سرويس هاي وبلاگ

سلام به تمامي دوستان :oops:

ميخواستم براي من در مورد سرويس هاي وبلاگي كه روي سايت خودمون نصب ميشن به طور كامل توضيح بديد.مثل مووبيل تايپ.
اگه ميشه بگيد كه كدومشون رو ميشه روي سرويس web1000.com نصب كرد.

با آرزوي موفقيت براي شما :wink:

salmanclever

Well-Known Member
عزيز سلام
اينجور سرويس ها(MovableTtype و B2.....) براي مديريت وبلاگتون ميباشد
اينجور سيستم ها امكاناتي به وبلاگ شما اظافه ميكند
مانند :
تقويم و آرشيو روزانه
جستجو در مطالب
وضعيت در ياهو(آنلاين بودن يا آفلاين بودن)
آرشيو ماهانه
آرشيو موضوعي
آخرين نوشته ها
لينكستان
كنتور
و .....

كه بعضي هاشون نياز به phpوديتابيس و ...
دارن و بعضي هاشون هم نيازي به اينجور چيزا ندارن و باhtmlسر و كار دارند
معمولا سرور ها و سايتهايي كه اينجور سيستم ها را ساپورد ميكنند روي خود سرور و سايت اينجور سرويسا نصب هستن و هر كسي كه يك اكانت در اينجور سايتها داشته باشه ميتونه از اينجور امكانات استفاده كنه
اگر هم نداشته باشن بايد بشه تو اينجور سايتها فايلي را آپلود كرد تا بتوان فايلهاي اين سرويسها را در وبلاگ خود آپلود كنيد و آن را نصب كنيد و از آن استفاده در غير اينصورت من فكر نميكنم بشه از اين سرويس ها استفاده كرد
سلمان...!

pesararyaie

New Member
سلام
اقا سلمان خيلي خوب توضيح دادن در مورد اين سرويس ها MT يا همون Movable Type يكي از بهترين نرم افزارها در اين زمينه است كه روي هوست خودتون نصب ميشه و نياز به يك بانك اطلاعاتي MySQL داره بهترين سرورها براي MT سرورهاي لينكوسي هستن ولي ميشه اون رو روي سرورهاي ويندوزي هم نصب كرد. آهان اينو هم بگم كه MT با داشتن تگهاي تعريف شده خودش كه تعدادشون خيلي هم زياده واقعا قدرت بي نظيري به كاربر ميده كه b2 همچون قدرتي نداره البته من تعريف PMachin رو هم زياد شنيدم ولي MT يه چيز ديگس!!! وبلاگ خودمم با همين نرم افزار پشتيباني ميشه ولي تنها مشكل MT كه آخرش هم نفهميدم چطور اين مشكل رو حل كنم كش شدن وبلاگمه كه با اين نرم افزار به روز ميشه من حتي از اين تگها براي وبلاگم استفاده كردم ولي بازهم چاره اش نشد!!!
کد:
<META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="no-cache"> 
<META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="-1">
خيلي عجيبه من فقط با زدن كليدهاي Ctrl+F5 ميتونم تغييرات ايجاد شده رو ببينم و حتي كليد F5 به تنهايي هم اثري نداره!! ولي من فكر ميكنم بايد تكه برنامه جاوااسكريپتي چيزي وجود داشته باشه كه بتونم همون اول و فقط براي يك بار نه بيشتر وبلاگمو كنترل اف 5 كنم !!!
اگرم كسي به ما كمك كرد ممنون ميشيم.

kami_mz

Well-Known Member
سلام.از اينا كه بچه ها گفتن تقريبا هيچ كدومو نميشه روي web1000 نصب كرد.

nsboss

Member
به نظر من بهترين هاست مال www.1asphost.com هستش كه وقتي ثبت نام كردي ميتوني از برنامه هايي كه براي مديريت وبلاگ ساخته شده اند (ASP ) براي مديريت وبلاگت استفاده كني و براي اينكه آدرس سايتت كپتاه و همون چيزي باشه كه خودت ميخواي ميتوني توي سايت .tk ثبت نام كني.
موفق باشي

isatisweb

Member
آقا امروزه خيلي ديگه داشتن يه سايت گرون نيست و قيمتها خيلي پايينه و شما با داشتن حتي 18 هزار تومان هم مي تونيد صاحب يه سايت .com با 10 مگابايت فضابشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا