سريال نامبر يا كراك در مورد نرم افزار پروين نيازمندم

بخاطر بچه هاي خوب انحمن مطالب را ويرايش كردم ديگه دفعه آخرت باشه پا تو كفش من ميذاري

درضمن من يه كپي از اين صفحه دارم در اول هم نوشتم و در نامه هم نوشتم معذرت بدون قيدو شرط اينجا تا 24 ساعت بايد بخواهي والا مطالب را برمي گردونم تا همه ببينند كه كي اول اشتباه كرده است

بخاطر بچه هاي خوب انحمن مطالب را ويرايش كردم ديكه دفعه آخرت باشه پا تو كفش من ميذاري

درضمن من يه كپي از اين صفحه دارم در اول هم نوشتم و در نامه هم نوشتم معذرت بدون قيدو شرط اينجا تا 24 ساعت بايد بخواهي والا مطالب را برمي گردونم تا همه ببينند كه كي اول اشتباه كرده است

بخاطر بچه هاي خوب انحمن مطالب را ويرايش كردم ديگه دفعه آخرت باشه پا تو كفش من ميذاري

=royal= گفت:

جناب من برات نوشتم معذرت بدون قيد و شرط از اشتباهي كه كردي را بايد بنويسي

كه ديگه پا تو كفش من نذاري

اگر معذرتت بنويسي در مورد آهنگ در خواسيت هم بهت لينك ميدم

=royal=

Member
آقا من معذرت خواهي نميكنم فهميدي
يعني تو فكرم بود بگم ها ولي با اين فحش هايي كه تو دادي من هرگز معذرت خواهي نميكنم
حرف درستي زدم ولي واسه تو ناخوشايند بوده
آخه ببين چه فحش هايي دادي. از همون اول بسم الاه شروع كردي به خواهر مادر آدم فحش ميدي
-----------
خوب تشخيص دادي؛معذرت خواهي اون هم بدون قيد و شرط
يعني من از سر فحش هات بگذرم اون وقت بيام بگم معذرت ميخوام؟
ولي اصلا راه نداره اسرار نكن بايد يه شرطي بذارم وگرنه سنگ رو سنگ بند نميشه.
اگه تو بياي و بگي كه اون فحش ها رو پس گرفتي و تو هم به خاطر اون فحش هاي بدت معذرت بخواي خوب بديهي هستش كه من هم معذرت ميخوام و حرف درستم رو پس ميگيرم

جدیدترین ارسال ها

بالا