير بذار اينجا!!

Mandana

Active Member
مسعود جان والله به نظر من شما با اين كارت باعث شدي يك نفر به اطلاعاتش اضافه بشه.حالا اون اومده پرسيده شما كه نبايد دعوا كني
در ضمن گذاشتن تمپهاي تمپلت مانستر ممنوعه چون يك سري بچه ها گذاشته بودن نزديك بود سايت بره هوا.بخاطر اينكه شركتش شكايت مي كنه اگه لينك تمپهاي مجاني رو بذاريم.والا منم از تمپهاي اون خيلي خوشم مياد ولي بهر حال مجيدآنلاين براي من بيشتر از چند تا تمپ ارزش داره.مطمئنا براي شما هم هم.بابت اينها هم ممنون منم همش رو دانلود كردم واقعا عالي بود.در ضمن اينها بر عكس تمپهاي psd كه هميشه مي گرفتم فايل html رو هم داره عماد جان.كه ميتوني ويرايششون كني.واقعا عالي هستن.

آقاي www.iranwebshop.com
منم چند گيگ قالب زيبا دارم

يعني به خدا همشو پول دادم خريدم و قالب هاي خيلي زيباي هستن

راستي قالب هاي فلش هم زياد دارم

اگه خواستي بگو

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

يك پيغام خصوصي براتون فرستادم و لينك كلي تمپ مجاني را دادم...

اميدوارم به دردتون بخوره ...

سايان

www.iranwebshop.com

Active Member
Ghamnevis گفت:
سلام..

يك پيغام خصوصي براتون فرستادم و لينك كلي تمپ مجاني را دادم...

اميدوارم به دردتون بخوره ...

سايان

با سلام خدمت مديريت محترم انجمن برنامه Photoshop مجيد آنلاين آقاي سايان پيغام خصوصي شما دريافت شد ما در حال برسي لينك شما هستيم ..

جدیدترین ارسال ها

بالا