سرویس Colocation جدید سرورز24 در رک اختصاصی خود در هلند

servers24

Member
سرورز24 در ادامه ارائه خدمات خود، سرویس Colocation برای نیازهای خاص ارائه می دهد
این سرویس به صورت زیر و در رک اختصاصی سرورز24 در دیتاسنتر Rokscom هلند ارائه می گردد :

محل : شهر آمستردام هلند ، دیتاسنتر Rokscom
فضا : 1U
برق : دارد
پهنای باند : 100 گیگابایت رایگان*
Remote Reboot : دارد
100% Network & Power uptime : دارد

هزینه ماهانه : 44 یورو

* : پهنای باند بالاتر بر اساس قانون 95th Percentile و بر اساس 45€ / 1Mbps محاسبه می گردد

نکته : قیمت های ما را با دو Provider آمریکایی با کیفیت بالا مقایسه کنید :
http://www.hostforweb.com/colocation/index.php
http://www.jaguarpc.com/services/colo.php

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز لطف کنید برای سرویس هایی‌ که ارائه می‌ کنید فقط از یک تاپیک استفاده کنید ... ممنون

اگر نیازی بود لینک تاپیک ها و یا پست های مرتبط را برای من ارسال کنید تا با یکدیگر ادغام کنم

آخرین ویرایش:

servers24

Member
دوست عزیز لطف کنید برای سرویس هایی‌ که ارائه می‌ کنید فقط از یک تاپیک استفاده کنید ... ممنون

اگر نیازی بود لینک تاپیک ها و یا پست های مرتبط را برای من ارسال کنید تا با یکدیگر ادغام کنم
با سلام

نمی دانستم که باید این چنین در فوروم شما تاپیک زده شود.
چشم، منبعد حتماً مد نظر می گیرم

موفق و پیروز باشید

parsgibit

Member
من به شخصه افتخار تجربه سرويس هاي كالكشن سرورز 24 رو ندارم ، ولي يه سرور مجازي دارم از سرورز24 .
لازم ديدم كه يه داستان بگم و سرتونو درد بيارم .
من قبل از اين كه بيام روي سرورز24 از vpsland , سرور مجازي داشتم .
قصد هم داشتم تا آخر باهاشون بمونم ، دبيت كارت قبليمو پاك كردم ، مستر جديدم رو زدم ! حدود 3 هفته مسخره كرده بودن منو ! پرداختشون مشكل داشت ، اين مستر منو زده بودن unchecked توي پنل hspc م . خدمو كشتم به اينا بفهمونم ! نمي فهميدن ! كريس از همه ساپورتر هاي وي پي اس لند با شعور تر بود ! البته مديرش هم بود :)
رز رو هم كه نصيب گرگ بيابون نكنه :D مسئول لايو چت و بخش فروش بود ! 34 دفعه من بهش توضيح دادم اين مشكل كارت رو . نمي فهميد ، آخرش كه بعد زا حدود 1/5 ساعت ديوونم كرد خوب تشكر كردم و رفتم !
آخرش پول وي پي اس اون ماه رو با پي پالم دادم ! ماه بعد داشت مي شد ! هنوز مشكل منو حل نكرده بودن ! يه vps ديگه واسه free hosting ام ازشون گرفتم ! پرداخت رو هم با پي پال كردم همه چيزم درست بود . بعد به علتي كه گفتن نصب لايرد پنل روي سروي وي پي اس هاي پلسكشون مجاز نيست . در نتيجه براي عوض كردن سري وي پي اسم ماني بك گفتم بكننن . چشمتون روزه بد نبينه گفتم كه حساب تو سايتشونو برام شارژ كنند . هيچي ايشون بجاي اين كه مثبت 8 دولار حساب منو شارژ كنند منفي 8 دلار شارژ كردن ! خودمو كشتم توضيح دادم نمي فهميد كريس كه از همشون با هوش تر بود :D
آخرش كه ديگه خل خلم كردن به سلامتي ، با امير خان صحبت كردم و وي پي اسم رو از وي پي اسلند به سرورز24 انتقال دادم ، از موقعي كه اومدم روزي سرورز 24 ، حتي 1 لحظه هم داون نشدم ! در صورتي كه من خودمو مي كشتم توي وي پي اس لند بالاي 99/10 نمي يومدم .
فقط 1 بار از طرف آقاي ايكس ddos َشدم ، كه بازم داون نشدم ، فقط سرعت خيلي اومد پايين !
كلا من به شدت از سرويس هاي سرورز24 راضي هستم و به هر كسي كه مي خواد vps بگيره و يا از سرويس دهنده vps اش ناراضي هست توصيه مي كنم از سروز24 سرويس بيگره ;:wink:

(بعد از 1 ماه هنوزم موجودي من به جاي +8 دولار -8 دولاره :lol:)

servers24

Member
ضمن تشکر از آقای parsgibit که تجربیاتشون رو در اختیار همه گذاشتن.
سرورز24 سرور 4 هسته ای جدیدی رو به شرح زیر ارائه میده :

Intel Core 2 Quad Q6600 - 4 x 2.4 Ghz
1 GB RAM
250 GB SATA II HDD
1500 GB BW
100Mbps port
کاملاً مدیریت شده - Fully Managed
CPanel License Included​

هزینه ماهانه : 249،000 تومان
هزینه راه اندازی : رایگان

اطلاعات بیشتر : http://forum.servers24.ir/showthread.php?p=47#post47

جدیدترین ارسال ها